![]() |
|
|
GALAX Releases GeForce GTX 1070 Ti Hall of Fame edition 8GB - Guru3d
|
|
Pix4D GPU Comparison: GeForce, Titan, and Quadro - Pugetsystems
|
Ce bătaie de joc cu Titans lol.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
De curiozitate , de ce nu se mai gasesc nicaieri acum GTX1080Ti?
|
Buna intrebare!
Oricum pret exagerat: https://altex.ro/placa-video-msi-nvi...i-seahawk-ekx/ Un maxim 4100-4200 era un pret aproape corect, tinind cont ca am luat de aici ultima bucata: http://www.pcbit.ro/produse-noi/plac...e-wb-11gb-ddr5 |
Quote:
|
Saptamana trecuta am fost la vexio. Coada imensa. In fata mea 3 nene. Primul a avut 48 rx 580 de la asus, dual, dar si inca 24 rx 580 de la gigabyte gaming. Al doilea 6 rx 580 asus dual, al treilea 6 gtx 1070 gigabyte windforce. Deci da, despre ce vorbim... Toata lumea mineaza.
|
Sunt curios cate resurse sunt consumate global just for this crap...iarna sa zicem renteaza faci caldura.
|
Si sa vezi cand o pica iar virtualul ce invazie de plăci care "nu au fost pe minat" ies la vânzare [emoji3][emoji3][emoji3]
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk |
Pai nu se stie...
|
Quote:
Va multumim pentru comanda facuta la Flax.ro. [...blabla...] 1X Placa video Gigabyte AORUS nVidia GeForce GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition 11GB, DDR5X, 352bit 4.266,73 RON Asta sâmbătă dimineaţă. LE: Quote:
|
Pentru mine , magazine de-astea gen Flax.ro =zero la garantie.
Nu era mai ok atunci de pe olx daca tot sunt mai ieftine acolo? |
Quote:
in plus, placi video cu waterblock nu se gasesc pe OLX et. al.. Daca luam de pe OLX, se gasea un Founders Edition la 3500 care, daca luam waterblock separat, ajungea la 4200 RON, deci cat am dat pe asta noua. |
|
1 Attachment(s)
fmm cu preturile lor - si minerii ... Fuck them all ... ma bucur ca s-au dus in cap azi toate cripto ... sper sa ajunga la 0 ca sa revenim la normal .:mad::D:confused::rolleyes::(
|
EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW Ultra Silent Review - Hexus
|
1 Attachment(s)
Vad ca la scumpiri ai nostri sunt primii, iar la ieftiniri ultimii, au sarit preturile la placile video bine de tot la unele modele, sunt cazuri si cu peste 40%.
|
All times are GMT +3. The time now is 07:07. |