![]() |
Quote:
Au si ei model de founders edition la noile placi. Un QC facut bine in toate conditiile si se evita circul asta din prima. Quote:
Sunt situatii si situatii, poate imi montez cooler nou sau SSD la PC si ating rahatul de cablu si nu mai sta bine, fara sa-mi dau seama vizual. Ce rezulta? Risc crescut sa se topeasca, sa-mi ia foc PC-ul, casa ? Sa dai 2k euro pe o placa video si sa stai cu morcovul in kur ca exista o posibilitate sa ia foc e naspa, chiar naspa, chit ca posibilitatea aia e intre 0.4 si 1 %. |
Se rezolvă rapid treaba.
Ca să-i prindă pe ăia 0,04% ciumpalaci in ecuație, se tipărește rapid o cărticică de aia in 32,5 limbi (pe care de obicei nu o citește nici dracu'), in care se arată ciumpalacilor că e musai să o bagi vartos, pană la cotor, ca un bărbat adevărat, nu cu frică precum unul emasculat. Și uite așa au rezolvat problema. |
Și riști să dai ?n cealaltă extrema c?nd alți 50 utilizatori vor ?mpinge mufa at?t de v?rtos că vor rupe mufa, slotul sau altceva [emoji3]
|
|
4090 e la fel de hot precum 3090.
Asta e concluzia dupa ce m-am pus pe joace. |
Eu pot sa zic vs 3080ti: 4090 e mai cool!
|
Quote:
|
Nu e nici o problema, si la altii e la fel. Joaca un exodus pe extreme si 4k o ora.
GPU e oc, 3000 3015 si vram 1476 in Metro. In RT fierbe. |
Nope.
|
Diferența dintre 450w și 600w a lui dboom se simte la temps
|
Depinde si cat de repede poti scoate caldura din carcasa, am obs la mine, zice lumea ca nu-i mount-u calumea, ok, dar atunci de ce se incalzeste apa in loop? De la 22-23 imi urca la 37-40 in gaming, si asta cu fan-urile la 1200-1300, acuma, clar daca le dau mai tare, coboara la 32-34grd apa, dar daca apa are 40grd, ii clar ca mai ales hotspot-u e proportional mai mare nu?
|
El spunea ca ii ajunge hot spot la 80 de grade cu 80% power limit in open case, la mine ajungea la 79 cu carcasa inchisa si power limit la 100% (vre-o 480W din ce imi amintesc) in q2 RTX.
La 3000 - 30xx in metro ai nevoie de 1100mv, e normal sa inceapa sa friga. Orice placa pe aer in situatia aia incepe sa friga. |
2 Attachment(s)
Eu zic de OC. Nu am mai folosit power limit.
Ieri a fost si mai hot, cand ajung la next level mai postez. 1h10min de exodus extreme. |
Quote:
|
Pai jocul ala merge flawless stock, de ce ai nevoie de max oc cand inca esti pe aer? 3090 max oc pe aer in jocul ala nu cred ca statea sub temperatura aia..
|
Ma rezum la temps doar, toate jocurile merg ok acum. 3090 am folosit foarte putin pe aer si nu am uitat hotspot de 100+ inca :)
Pe 4090 gpu temp sta cel mai bine, apoi mem apoi hotspot. Fata de 3090 e improvement dar cand vad peste 80 cam ridic spranceana. Si nu e max OC :P |
Ma...tu ai 77 GPU Core acolo pe aer cu OC si iti faci griji? :)))
|
Te pe...gpu temp, face throttle la hot spot, idem cum facea la 3090.
3000+ stie cu RT, dupa WB sper sa stie 3090 3150. Vedem. Dam in ea sa ii sara mucii daca tot a avut un pret piperat. |
Cu placa default dupa 15-20 min de joc ce temps ai? Nu stiu cu oc dar imi pare cam mare diferenta intre hot spot si temp.. La mine parca e pana in 10 grade. Pune placa default si vezi ce si cum.
L.E. La mine cu totul default, carcasa inchisa, am 70/80 hotspot fara niciun fan pe carcasa cu consum de 480W. Ventilatoarele merg pana pe la 2200 rpm. |
2 Attachment(s)
85 max la hotspot, am luat BSOD : )))
Temps mult mai mici, de asteptat. |
All times are GMT +3. The time now is 05:20. |