![]() |
GTX480 la 1700-1800 lei ar fi minune! Ultimul motiv din contra, dovedeste ca daca fanii nVidia vor cumpara oricum un GTX470/480 atunci AMD degeaba reduce preturile ca nu rezolva nimic.
|
Quote:
|
eu zic ca e mai importanta diferenta de performanta intre gtx 480 si gtx 295. pentru ca lista jocurilor directx 11 e prea restransa pt a motiva altfel acest upgrade. trebuie neaprat ca gtx 480 sa fie mai rece, mai overclockabil si mai rapid. consumul nu cred ca va conta prea mult. asta e placa de entuziasti, cine o cumpara isi permite si o sursa buna
|
1 Attachment(s)
Galaxy GTX470 pictures
imi place aspectul negru industrial insa ce scrie pe cutie,kitsch in toata regula |
OMG! Sunt eu obosit sau pe cutie scrie Fermi ca si cum ar fi diamante pe litere? Sper ca pe spatele cutiei nu apare vreun rapper american cu dinti de aur si lant de aur de 10 kile.
Placa arata foarte "butch", daca intr-adevar aia e placa. |
pietre lucitoare par,cu fontul de la "Fame"
|
trebuie redenumit in Galaxy GTX470 bling bling sh*t
e buna de pus pe www.pitipoance.ro si www.cocalari.com :D |
pare randata cu ceva sau facuta cu photoshop, nu prea pare poza reala (la placa ma refer) si mai sunt mai multe asa....cred ca e fake
|
maneau lu' Fermi se poate numi poza aia.
|
3 Attachment(s)
Fermi se distribuie in cantitati imense :D
|
Oare le distribuie la firma cu transpaleta? =)))
|
Niste rezultate preliminare cu Fermi: http://www.techpowerup.com/forums/sh...d.php?t=117000
De notat ca GTX470 si GTX480 cu care au testat aveau frecvente mai mici decat placile finale. De asemenea, unele teste sunt cu drivere extrem de vechi :) |
Quote:
trebuie sa fii putin dus sa cumperi la 6 luni de la lansare un 5870 tot pe la 1600RON sincer. Este factorul psihologic in joc care va dicta reactia utilizatorilor. AMR 14 zile , hai cu GTX480-ul! |
Quote:
|
Quote:
|
asteptam review-ul tau ,ca drept consumator
|
Pe mine unul ma intereseaza la ce temperaturi ajung noile placi de la nvidia si consumul in idle, pana una alta din ce se arata dorm linistit cu al meu 5870 Vapor-X.
|
Daca ce scrie pe acolo pe techpowerup e adevarat, nu pot decat sa remarc cu bucurie marimea placilor. GTX 470 e foarte ok, incape in cam orice carcasa iar 480 e mai mica decat 5870, practic are aceasi lungime cu gtx 280/285, ceea ce ar fi excelent.
Legat de performante nu ma mai pronunt pana nu vad review-ul pe 26, dar in continuare sper la un gtx 470 egal sau un pic mai bun decat 5870 si gtx 480 cu ~30% peste 5870. Vorba aia, speranta moare ultima. |
Quote:
"Enough with the technical gobbledygook. What will cards based on the GF100 perform like in games? Unfortunately, we don't really know. Nvidia's early benchmarks has it performing up to twice as fast as the Radeon HD 5870 (ATI's fastest single-chip DX11 graphics card) in some tests. Those are usually directed geometry-heavy benchmarks, though. In real games, it looks like performance will be anywhere from 20-50% faster, depending on the game and settings. Nvidia promises dramatically better performance with 8x anti-aliasing modes this time around, and a much lower performance hit over the 4x MSAA modes (which would put them nicely in line with ATI's latest GPUs). A new 32x coverage sampling anti-aliasing mode could be the new high quality mark, and might be fast enough to be truly useable, but we'll have to wait for our testing to bear that out." |
Din seria 400 mai scot alte modele ca nu am auzit nimic.
|
All times are GMT +3. The time now is 23:12. |