lab501 forum

lab501 forum (https://forum.lab501.ro//index.php)
-   Placi video (https://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=6)
-   -   Noutati despre placile video Nvidia (https://forum.lab501.ro//showthread.php?t=29)

DeMons 11-11-2013 00:57

Enz0, serios? Sincer.. Esti cam penibil.. Ce esti tu ma? Profesor? Zici ca am dat un test si acum tu il corectezi.. Imediat vi tu sa dai lectii de gramatica. Iti reamintesc ca:
Acesta este un forum de Gaming/IT+zona libera-exprimare libera. Si nu un forum de gramatisti/profesori sau ce mai vrei tu. (Sau tocilari :D,si nu,nu-mi da dex-ul tocilarului,ca nu dau 2 bani pe dex. Exista 2 categori de tocilari."Ma zgarie retina"-Nu mai spune..fati un control. E citabil,stai linistit..Deci omule,lasa-ma in pace!)

"Sa compari COD cu BF e gresit."
Nu e de loc gresit. Sunt doua jocuri excelente.

@Monstru Am 15 ani si stiu ce e ala un joc.
Dar spune-mi ce are BF si ce nu are COD?(Nu ma lua cu grafica si hartiile mari,cod e gen cs.)
Exista aceasta "batalie\poveste" peste tot..adica COD fanboys VS BF fanboys.
Dar unii sunt in ambele tabere cu pro si contra,nu doar contra.(like me)

Nici un joc nu primeste titlul de goty doar pentru grafica.
Nici un joc nu este jucat doar pentru grafica.(De ce a cumparat lumea Wii U? Pentru exclusivitati,Mario/Zelda!)
Nici un joc nu este criticat doar pe partea grafica/tehnica.
Exemplu: Andrei Ene a avut o conferinta cu inca 2 gamerii,o conferinta despre cod si alte jocuri. Si nu au spus ca jocul e rahat sau alt ceva..
Si punct. Discutam aceasta tema in privat,desigur daca doresti..

Si eu as putea spune la orice joc ca:
Quote:

Gameplay-ul e de *****, story-ul e de *****, grafica e de *****, art design-ul e de *****.
Dar nu o spun, pentru a spune asa ceva ai nevoie de argumente foarte lungi.
Un joc este un joc..care iti ofera entuziasm.(and fun..)

DjLeco 11-11-2013 01:05

Haide-ti sa nu ne mai certam, si sa incercam sa punem citeva rezultate cu placile pe care le detinem, sa putem face niste comparatii.

Eu am pus cu placa mea, cine si-a cumparat 780Ti, sa pune niste teste.

Nu trebuie luat ca lauda sau fanboism...

E pacat sa deviem aiurea.

Eu as vrea sa vad un test 1/1 cu aceleasi setari la un AMD R9 290X, default, deci fara silent sau uber mode, fara O/C, versus 780Ti stock, sa putem vedea ce si cum, dar filmat cum am facut eu...

KashunatoR 11-11-2013 01:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DjLeco (Post 326033)
Haide-ti sa nu ne mai certam, si sa incercam sa punem citeva rezultate cu placile pe care le detinem, sa putem face niste comparatii.

Eu as vrea sa vad un test 1/1 cu aceleasi setari la un AMD R9 290X, default, deci fara silent sau uber mode, fara O/C, versus 780Ti stock, sa putem vedea ce si cum, dar filmat cum am facut eu...

Leco, amice cine crezi ca are rabdare sa vada bench-uri pe youtube?
Ca sa demonstrezi un scor atasezi screenshot-ul, cum am facut eu. Cred ca daca ma chinui putin trec si de 3200 de puncte :D.

rage fuury 11-11-2013 01:40

Quote:

Originally Posted by DjLeco (Post 326033)

Exista un thread dedicat cu rezulte in Unigine Valley: http://forum.lab501.ro/showthread.php?t=9259- nu stiu de ce ar trebui sa postati rezultatele aici ?!

Monstru 11-11-2013 02:08

DeMons -eu as zice sa taci pana nu ma enervezi. In mintea ta de copil cod ghost e joc. Joaca si bucura-te si taci cand restul lumii spune ca e o mizerie...k?

Monstru 11-11-2013 02:09

Leco 290x bate titanul tau. Si 780ti il bate rau. Deal with it.

Bogd4n 11-11-2013 03:04

Bai DeMons sa stii ca Enzo a gresit cand ti-a spus sa mergi la scoala. Trebuia sa iti spuna sa mergi la scoala sa inveti...Nu doar sa faci act de prezenta. Faptul ca aici este forum/ zona libera nu inseamna ca scriem cum ne taie capu... Ca asa si eu as putea sa scriu ceva de genul '' fii fjfk &:#;jdkf, esti prost, du-te-n plm la scoala si invata ca esti prost de bubui si ai o mentalitate de roman idiot'', dar nu o s-o fac...
Chiar daca scriu de pe telefon incerc sa scriu cat mai corect, sa inteleaga lumea ce am de zis, chiar daca durează mai mult si uneori tre sa sterg un cuvant de 3 ori.

P.S. imi cer scuze pt offtopic. Probabil ar trebui facuta putina curătenie pe aici, atat printre posturi cat si printre useri.

Sent from my S500 using Tapatalk 2

Monstru 11-11-2013 03:05

Pe ariile tehnice nu e zona libera...

Bogd4n 11-11-2013 03:06

@ Monstru: Pt DeMons se pare ca e tot o p***...indiferent de thread.

Sent from my S500 using Tapatalk 2

Monstru 11-11-2013 03:10

E...pana ma supar eu...

Neo 11-11-2013 05:39

Quote:

Originally Posted by Monstru (Post 326045)
Leco 290x bate titanul tau. Si 780ti il bate rau. Deal with it.

Aici m-am mai informat și eu. În gaming ai dreptate. Dacă totuși vrei să construiești un sistem de supercomputing ieftin (vezi aici), Titan-ul bate la cur rău orice-i pe piață. Da, știu, e de nișă, etc :D

rage fuury 11-11-2013 09:48

Custom 780Ti

Se pare ca NVidia se misca mai repede cu solutiile custom pentru 780Ti:

http://www.techpowerup.com/194058/gi...hics-card.html
http://www.techpowerup.com/194052/in...-ti-cards.html

Se aude AMD? Dormiti in papuci acolo?

Monstru 11-11-2013 10:04

Quote:

Originally Posted by Neo (Post 326060)
Aici m-am mai informat și eu. În gaming ai dreptate. Dacă totuși vrei să construiești un sistem de supercomputing ieftin (vezi aici), Titan-ul bate la cur rău orice-i pe piață. Da, știu, e de nișă, etc :D

Discutam sa ne aflam in treaba sau??? Eu am testat in gamig, la aia ma refer, in compute puteam sa iti spun si eu care merge mai reped. Folosesti asta acasa? Si pls nu spune Adobe ca acolo frecventa din Ti conteaza mai mult...

Neo 11-11-2013 18:24

Încă nu, dar e în plan pentru următorii ani. Evident nu o monstruozitate de genul, sunt curios ce-or mai scoate până atunci. Greu găsești programatori dispuși să-și scoată capul din cwr :)

augustus 11-11-2013 19:46

http://news.softpedia.com/news/GTX-7...p-399153.shtml

Nu am inteles. De ce s-ar fwte gpu-urile gk-110?

Otman 11-11-2013 20:01

Sper ca nu se supara nimeni da daca e pe bune faza LOL Nvidia...

Jocker 11-11-2013 20:21

Se confirma problemele cu 780 Ti, mai multe detalii aici. Nu e prima data cand se intampla, asa ca Nvidia are experienta :D.

Otman 11-11-2013 20:25

Quote:

The alleged batch of malfunctioning products is also given.
Deci e vorba doar de un batch sau e mai grav.
Jocker tu sti chineza tradu ce zic aia :D

Jocker 11-11-2013 20:37

Altii au spus ca stiu, eu nu stiu sa stiu, sunt chinez la chineza :D. Din ce inteleg sunt probleme cu niste batch-uri, probabil au uitat sa lipeasca niste piese pe PCB, altfel explodau si alea de la testeri.

FireMan 11-11-2013 20:42

Ma infiltrez si eu cu o intrebare: GTX 770/780 suporta audio prin HDMI? Adica sa conectez tv-ul si sa am sunet si imagine, fara sa mai fie nevoie de un cablu separat pt. audio.
Pe ATI se poate si imi convine pentru ca, simultan, pot sa scot imagine si sunet direct pe tv, iar pe monitor bag un game cu sunet in casti.
Multumesc.

All times are GMT +3. The time now is 16:32.