![]() |
Eu unul prefer sa nu stiu nimic pana la review. Stii tu, e bine sa fi surprins decat sa stii dinainte ca va fi un dezastru vandut cu bling bling
http://i44.tinypic.com/bh8r9.jpg Na... asta e gay rau. Shogun, tu esti dus cu pluta. DE CE SA TI SE PARA OK???? STII CUMVA CE PERFORMANTE ARE PLACA? Tudor, eu nu stiu pentru ce te mai chinui sa faci acel review.Uite, shogun stie cum merge placa si lui i se pare OK pretul de 499USD(in state...nu.. nu de romania) Daca e doar cu 5-10% mai rapida decat 5870 stock...atunci NU..NU E OK pretul pentru ca avem MSI Lightning care in combinatie cu CAT 10.3a poate distruge acel avantaj ce il are GTX480. Parerea mea e ca nvidia va vinde din nou in pierdere ca si cu GT200 placile video pentru gameri(intr-un final...dupa scaderea preturilor la RADEON 5xxx) dar va fi salvat produsul(pana la refresh) de gama Tesla. |
buggsbunny29 - Nu am confirmat 499 Euro, am zis ca exista o diferenta dar nu va pot spune acum.
Specificatiile lor nu sunt corecte, si nici performanta. Altceva nu mai scoateti de la mine :) shogun - ma bucur ca tie ti se pare ok, dreptul tau la opinie este sfant. Pe de alta parte, asa cum spuneam, eu trebuie sa fac o analiza corecta in care sa tin cont de mai multi factori. Ca ti se pare tie ok sau nu, nu este unul dintre acesti factori :) Enz0 - 1. Chill 2. Nu iti face griji daca vand ei in pierdere sau nu, chiar nu ne intreseaza subiectul asta. ATI vand in pierdere de 3 ani si asta nu i-a impiedicat sa faca o placa buna. |
E suficient ce ati spus pana acum domnu Tudor, multumesc. O sa raman cu speranta unui 470 egal cu 5870 si 480 cu 30% peste 5870 pana in ziua reviewului.
|
Ups, din ce a zis Znamenia, eu inteleg ca sunt mai bune decat s-a spus. Nu cu doar 5-10%... :)
Fix pe 26/27/29 la ora 00:00 o sa avem review-ul pe site? |
Pe 27 la 01:00 AM parca :).
|
Tudor ai una sau mai multe acuma?
Sa ne spui si-n SLI ( 3 X SLI ) ce pot scoate ...:D Racirea nu-mi place deloc la 480:... (daca nici variantele standard nu le-au putut face fara heat pipes... nici vorba sa le vedem atunci la variantele custom...)...Nu-s estetice deloc...( chiar daca , clar sunt mai eficiente ) |
Quote:
|
Tudor eu nu am de ce sa fiu dezamagit. Faptul ca nvidia cistiga pe partea de fizics sau teselation e frectie pentru omul care vrea sa joace un joc care nu profita de avantajele astea.
Daca ceea ce ofera nvidia merita 30% mai mult e la latitudinea omului cu banii. |
Quote:
Pentru mine pretul de referinta e pretul din US. HD 5870 se vinde in medie cu 410$ (tot acolo). Chiar daca GTX 480 ar avea un spor de performanta de doar 15%, pretul de 499$ e cu aprox. 20% mai mare, ceea ce incadreaza produsul in acelasi raport performanta/pret, pentru ca Nvidia ofera mai mult in principiu. Pentru mine pretul de lansare din RO nu are nici cea mai mica relevanta. (e doar o "curiozitate") |
Şi un consum cu 100w mai mare, ai uitat să spui. ATI dacă va păstra preţurile aşa sau chiar le va scădea situaţia ptr nVidia nu e deloc roză.
Hai noroc. Ştii cum merg caii înhămaţi nu? Aşa vezi tu lumea! |
Nu stiu daca a mai fost postat dar este prima comparatie directa intre HD5870 si GTX480 facuta de catre Nvidia in Unigine.
|
Quote:
Iar GTX 470 la 350$ ar putea sa aiba un pret/performanta superior lui 5870. |
Va rog frumos,testul sa cuprinda si consumul la priza,in load si idle.Multumesc.
|
Si daca ati facut rost de bani de pizza+bere, economisiti de la placa care consuma mai putin ca sa ne facem o imagine adevarata.
Pretul de lansare in Romania are si el o relevanta mare arata foame de castig cu orice pret si sictireli cand vine vorba de garantii. |
Quote:
Singurul lucru unde consider ca trebuie faultata Nvidia este la capitolul stoc, daca stirea cu 10 placi 470&480 care au sa fie disponibile dupa lansare la noi in RO este adevarata. Au avut timp destul sa tot produca placi, daca nici stocuri de placi nu au atunci isi merita soarta. Lasa nu se supara ATI, mai scot ei niste custom cooling GFX sa compenseze. |
Nu ştiu ce părerea aveţi voi, dar eu aş cumpăra oricând un Sapphire cu răcire custom HD5870 care costa puţin peste 1400lei. :) Deci dacă nVidia nu scade preţurile, eu zic că nu stau deloc pe roz... Sau renumitu' PowerColor HD5870 PCS+ care duce fără probleme 1000/1300+, iar răcire fiind superbă, totu' la puţin peste 1500lei.
Dacă ATI scade preţurile acum la produsele lor... chiar nu e roz, ci tinde spre negru mat ptr nVidia. |
Crezi ca nvidia traieste numa din gaming? :D N-o sa fie niciun negru mat pentru nvidia. ;)
|
Quote:
Cum sa nu conteze pretul din Romanica din moment ce aici traim? Ce ma intereseaza pe mine ca Costel sau Vasile isi aduce din Palestina sau de pe piata gri la preturile din SUA? Pentru omul care vrea garantie si mai putine batai de cap preturile vor fi alea anuntate de M1. |
Cred ca deja Tudor e plictisit de ea ( 480 ):D
|
Banuiesc ca in secundele astea, se chinuie ori cu vantage-ul ori cu crysis benchmark-ul... Si nu e multumit de rezultate nici cum... :D
O curiozitate personala ar fi titlul review-ului! Daca la 5970 a fost ceva in latina (chiar simpatic) acum ce va fi? :D |
All times are GMT +3. The time now is 23:39. |