![]() |
Pe bune de nu sunteti obositori :D. Va comportati exact cum ar vrea NVIDIA sa va comportati...
|
Unii sint curiosi, altii rautaciosi, asa sint oamenii. Printre ultimele rezultate postate pe net (neoficiale, normal) plaseaza GTX 480 cu aprox. 20% in plus in Dirt 2 si intre 30%-50% in plus in Far Cry 2, in functie de setari si rezolutie. (fata de 5870)
Cipul Fermi "full 512" e pregatit pentru o ofensiva ulterioara. |
Shogune ...esti obositor rau taica...
|
Pai nu degeaba i-au inchis si sters doua thread-uri de gen pe CG :D
|
Quote:
Spune-ne cum e corect pretul asta de rahat, spune-ne cum ar trebui sa fie FERMI la pret mare astfel incat sa nu aiba acces la el pulimea si prostii de rand ca noi, sarantocii si labagii. Sau nu, aici nu ne spui? De ce nu esti si aici atat de razboinic ca dincolo? De ce dincolo ne explici cat suntem de retarzi, ce logoree avem, cum vorbim in plus pagini intregi si aici il perii cu peria de sarma pe Tudor si Matei? Fi barbat, explica-ne si aici cum ar trebui FERMI sa aiba pretul asta [de fapt am inteles ca ti se pare OK] si ca ar trebui sa fie si mai mare, ca sa nu aiba acces tot sarantocul la aceste placi. __________________ |
Chiar nu înţeleg de ce îi daţi atâta atenţie. Se vede clar că e identic cailor înhămaţi la căruţe, adică cu ochii acoperiţi, în caz că e prea subtil. Eu m-am prins ce gândire infantilă are din 3 posturi, pare-mi-se că alţii îl cunosc de mai mult timp... tocmai d'asta nu înţeleg ptr ce îl mai băgaţi în seamă.
|
Si voi ii dati exemple de maturitate si bun simt raspunzand asa....Braaaavaaaa :)
|
Ai facut pauza de la teste? ahaha :) priceless
Mai da la multime un detaliu, oricare... ceva gen poza de aseara :D |
E neagra :D
Rabdare ca nu mai e mult |
pe mine ma intereseaza cat de zgomotoasa este in load..
|
Quote:
Deoarece posibilitatea ca noile PV sa depaseasca performantele concurentei irita spiritele, pot sa nu mai fac alte comentarii si astept cu interes rezultatul testelor facute de voi care in mod cert vor fi obiective. Exact la fel s-au agitat spiritele rosii si inainte de lansarea GT200. |
Quote:
|
OK guys, take a break. Oldshootermane, poate n-ai folosit exact cuvintele alea, dar sensul asta era. Hai sa ne oprim aici, sa nu ducem si threadul asta in mocirla.
Si ca sa va mai iau gandul de la zvonistica, propun o tema pe care vad ca nimeni n-a mai atins-o pana acum: cele doar 64 TMUs, deci exact atatea cate are 8800GTSv3/9800GTX(+)/GTS250. Asta nu e zvon, ci era afisat pe un slide de la prezentarea nVidiei de acum vreo luna. Stiu ca e la moda sa ne uitam doar la SP-uri, dar pana una-alta TMU-urile au inca un cuvant greu de spus in jocurile reale. Sa fi marit puterea fiecarui TMU si sa nu se fi laudat cu asta sau au sacrificat texturarea pentru a putea inghesui pe pastila de siliciu mai multe SP-uri, care dupa cum stim sunt bune la CUDA si alte balarii atat de dragi nVidiei in ultima vreme? |
Doar ca unitatile de texturare lucreaza acum la frecventa unitatilor SP. Sau, cel putin, asa se zvonea la un moment dat.
|
Ceva prime impresii legate de GTX 480 asa in limita NDA...Coolerul am inteles ca are 5 heatpipe-uri ,atat am vazut intr-o poza, ar fi cam cel mai elaborat cooler folosit de Nvidia la o placa reference...Zgomot...?
|
Daca nici Tudor nu ne mai zice nimic...e clara treaba ...nu a fost impresionat deloc ...
Si daca vor fi adevarate preturile speculate mai sus , ma intreb de ce nvidia le-au facut asa de mici , trebuia macar duble ...oricum trebuie sa fii obsedat rau sa cumperi un GTX480 , cand cu banii aiia cumperi 5970 care da oricum clasa acestuia...ca presupun ca asa si e, de nu , scoteau placa asta de multa vreme |
Nu stiu ce sa zic, am citit pe unele forumuri ca nu prea e impresionata lumea de 5970 ar fi in general doar 40% peste 5870...Mai bine o 5870 oc in draci.
Acum om vedea cu Fermi, oricum nu imi permit nici GTX 480/ 470 astept GTX 460 sau cum s-o numi, urmasu' la GTX 260, daca nu vine in graba luam un 5770 Hawk...:) |
Eu acum vreo doua ore am vazut cum se misca un 5970 , si nu pot ascunde faptul ca am ramas placut impresionat...:D, Deci daca 480 era mai buna era alceva ...dar asa ...la aceeasi bani ( cu 5970 ) dar mai proasta???:(
|
Quote:
|
Pretul neoficial cunoscut e de 499$-GTX 480 fata de 679$-5970
Acuma ca la noi se fura' ca-n codru e altceva. In vre-o luna de la lansare o sa ajunga si preturile de la noi la normal. Curios de ce numai la placi video se intampla faze de-astea pe la noi. :mad:.. La procesoare, placi de baza nu se intampla chestii de-astea, si alea se vand in cantitati mai mari. Mai tin minte faza aia cu 870-uri vandute la juma' de pret...:D Probabil ca tot Nvidia e de vina ca nu face un control serios al preturilor practicate de selleri. Ceva de clatit ochii de pe xtremesytems http://www.xtremesystems.org/forums/...&postcount=730 http://i43.tinypic.com/fylvsg.jpg http://i41.tinypic.com/2m7djpg.jpg http://i43.tinypic.com/j9odu8.jpg |
All times are GMT +3. The time now is 23:25. |