![]() |
ALte zvonuri despre 980Ti
Nvidia readies GeForce GTX 980 Ti – rumour NVIDIA Readying GM200-based GeForce GTX 980 Ti Probabil chipuri Titan X cu defectiuni, sa vedem ce o sa fie. |
Nvidia GTX Titan X 4K Gsync Review - Overclock3d
|
O intrebare am, la cunoscatori:
Se va lansa DX12, nu conteaza cind, vad ca Titanul vechi, prima aparitie, este trecut DX11.2 Va suporta si acesta DX12 full sau doar seria 9xx Nvidia, si TitanX vor fi capabile de DX12 full? Multumesc. |
Quote:
Daca nvidia schimba decizia, asta ii alta treaba. Send from Tapatalk using TGP 21.01 |
Deci sa inteleg ca placile care au fost generatia DX11, incepind cu GTX5xx sint capabile hardware, dar va depinde de implementarea si evident "limitarea unor anumite modele" in drivere, nu?
Multumesc. |
[yt]https://www.youtube.com/watch?v=KBO5eBvWbIk[/yt]
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am gasit tabelul asta (atasat) : |
Multumesc de tabel, deci se pare ca nu chiar toate chestiile sint suportate.
Bine, nefiind la curent cu harwdare-ul (de ceva timp), este posibil sa interpretez gresit, dar banuiesc ca, Kepler V2 este GTX7xx, iar Maxwell (V2) este GTX9xx. Ce este atunci Maxwell V1 , sau unde am interpretat gresit? Poate face cineva o categorisire Kepler 1, Kepler 2, Maxwell 1, Maxwell 2, ca generatii? Multumesc! |
Uite aici și aici.
Quote:
Quote:
Kepler V2 sunt 780/780Ti, Titan/Titan Black/Titan Z. Maxwell V1 (GM10x) sunt 750/750Ti. Maxwell V2 (GM20x) sunt 960/970/980 și Titan X. |
Multam frumos de lamurire!
|
NVIDIA to Launch GeForce GTX 980 Ti After Summer
Probabil ca asteapta lansarea lui 390X, sa vada cum il pozitioneaza ca pret. |
Pana atunci Asus pregateste ceva deosebit, o placa aniversara:
Asus Preparing Gold Edition Nvidia GeForce GTX 980 Matrix Graphics Card – And Why Such Cards Don’t Make Much Sense For Most Gamers |
PNY GTX 980 XLR8 Pro OC Review - HardwareCanucks
|
Inca 2 intrebari de 200 puncte, practic 3:
Merita sa cumpar acum GTX980 sau sa astept 980Ti? Cam in cit timp apare GTX980Ti? Si ultima, exista vre-o idee de pret cam cit va costa un 980Ti? Multumesc! |
Quote:
|
Am tot rasfoit netul pina sa pun intrebarile aici, tocmai prin prisma faptului ca avem printre noi oameni care stiu mai multe detalii, alias M1, poate stie ceva mai bine decit zvonurile de pe net.
S-ar preconiza ca prin toamna sa apara 980Ti, ori mai aproape, la vara. Deocamdata am un GT220 care este suficient pentru filme, dar intentionez si pt gaming. Deci sa mai astept, ar fi parerea... |
Mai ia un 220, faci SLI si e suficient. :))
ON: Daca 980TI va fi full chip dupa cum scria in ceva linkuri mai sus, clar va fi mult mai aproape de TitanX decat de 980 ca performanta deci eu zic sa astepti. Pretul ... depinde doar de AMD. |
Pai cred ca astept, si asa vara nu prea se lanseaza titluri ce merita atentie...
Multumesc, si alte pareri sint binevenite! |
Cred ca nici Nvidia nu stie cum va arata GTX 980 Ti, depinde foarte mult de ce rebuturi vor avea de la Titan X, daca AMD nu va lansa decat 390X-ul ca varf de gama nu vom vedea prea curand 980 Ti, lansare undeva intre 3-6 luni, pret 900-1000$. Nu cred ca vom vedea ieftiniri prea mari in segmentul asta de performanta.
DjLeco daca te joci tot in full HD nu merita nici o asteptare, diferenta nu se face acolo intre placile care vor apare, un 980 simplu face fata foarte bine, exceptie poate doar in Assassin's Creed Unity. Daca vrei ceva extrem vei avea la dispozitie curand EVGA Titan X Hydro Cooper sau ASUS GTX 980 20th Anniversary Gold Edition. Nvidia GTX 990 Ti 24GB And AMD R9 395X2 16GB Benchmarked and Reviewed Evident intra la capitolul pacaleala de 1 aprilie :) |
Ce m-am fript!!! Recunosc, l-am citit. :D
|
All times are GMT +3. The time now is 23:26. |