![]() |
The Geforce GTX 1080 Will Blow Away The P100 GPU In Single Precision Performance – Will Come in Four Variants Including a 2.5 Ghz Liquid Cooled Edition
Monstru cred ca GTX 1080 merita si o sesiune de LN2 in review, poate reusiti sa o faceti. |
Timp sa fie...plus ca ln2 pe referinta ..meh...
|
Quote:
dar majoritatea producatorilor de MB au inceput sa faca drop de la 4 way la 3 si 2 way MSI X99A Carbon PRO are doar 2 (utilizabile ca si spatiu) la fel si noua linie de la Asus, cred ca e un semn :) |
Quote:
|
Quote:
Nu stiu ce-a fumat indianul (canepa indiana?) de data asta dar daca ar fi atat de usor sa duci un GTX1080 la 2.4 GHz in mod cert NVidia ar fi tactat acest GPU mai sus... Dpdv al marketingului o placa video cu boost de 2GHz ar fi sunat mult mai bine... Iar daca GP104 o sa fie mai bun decat GP100 (Big Pascal) ar insemna ca NVidia isi dau singuri cu Tesla in ooa... Ceea ce nu prea cred. |
Nu este chiar asa, GP100 va avea mai multe SP-uri, suprafata mai mare a GPU-ului, nu va vedea frecventele lui GP 104, cand scazi tehnologia de fabricatie si maresti nr. tranzistori apar problemele de racire specifice, s-ar putea sa vedem WC pe el daca racirea pe aer nu va face fata. Deocamdata este posibil sa ai un optim intre SP-uri, frecvente si consum, daca mareau frecventa peste 2 GHz crestea si consumul, iar cum power saving-ul este la moda poate au preferat varianta asta, mai ales ca AMD pe asta isi bazeaza noua generatie de placi video.
|
Tu le stii pe toate, coane:)!
Spune-mi, te rog, cam cand preconizezi ca o sa iasa 1080Ti, ca eu pe aia o astept ca sa schimb 980-ul. |
Cam pe la ce ora o sa apara review aici pe site la gtx 1080?
|
Dupa ce AMD va scoate pe piata ceva competitiv cu GTX 1080 ;), daca Vega apare cel mai devreme poate prin octombrie, spre sfarsitului anului s-ar putea sa vezi ceva peste GTX 1080, pana atunci nu cred.
Ceva Ansel super rezolution pentru distractie: [yt]https://www.youtube.com/watch?v=qdS-YJPD5Fo[/yt] |
Multumesc:)!
|
Quote:
In opinia mea:GTX1080<=> the new GTX680 iar GTX1070<=>the new GTX670 Si suntem abia la inceputul erei FINFET; Vor veni placi video mult mai puternice decat GTX1080 in mod sigur, iar articolul indianului induce ideea tampita ca un GTX1080 overclockat la 2.4 GHz ( frecventa asupra caruia-by the way- am dubii serioase ca poate fi atinsa fara azot, fiindca asta ar insemna dublul boost-ului unui GTX980Ti reference!) va avea o performanta ce nu mai poate fi atinsa nici de Vega, nici de P100 (big PASCAL); Really? Chiar nu trebuie sa fii Nostradamus ca sa prevezi ca Vega (Radeon 490/490X?) va fi peste GTX1080 (atunci cand o sa apara) si GTX1080Ti (cu o arhitectura derivata din GP100) va fi peste Vega atunci cand va fi lansat... |
|
1 Attachment(s)
Speculatii pe tema ce va apare la Nvidia
nVidias Pascal-Chip "GP104" kommt wohl mit einer Chipfläche von 314mm² daher si ceva haios |
NVIDIA GeForce GTX 1080 Official Slides Leaked – Async Compute, SMTP VR Processing, Higher Efficiency and More Detailed - Wccftech
|
GTX 1080 CompuBench Results Released - eteknix
|
Quote:
|
de fapt cred ca Australia incepe prima (nu stiu sincer cati de acolo au Nvidia GTX 1080) deci in mod sigur va trebui sa asteptam ceva review-uri din Germania sau tarile astea "civilizate"- intre orele 15:00 - 19:00 ora Romaniei astep sa vina online americanii Est Coast catre West Cost :)
Sper din suflet sa vad peste 30 % performanta pentru GTX 980Ti ... insa o parte din mine imi spune ca nu va fi asa :) |
Toti publicam in acelasi timp dragilor...mai pe dupamasa la noi asa...
|
Ora traditionala a lui Nvidia este 16.00 (ora noastra). De obicei primele teste apar pe http://www.expreview.com/review.
rodarkone ceea ce ai spus tu acolo ar insemna ca este la nivelul sau chiar sub GTX 980, dar stim pana acum ca bate Titan X, asta inseamna ca se lupta totusi cu GTX 980 Ti. In functie de frecvente castiga una sau cealalta deoarece intre GTX 980 Ti standard si o varianta overclock-ata exista vreo 20% diferenta de performanta. |
Trebuie totusi sa tinem cont ca si GTX 1080 va beneficia de variante overclockate masiv.
|
All times are GMT +3. The time now is 07:27. |