![]() |
Nvidia a tulburat apele....Daca ei pt un pcb si cooler reference au cerut pret premium(putea fi 20-30$ peste MRSP) apai aia care vin cu pcb custom si cooler custom mult mai bun cat sa ceara.
Ce-a facut Nivida , practic a stricat pretul de referinta. Adica aveam mai nou un paper-price, un pret pe hartie si nu un real. S-a ajuns fiecare sa ceara cat crede ca a cheltuit pe placa pentru ca placa s-a lansat paana la urma cu pretul de 699$, a vazut-o cineva la 600$? Nu poti sa vi sa ceri 100$ in plus pt un cooler stoc. Multumim Nvidia oricum. Cred ca mai bine un CF de Polaris 480 decat o 1080. |
Nu stiu cat de mult este de vina Nvidia sau jigodiile de la noi, dar la Evga pe site preturile sunt aliniate cum trebuie.
|
Colorful mobo's GTX 1070 puts a new spin on onboard graphics
It's a motherboard, it's a graphic board. Nooo, it's both! Oricum mi se pare o treaba interesanta, dar nu cred ca are o dimensiune standard. |
nu-mi dau seama ce e cip-ul ăla ciudat din dreapta care seamănă cu un Barton de pe vremuri...
|
cred ca este doar south bridge-ul
|
Quote:
|
Quote:
|
Adevarul e ca si mie mi se pare o idiotenie ca Founders Edition sa fie mai scumpa decat astelalte. E ca si cand ai da 70.000eur pe un Nissan GTR, dar ai vrea Nissan GTR tunat la 750cai la 55.000 Eur.
Pe la cat ar ajunge 1070-ul la noi? Parca vazusem un calcul ca ~2000, dar mi se pare cam abrupt saltul de la 349€ la 2000 Ron. |
Pui pretu din america in dolari ajunge in europa se transforma in euro si mai adaugi 19% tva
|
si mai aduni si adaosul de jmeker de romania :D
|
Pai 383 EUR mie imi dau 1725 Ron. Om vedea vreun 1070 custom la banii astia? :D
|
Oficial 1070-ul va fi 379$ in US . Adica in Europa 379euro * 1.19 = ~ 2000 RON .
|
Da, corect, nu stiu ce dracu de calcul facusem eu acolo. :) My bad.
|
|
Quote:
Plot twist! |
TVA-ul este de 20% pentru acestă gamă de produse. Din 2017 se vrea să scadă la 19%.
|
ASUS GTX 1080 Strix Review - Overclock3d
|
|
Nu se aplica la topicul de fata, nu vad reduceri taxe la produse IT inca...
|
Corect ... macar avem console si jocuri .
|
All times are GMT +3. The time now is 03:37. |