![]() |
Quote:
|
eXpander,ai perfecta dreptate,nu are legatura producatorul cu ventorul,dar m-am enervat putin,trei placi defecte intr-un singur an.Placile erau de la Sapphire,un 4870 si doua 4850 pe care le aveam in cross.Noroc ca a functionat foarte bine garantia.
Era sa uit,urmariti noul articol ai lui Monstru,despre 5850 de pe Lab501,iar un articol de toata frumusetea,detaliat si la obiect.Mi-a placut si comparatia "odiosul Crysis Warhead" |
Vorbiti de preturi reale de parca ati lucra in fabrica la AMD. Daca pretul real al unui 5850 e 500 ron atunci inseamna ca 285 n-ar trebui sa fie mai mult de 400 ron.
Preturile de lansare sunt foarte ok tinind cont de tot ce ofera placile astea. Lasati fanboyismele la o parte si veniti cu argumente. |
Quote:
insa nu vad din ce date iti reiese ca pretul ar trebui sa fie cat un 4870.... |
Quote:
|
Quote:
sigur dupa ce apare seria GT300 vom lua la 1000-1100 un 5870 si la 600-700 un 5850, este o evolutie normala |
5850 costa la noi 1000 ron adica 240 de euro cu tot cu tva. Faptul ca tie nu iti convin preturile ATI mi se pare cel putin comic din moment ce nvidia a avut dintotdeauna produse supraevaluate.
|
Calitatea costa ;)
Supraevaluate sunt varfurile de gama .... |
Quote:
|
Nu tin minte sa fi vazut VREODATA o redenumire in gama desktop high-end....Cand le-a mers cu asa ceva pe high-end???
|
Greseala mea de exprimare , sunt varfuri pentru fiecare categorie de cumparatori.
|
am o presimtire ca noua serie de la nvidia o sa dea cu ati de pamant:D
|
Buna stire ... multumim ca ne-ai dat de veste ...:mad:
|
eram sigur de o asa reactie:(
|
Sa zicem ca bate 5870 dar o sa coste mult mai mult.Oare cine va iesi in castig cand calculezi costul de productie/pret vanzare?
Think pink BTW din cate am inteles GT300 pentru DX11 va folosi Software tesselator(impact negativ in performante). Ramane de vazut ce si cum.Sunt prea multe semne de intrebare..... |
Quote:
|
A aparut GT220, nimeni nu zice nimic ?
|
In caz ca nu vizitezi prea des lab501.ro : http://lab501.ro/stiri/msi-geforce-g...rimele-imagini :D.
|
Pai nu prezinta asa mult interes pentru ca e un semi-gunoi :D. Desigur, e prima placa cu DX10.1 de la NVIDIA dar pacat ca va afisa un slide-show cu detalii mai mari peste 1280x1024 :)
|
deci e comparabil mai degraba cu 9500GT decat cu 8800GT ?
|
All times are GMT +3. The time now is 23:27. |