![]() |
Quote:
CF de 7970 suferă de aceeași boală de care suferă toate configurațiile multicard -> consum mare, căldură foarte mare, sloturi blocate și stuttering. Single card ftw. Acum prețul... meh. Sincer dacă o scoteau la 5-600 lire poate mai mergea dar 840 lire varianta EVGA este meh de-a dreptul. Nu mi se pare sporul de performanță într-atât de mare VS GTX690 de exemplu și cu mai puțini bani pui de-o configurație 2 way cards :S Mă rog, performanța se plătește, dar mi se pare puuuțin exagerat. Aș vrea totuși să pun mâna pe una să văd dacă-i la fel de plăsticoasă ca GTX680 :D |
NVIDIA GeForce GTX TITAN
http://hardocp.com/article/2013/02/2...w#.UScuPfL3SJw |
O sa explicam in review ce si cum, cert e ca Nvidia au fost jegosi la lansarea asta si si-au bagat pl in Europa de Est. Mumu lor...
|
Zicea si unu din revieweri ca nvidia au s-au cam zgarcit cu sample-urile.
|
In Europa au avut cam 18... 3 in Germania, 3 in UK si restul prin alte tari vestice. Europa de Est....mumu... E prima oara cand se intampla asta de la GTX 295 incoace...
|
Quote:
Foarte frumos, probabil ca yield-urile la Titan sunt la fel de multe ca si la 680, care nu a fost disponibil destul de mult timp. Asa ca oamenii au impartit mult prea putine exemplare pentru review-uri. Dar l-au lansat ca sa ia fata lui AMD cu cea mai tare, puternica etc. placa video. Astept review-ul vostru sa vedem ce si cum. |
Impartirea sample-urilor s-a facut dupa nr. de GTX 690 vandute, pretul fiind acelasi s-au trimis doar acolo unde s-au vandut mai multe.
|
Un criteriu de toata jena.
Sa suga atatea p*le cat GTX560Ti au vandut!!! |
Frectie de test la 1080p, dar au promis ca revin cu rezultate @4K :D
http://www.brightsideofnews.com/news...z-edition.aspx @Neo Quote:
|
Din ce am citit din alte review-uri, cade rau la 2560x1600. Nu stiu daca a facut rost Monstru de un monitor ce suporta aceasta rezolutie, dar poate face test si cu 3 monitoare, iar aici consider ca ar trebui sa fie on top la acest pret, deloc de neglijat.
http://www.guru3d.com/articles_pages...review,23.html |
Avem 2 monitoare din astea in redactie.... de multa vreme :)
|
aaaa.... deci va fi un review la sange, sa curga valuri...
Pana atunci, spor la treaba! |
Quote:
Ca stiu persoana care si-a cumparat placi video high-end din afara (pentru ca nu erau aduse in Ro sau pentru ca ar fi asteptat prea mult) este altceva. |
Puteau sa faca si ei o exceptie pentru niste campioni mondiali...
Ah, stai, nVidia se gandeste la bani nu la calitate :rolleyes: |
Asta e altceva. Puteau.
Dar tot ce au pus pe randul 2 din post este valabil. Mai bine dau o placa unora de pupa in cur nVIDIA decat unora din lumea a treia in materie de vanzari GPU high-end. Dar toti se gandesc la cascaval in ultimul timp stai calm. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Iar acea poza chiar era un GTX580 cu Photoshop- am avut si eu unul de la MSI asa ca stiu cum arata... |
All times are GMT +3. The time now is 18:53. |