lab501 forum

lab501 forum (https://forum.lab501.ro//index.php)
-   Placi video (https://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=6)
-   -   Noutati despre placile video Nvidia (https://forum.lab501.ro//showthread.php?t=29)

Jocker 01-04-2014 20:17

3 Attachment(s)
Cum azi au aparut pozele cu R9 295X2 nu se putea sa nu apara si cele cu Titan Z.

DjLeco 01-04-2014 22:27

Superb Backplate-ul.

ForeverGamer 02-04-2014 00:22

Salut, a cam venit vremea sa îmi scot la pensie bătrânul 570, tare mi sa pus pata pe msi 780 lightning dar parca as mai avea putina răbdare până se lansează seria 800, pe când se presupune lansarea ei ? :D

Sent from my Nokia Lumia 925 using Tapatalk

R2Strike 02-04-2014 02:46

Vezi ca pe OC3D forum lumea discuta ca nu vom vedea nici o lansare din partea celor de la nvidia anul asta, abia la anu ce urmeaza o sa apara seria 800. Sursa Asa ca mai ai mult de asteptat.

Iar motivul este unu foarte simplu, AMD nu au nimic in plan sa scoata anul asta, deci... de ce ar face-o si nvidia.

Inca un lucru nou, ar fi ca AMD si Nvidia ar putea sa sara peste TSMC's 20nm process direct la TSMC's 16nm process. Sursa. Asta ar fi un lucru si mai bun. Dar pana la anu or sa mai apara informatii.

stivut 02-04-2014 04:29

Ca si posesor de gtx 780 Lightning, pot sa sa spun ca e o placa foarte reusita. Daca iei in calcul si scaderea semnificativa de pret (eu am luat-o cu aproape 3100 lei), cred ca e o alegere destul de buna pentru moment.

ForeverGamer 02-04-2014 07:28

Sper sa nu fie chiar asa, dar oricum ar fi cred ca tot am sa iau msi-ul :)

Sent from my Nokia Lumia 925 using Tapatalk

rage fuury 02-04-2014 11:51

Quote:

Originally Posted by R2Strike (Post 358832)
Vezi ca pe OC3D forum lumea discuta ca nu vom vedea nici o lansare din partea celor de la nvidia anul asta, abia la anu ce urmeaza o sa apara seria 800. Sursa Asa ca mai ai mult de asteptat.

Iar motivul este unu foarte simplu, AMD nu au nimic in plan sa scoata anul asta, deci... de ce ar face-o si nvidia.

Inca un lucru nou, ar fi ca AMD si Nvidia ar putea sa sara peste TSMC's 20nm process direct la TSMC's 16nm process. Sursa. Asta ar fi un lucru si mai bun. Dar pana la anu or sa mai apara informatii.

R2 iarasi vorbesti aiurea in tramvai .. daca NVidia nu scot anul asta nimic nou e din cauza ca TSMC nu stapanesc procesul de 20nm, nu are legatura cu AMD. Daca AMD nu scot nimic nou anul asta are deasemenea legatura tot cu TSMC, nu cu NVidia. AMD si NVidia folosesc fabricile TSMC pentru a-si face Gpu-rile, daca acestea nu functioneaza (pe 20nm), nu au cum sa le produca- simplu... Even a chicken-brain understands that...

PS: Nu te obosi sa-mi raspunzi, intelegi bine, nu intelegi iarasi bine....

R2Strike 02-04-2014 15:30

Si tu ce sursa ai sa ma contrazici ? Pune o sursa, asa din gura oricine poate debita.

Monstru 02-04-2014 15:32

E common sense, s-a mai intamplat si in trecut.

rage fury - mai usor cu atacurile la adresa colegului pls.

Monstru 02-04-2014 18:25

R2Strike si rage fuury - la obiect va rog.

Jocker 02-04-2014 20:19

Chiar daca TSMC nu poate sa produca ceva pe 20 nm anul asta eu cred ca atat AMD cat si Nvidia tot o mai scoata ceva marfa noua, nu se poate sa ia un an de pauza, le scad vanzarile de nu se vad, bineinteles fac exceptie cei doi monstrii care sunt pe teava.

xdan 02-04-2014 21:36

Pai Nvidia are deja Kepler, din ce se vede nu chiar are nevoie de 20nm, merge si pe 28nm binisor cu consumul si perf./mm.

Firefox 04-04-2014 23:18

ASUS Preparing ROG Striker GTX 760 Platinum Gaming Graphics Card - Wccftech

R2Strike 05-04-2014 22:38

Viitorul celor de la nvidia este Pascal dupa ce vor lansa Maxwell (se pare ca au abandonat Volta sau au sarit peste). Sursa si explicatii aici. Pe mie unu m-a impresionat, Pascal este cu totul diferit fata de tot ce a fost pana acum.

Arise 05-04-2014 23:34

Știm de 2 săptămâni cred de Pascal. Aici e vorba de noutăți...

R2Strike 06-04-2014 02:03

Daca stai sa citesti tot articolul si sa urmaresti totul pana la ultimul amanunt o sa vezi ca ti-a scapat ceva, nvidia deja are Pascal in prezent, chiar l-au prezentat pe scena mare, insa au spus ca este in stadiul de test, vor sa mai lucreze la el cel mult 2-3 ani din cate spune CEO Jen-Hsun Huang. Apoi il vor implementa in tot, tot ce tine de Cloud, Corporate, Enterprise, Gaming, Notebook, Supercomputing, Workstation si multe altele. Chiar n-am vazut pe nimeni sa spuna asta pe nici un post.

Arise 06-04-2014 09:26

Tu ori faci pe prostănacul ori chiar ai o problemă de înțelegere și interpretare a mesajelor simple.
Link-ul din postul țau face referire la un articol de pe un blog ce a fost scris pe data de 25 martie. Azi suntem pe 6 aprilie. Deci de acum două săptămâni. Știm cu toții deja de Pascal de atunci, de pe 25 martie, mai puțin tu, care ai aflat "noutățile" abia ieri și te-ai grăbit să ne informezi și pe noi.

Stai jos, ai nota 4.

Firefox 06-04-2014 11:21

Nvidia GeForce 337.50 BETA Released On Monday - Guru3d

[yt]https://www.youtube.com/watch?v=QY-5ijpkkB8[/yt]
Quote:

According to Nvidia, this is real-time volumetric fire simulation running on GeForce Titan Z and packs 32 million voxels

Chipicao 06-04-2014 12:28

Quote:

Originally Posted by R2Strike (Post 359675)
Chiar n-am vazut pe nimeni sa spuna asta pe nici un post.

Pai daca n-ai mai intrat pe forum de 4 ani normal ca n-ai vazut :rolleyes:

Insa despre stacked DRAM se stia de acum fix un an, cand au anuntat Volta.
Iar cu Pascal au anuntat in plus doar NVLink.

Apropo,cei de la TechReport spun ca Volta nu a fost sarit si nici abandonat, ci invers, Pascal a fost introdus inainte de Volta, care va aduce mai multe chestii noi.
http://techreport.com/news/26226/nvi...k-interconnect

rage fuury 06-04-2014 16:18

Quote:

Originally Posted by Arise (Post 359681)
Tu ori faci pe prostănacul ori chiar ai o problemă de înțelegere și interpretare a mesajelor simple.
Link-ul din postul țau face referire la un articol de pe un blog ce a fost scris pe data de 25 martie. Azi suntem pe 6 aprilie. Deci de acum două săptămâni. Știm cu toții deja de Pascal de atunci, de pe 25 martie, mai puțin tu, care ai aflat "noutățile" abia ieri și te-ai grăbit să ne informezi și pe noi.

Stai jos, ai nota 4.

Arise, multe i se pot reprosa lui R2Strike, dar nu se poate spune despre el ca nu ar fi o persoana sincera...:)
Iar chestia cu 3D-stacked-VRAM nu e nici pe departe o mare noutate (doar NVLink, asa cum a punctat Chipicao) a anului 2014 si, cu riscul ca unii sa vada rosu inaintea ochilor, iata cine se ocupa de dezvoltarea acestui nou tip de memorie:

http://blackholetec.com/drupal7/arti...boration-hynix ... AMD in colaborare cu HyniX.

All times are GMT +3. The time now is 23:29.