![]() |
GeForce GTX 880M, 870M, And 860M - Tom's Hardware
|
Titan Z pe 29 aprilie si 3000$, sa fie la ei ca nu prea cred ca o sa-l vedem la noi. Daca R9 295X2 costa la noi peste 6500 lei probabil asta va fi peste 13000 lei. Chiar ma intreb serios daca este dispus vreun roman sa dea atatia bani pe o placa video.
|
Si la Linus si la multi altii ca el s-a precizat ca placa asta video vine cu o masca pe fata. Eu ti-am dat un exemplu, nu cred ca un om normal la cap (care doar se joaca) este dispus sa dea la noi in tara o palarie de bani degeaba, fara macar sa stie exact la ce ii foloseste aceasta placa. Daca scoti bani din proiectari 3D (sau altele), atunci se merita. Iar R9 295X2 este buna daca lucrezi in openGL.
|
Quote:
OpenCL, nu GL. :D (merge si GL.. dar amd better in opencl) S-a "ieftinit" Titan Z ? |
Better in OpenCL in luxmark care nu exista si sisoftsandra... .
|
Quote:
Stiu ca zice GAMING, dar multi zic ca nu e dedicata FIX pentru GAMING. "CICA" ar fi o smecherie de marketing. Asa ziceam si eu mai in urma, ca e GAMING, ca scrie GForce pe ea. Oricum, eu sunt in ceata cu placa asta. Daca zici ca e gaming, vine unu si zice ca nu e, daca zici ca nu e, vine unu si zice ca e... eu cred ca in final e si nu prea :) logica de "lasa-ma ca sa te las". :D |
Titan Z a fost prezentat ca o placa video pentru gaming la rezolutie 5k (nu 4k).
|
Astia inca nu sint in stare sa faca niste monitoare 4K capabile de 120+Hz si restul, si ei o dau inainte cu Titane Z si 5K...
Pai de aia e totul PRAF. Avem hardware pentru care nici macar dezvoltatorii de jocuri nu sint in stare sa le foloseasca la adevarata capacitate, sa nu mai vorbim de portari de pe console catre desktop, cu optimizarile cururui, merg ca un rahat unele jocuri. |
Capabili sunt, dar yield-ul e prea mic pentru a produce în serie, și nici nu pot cere prețuri mari pentru că sunt mulți cârcotași.
|
Atunci sa ia foc toti si sa ne intoarcem la Riva TNT2M64 sau voo-doo, si asa jocurile actuale, sint MUCI, exceptind citeva.
Inainte era pe dos, numai jocuri bune, exceptind citeva, proaste... |
La ce fwotai vă trebuie 120Hz? Să aveți niște TN-uri ordinare la preț mizerabil de jidan? HDMI 2.0 încă nici nu e gata iar DisplayPort știe maxim 4K @ 60fps. Sunt curios cum bagi semnal 4K 120Hz într-un monitor anu' ăsta. :D
|
Pentru Nvidia 3D, trebuiesc minim 120Hz, daca or inventa astia alte tehnologii, dracu' stie.
Am vorbit in interesul meu referitor la ceea ce folosesc, actual. Probabil ca multi au incercat 3D de la verzi, pe monitoare al caror refresh NU suporta 120Hz ci 100 sau chiar mai jos, ochelarii cer 1920/1080p, si imi lasa impresia ca functioneaza si la sub 120Hz cu "penalizare de informatie"... Cred ca de aia "le tremurau" ochii, fiecare lentila "clipeste" cu 60Hz cind monitorul are 120Hz... |
3D a fost și va fi un mare fail, indiferent că-l pui pe 60Hz sau 120Hz. E doar un moft pentru acapara niște bani în plus de la producători și consumeri. Muritorul de rând încă nu acces la tehlogia care să-ți ofere un efect 3D adevărat, ce e acum pe piață și în cinematografe e o imagine 2D care-ți face iluzia de 3D și îți oferă niște migrene groaznice.
Adevărtul avans în materie de display va fi atunci când VESA va pune în aplicare standardul oferit de AMD prin freesync unde monitorul își va regla refresh rate-ul în funcție de frame-urile randate de gpu și vor apărea pe piață monitoare care suportă acest lucru. Și da, înainte să fiu ars pe rug, am încercat 3D atât de la Nvidia pe monitor 1080p 120Hz cât și de la AMD. Ambele sunt același rahat fumegând în ploaie. Prefer un IPS @ 60Hz oricând în detrimentul celui mai $hukar TN @ 120Hz și cu suport 3D. |
Quote:
|
Punem pariu că mirificul tău TN la 120Hz are input lag mai mare decât Dell-ul meu IPS la 60Hz?
|
Quote:
Iar pe Tv 3D, convertit 2D in 3D este TOTAL DIFERIT, fata de 3D pe monitor dedicat la 120+Hz. Exact cum dau la un film normal 2D sa il converteasca 3D, efect este dar nu cel scontat, insa daca iti pun un film 3D oficial, fac pariu ca la anumite faze, sari din pat, ca zici ca vine "ala" peste tine. Imi spui si mie pe ce monitor ai incercat tu 3D nvidia si cu ce hardware 3D AMD, CIND si pe ce joc ai testat????? Tare m-ai facut curios... Poate pentru tine este un FAIL, pentru altii este ceva f f ok, de ex pentru mine. Gusturile nu e discuta, fiecare cu ce ii place. |
Quote:
Te inseli amarnic. Monitorul tau e mai slab si decat samsung 2233rz (pe care l-am detinut la vremea lui) care este MULT mai slab decat monitorul meu actual care la randul lui este mai slab decat monitorul asus ROG care o sa vina in curand sa-l inlocuiasca. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm In plus, nu m-as intoarce la un monitor de 23" nici daca ar fi OLED... |
Te-ai uitat atent la input lag la al meu vs. al tău, ăsta barosan de 27" @ 120Hz? :) Also, sunt curios dacă ai calibrat monitorul cu un colorimentru sau vorbești basme "că nu are rost".
Da cum să te întorci la 23"? Așa am zis și eu când mi-am luat Note 2 până mi-am dat seama că trebuia să-l port în rucsac că nu-mi încăpea în buzunar. Și dacă mă duceam la buda comunală arătam ca un drumeț. Quote:
Am încercat Crysis 3 și Batman pe Nvidia 3D iar pe AMD a fost Dirt 3 și Deus Ex HR. Au fost două sisteme complet diferite dar monitorul a fost identic, un Samsung 3D @ 120hz 1080p. Asta a fost undeva prin toamnă, [sarcasm] știu că e mult de atunci și s-au făcut sărituri imense în ceea ce privește tehnologia 3D. [/sarcasm] |
Quote:
Nu stiu sa calibrez monitorul, desi as fi vrut. Am incercat mai multe profile de pe net si l-am ales pe cel care mi s-a parut cel mai realist. Daca nu iti incapea note 2 in buzunar, ai incercat sa vezi daca nu cumva le ai cusute? Pentru ca mie imi incape note 3 fara nicio problema. |
Quote:
Iarăși, dacă n-ai văzut TN calibrat lângă un IPS calibrat vorbesc singur la pereți. Noi să fim sănătoși cu buzunarele pline de valută să nu încapă Note 2/3. |
All times are GMT +3. The time now is 17:23. |