![]() |
NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - Hothardware
NVIDIA GeForce Titan X 12 GB -Wasd NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - TPU |
E sus reviewul nostru
|
Mie nu îmi plac review-urile lab501. :(
|
Soooo, in loc sa fie un Tesla de gherla si sa aibe unitatile de DP[care erau singurele lucruri care ar fi justificat diferenta de pret fata de 980] avem parte de un 980 Ti, cu un raport perf/W similar cu 980 si un pret muuuult prea piperat. Mkay :(
|
|
Quote:
În altă ordine de idei, aștept răspunsul roșiilor. Titan-ul ăsta e doar ceea ce trebuia să fie 980-ul de la bun început + 6GB vRAM bonus pentru marketing. |
Deloc impresionant. Respect pentru efortul depus pentru review insa se exagereaza foarte mult. Gaming in 4k cu titan? Cand? Cine se joaca bf4 cu 40 de fps? Placa exclusiva? Pai prin ce e excclusiva? Ca se numeste titan si costa cu 80% mai mult decat un 980x iar performanta doar cu 30-40% mai mult? Mare fail pentru nvidia anul acesta. 290x de ce nu se mai gaseste in teste? Era o placa ce inca ii sufla in ceafa 980-ului. Chiar era o treaba da vedem in 4k 980vs290x. Oricum mare fail acest titan din punctul meu de vedere.
|
GeForce 347.88 WHQL driver
|
NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - Extremetech
NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - Sweclockers NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - Anandtech NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - Techreport NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - Eurogamer NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - Pcgamer NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - HardOcp |
1 Attachment(s)
Ma bufneste rasul la ce pot sustine unii si imi aduc aminte de slide-ul asta :)
Lansarea lui Titan X reprezinta cativa pasi importanti facuti de Nvidia, pe primul loc este pretul care a scazut la 1000$ (cum era inainte), asta inseamna placi mai ieftine si in jos, al doilea aspect important este saltul de performanta care a sarit de 20% in orice situatie, asta inseamna upgrade posibil de la o generatie la alta si pe care-l vei simti in jocuri, in al treilea rand este consumul scazut, asta inseamna ca mai au loc de mai mult pentru a creste performanta. |
|
Quote:
|
Cum nu e fail frate daca inainte se laudau ca va fi cu 70% mai performanta decat gtx. 980 ca gamingul in 4 k nu va mai fi o problema si cand colo nici 60fps constant nu poate? Si la ce pret?80% mai mult decat 980x. Pai cand ai 290x care la noi ccosta 1400 ron si sufla in ceafa la 980 care costa 2500~ ron ( si asa sccump) ei vin cu un fel de 980ti la un pret de 295x2. Pai cum facem? Sau vrei sa imi spui ca dai 50 de bete pe placca asta si te joci in full hd pe un monitor de 500: de lei. Nu impresioneaza decat prin consumul redus in rest nimic
|
NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - Trustedreviews
NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - Legitreviews NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - Bit-tech NVIDIA GeForce Titan X 12 GB - Pcper |
http://lab501.ro/placi-video/review-...black-beast/28
Faceti-va timp sa completati sondajul NVidia, e in interesul nostru... |
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Eu nu am fumat nimic insa nu vad de unde atatea laude si merite pentru placa asta. Sau acum mai nou daca nvidia vinde o piatra vu 10000 de euro e cea mai smechera piatra si cea mai exclusiva pentru ca si-o pot permite doar cativa oameni
|
Cred ca daca ar fi avut doar 6Gb VRAM, economia de consum rezultata le-ar fi permis sa impinga frecventele mai sus, dupa parerea mea este prea scumpa pentru ce ofera, mai trebuie sa asteptam 3 luni, asta e clar.
|
Celmaicorupt eu te-am intrebat un lucru clar - ce ai fumat de ai avut impresia ca a zis cineva ca aceasta placa va fi cu 70% mai performanta decat inaintasa ei?
Kashunator - si Ferrari sau Bugatti sunt prea scumpe pentru ce ofera - aici este vorba de lux si exclusivism, nu un produs pentru toata lumea. Cel putin eu asa vad lucrurile. |
All times are GMT +3. The time now is 23:08. |