![]() |
In curand :)
|
Binevenita e reducerea de 100$ la 1080 dar se pare ca ai nostrii comercianti n-au auzit
|
Noi avem preturi mia mari decat tati care au procentul de TVA mai mare decat al nostru si tu vrei reduceri?
|
2 Attachment(s)
Inno3D GeForce GTX 1080 Ti iChill X3 and iChill X4 Unveiled – Beastly Cooling Designs on Pascal GP102 GPU - Wccftech
|
4 Attachment(s)
ZOTAC’s Custom GeForce GTX 1080 Ti PGF Extreme Graphics Card Pictured – Dual 8-Pin Power Connectors, Impressive Cooling, Crafted For Enthusiasts - Wccftech
|
Pana mea și mie îmi plac luminițele că doar am în PC câteva dar ăștia deja întreg orice măsură... Zici că sunt OZN-uri, nu plăci video.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
N-am nimic impotriva RGB dar parerea mea este ca de altceva are nevoie doritorul de placa video. Pe langa preturi mai bune, racire mai buna, performanta mai extrema, consum si zgomot mai mic. Ceva inovatii, ceva nou in domeniu nu ar strica, habar n-am poate cumva gasita o metoda pentru mutarea alimentarii suplimentare a placilor video, cred ca se poate gasi un alt loc pentru cei 6/8/16pini. In multe combinatii de carcase si placi video montate am intalnit cazuri cand abia se inchide panoul din cauza asta. Se pot gasi variante cu inteligenta si tehnica din ziua de azi, si ma rog, altceva decat luminite si briz-brizuri. Sau stiu eu... ceva waterproof adus pe spatele placii video in caz ca plesneste tubulatura de la coolerul pe apa de la procesor. Daca deja nu exista asa ceva. Eu inteleg ca sunt si doritori pentru asa ceva, nu am nimic impotriva dar totusi nu e pom de iarna.
|
Cand apare review la GTX 1080TI?
|
Mai jncolo...
|
Quote:
|
|
Arată prea bine! :)
Cred că performanța îi pe măsură :) |
Chiar și așa, my 2 cents sunt ca va depăși lejer 70C temps in 1440p @ 144Hz, iar ca sa fie sub 70C nu va mai fi destul de silent.
Vor fi fierbinți tare Ti-urile. AIO all the way. |
Si de ce sa stea musai sub 70C? Cred ca pana la 80-85C e safe enough pt. GPU...
|
e safe, dar in jur de 80 C +/- plăcile nvidia încep sa cam între in throttling, scad FPS-urile etc
|
Stie cineva cand apar review-urile la 1080 TI?
|
NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti Packs The GP102-350-A1 GPU, Final Specifications Confirmed – Built For Enthusiasts, Great For Overclockers, Aimed at 4K AAA Gaming - Wccftech
|
1 Attachment(s)
Nvidia's GTX 1080 Ti shows up in Futuremark's 3DMARK database - Overclock3d
|
Quote:
http://www.guru3d.com/articles-pages...-review,1.html Din ce am vazut nici macar cutia nu difera fata de Titan X Pascal.... T̶i̶t̶a̶n̶ ̶X̶ -> 1080Ti http://www.guru3d.com/news-story/gef...ti-photos.html |
|
All times are GMT +3. The time now is 16:48. |