![]() |
Promit ca pana la urmatoarea generatie ( 28 nm ) nu mai va bazai atat:)
( Ce sa fac alceva daca e vreme asa naspa afara?? ) |
din ce am inteles eu recordurile hwbot sunt in siguranta, placile precum gtx 590 si hd 6990 contand drept sli?
|
Pe hwbot se contorizeaza GPU-urile. Si in general doua placi merg mai sus decit o placa dual GPU.
|
Da, sunt trecute la 2x gpu, nu au nici o sansa. GTX 580 e regele.
590-ul trebuie sa fie o placa de prestigiu, dupa ce au tot luat peste nas de un secol cu 5970, cu 2 x gf110 trebuie scos un balaur ce calca tot in picioare. Parerea mea, nu stiu cum merge 590, nu l-am testat inca, dar au incurcat-o daca nu imi face o figura frumoasa in articolul de oc. |
Abia astept un 590 cu vrm explodat pe masa lui ramiro :D
|
1 Attachment(s)
Nu cred ca i-ar ajunge cele doua alimentari cu 8 pini:D
Mai jos un tabel care va fi completat ulterior de ramiro cu coloana GTX 590 OC @ramiro:D |
1 Attachment(s)
GTX590-Mai scapa ceva pe net...:)
|
Ce porci, au scris ca 6990 are 1536 de shadere, nu 3072 :))
|
|
Default-ul NVIDIA nu este 612MHz.... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Shogune,spune sincer:daca,prin absurd, sa zicem, GTX590 iese mai slab decat 6990 vei recunoaste cu fairplay victoria AMD sau vei incerca sa o dai la intors(temperaturi,silentiozitate,bla-bla-asta in mod special)?:)
|
Pai daca au lansat-o deja nu mai au rost review-uri si alte treburi. Vorba aia: marketingul decide cit de bun e un produs. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"The GTX 590 was originally scheduled for 22nd, but is now set to release on 24th. The reason cited has been last minute driver tweaks, especially for Crysis 2 which releases around the same time."
|
o sa le fie fatala schimbarea...nu mai llanseaza in ziua de marti :rolleyes:
|
Si totusi placa 590 gtx nu s-a lansat, poate o sa avem pana la urma o surpriza placuta... Daca nu asta e, oricum nu ar strica sa mai fie si AMD varful, poate asa mai apare concurenta intre ei.
|
Poate dam si de niste preturi mai de doamne ajuta !
|
probabil ca motivul amanarii a fost faptul ca nu aveau driverele gata, in niciun caz nu are legatura cu portul mizerabil de crysis 2. din ce am vazut va fi probabil cu 2-3 milioane mai scumpa decat hd 6990
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte putin probabil totusi.Dupa aproape 1 an si jumate cred ca nVidia nu isi permite sa piarda iar coroana.
|
2 Attachment(s)
Bestiile!!!
|
Sincer da foarte sincer ventilatorul de pe 590 pare cam impotent.
|
Quote:
|
AMD trebuia sa faca ventul mai mare, si cu pale mai mari, nu e cea mai buna solutie.
Cat despre placuta de sub HD 6990, 2x gpu vrm + 2x mem vrm ocupa spatiu serios daca sunt facute cum trebuie.... |
sincer,da sincer, black looks better
|
Quote:
|
mie designul de referinta de la 6990 imi place :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Clar ca negru arata mai bine eu imi exprimam ingrijorarea ca ventul de pe 590 e cam firav. Nu stiu cit aer misca pocitania aia mai ales daca s-au stresat sa nu fie galagios, god knows why.
|
Eh oricum cine are bani de 590 mai mult ca sigur ca va prefera racirea cu apa.Mie imi place 6990,e construita ca un tanc,ramane sa vedem si ce va oferi nvidia.
|
1 Attachment(s)
Si EVGA GTX460 2win este o optiune...
|
2 Attachment(s)
Sorry de double post,dar shogun avea dreptate despre exclusivismul lui 590!:)
Vantge Performance si High cu 590(nu stiu cat de relevate sunt rezultatele,LAB501 va avea ultimul cuvant:))! |
Aia e modalitatea Gigabyte de a-ti vinde un mouse de 50 ron la 500 ron. :)
|
Din ce vad eu acolo la rezultate, GTX590 ar fi putin sub 6990. Dar sa asteptam testelel ab501.
|
All times are GMT +3. The time now is 15:53. |