![]() |
Quote:
|
Quote:
Asta ca sa intelegeti cam cat din scurt o sa trag eu ca sa va pun articol cu Titan pe masa... |
Dacă va fi DOA? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Cel putin.... :D
|
Astiajbatjoc de noi, mah. Poate ajunge MIA. Bhahahaa ...
Titanu e deja praf ... buzz-buzz fiss-fiss a trecut ... nu e nikaieri si nici nu o sa fie ... cam dijeaba articolu amu, dar o sa merite pentru '*'-ele din articol. Hai cu el :) |
Nici pe alea nu stiu sincer daca mai am timp sa le dau. Ganditi-va asa...am retestat 680 si 690 cu ultimul driver, acum surubaresc la 7970GHz cu ultimul driver si apoi bag titan. Articolul (teste, grafice, scris, poze) trebuie terminat pana sambata seara pentru ca duminica noapte plecam la cebit. PLM....
|
1 Martie, 17:30....primul Titan care ajunge in Romania...
|
Quote:
naisss :D. imi place foarte mult ideea boost 2.0.. pacat ca nu e backward compatible... deci trebuie asteptat 780... |
Bun, acu' e acu' .. clash of the Titans - Monstru vs. GTX Titan :D
|
Numai unul v-au trimis , nu 2-3 si pt un test cu sli ? Rusinica NVIDIA :))
|
Pai ce ma avem noi fata de asa ceva? Aia e pentru US, UK, DE, nu pentru mancatorii de carne de cal :|
|
Cel putin ai ocazia sa folosesti levierul de data trecuta. :D
|
Aqua computer block
1 Attachment(s)
"The block will be available in four different variants: copper or nickel plated copper with a stainless steel top, and both blocks also with a Plexiglas top surrounded by a stainless steel frame.
The Kryographics GTX TITAN with copper base ans stainless steel top is in production right now and will be available within the week. Orders are already possible, the block costs 89,90 Euro (incl. 19% VAT). The other three variants will be available by mid March, prices are to be announced" EK, Koolance si acum Aquagrafx si-au facut datoria... numa' placi sa fie destule, pana acum doar un singur ghiocel-noroc ca e in curtea Lab501! http://www.youtube.com/watch?feature...v=v4oN0w6_H6U#! (Warning: naked bombshell! Adults only!) |
daca tot i-au pus numele de Titan ar fi trebuit sa fie si peste GTX 690, chiar daca e dual gpu, oricum asteptam sa vedem ce face Monstru cu ea, abia astept criticile, ca doar la 1000 de euroi cat costa placa ar trebui sa fie perfecta, dar nu e ...hai cu articolul, aaaa era sa uit, fain comment fullrespect...
|
Quote:
|
Da, un singur exemplar
|
Pe la ce ora va fi disponibil review-ul? Cred ca ai lucrat toata noaptea la el.
|
Review-ul il publicam Luni dimineata pe la 8, nu are sens sa il punem peste week-end. Acum am terminat cu toate balariile si ma apuc de scris.
Luni cand va treziti/ajungeti la birou/etc o sa aveti ce lectura. |
All times are GMT +3. The time now is 20:06. |