lab501 forum

lab501 forum (https://forum.lab501.ro//index.php)
-   Placi video (https://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=6)
-   -   Noutati despre placile video Nvidia (https://forum.lab501.ro//showthread.php?t=29)

Jocker 18-10-2013 19:51

Ceva detalii despre GSync aici, in principiu imbunatateste jucabilitatea intr-un joc.

Cele mai multe si noi stiri le gasiti aici despre evenimetul de la Montreal.

Daca AMD si-au permis avem parte si de bascalie marca Nvidia:

Nvidia claims that it is fast, quiet, runs at low power, and is capable of rendering at a resolution of 4K.

Chestia asta este valabila doar la detalii joase spre mediu, daca vrei detalii high iti trebuie doua placi video. Anul asta ambele tabere, din ce vad, s-au axat pe software si gadget-uri, partea hardware a fost lasata deoparte pentru la anul.

Otman 18-10-2013 20:41

Mda si o sa bage niste preturi si la monitoarele alea .....parca vad.
Oricum o sa ma intereseze chestia asta cand o sa vad primu DELL IPS cu tehnologia asta, pana atunci, pas.

susi_san26 18-10-2013 21:47

Care e faza cu dellu ips? e mai rasarit decat altii a vreun anumit capitol?

LE: cu pannelurile le stiam, asta despre dell ca sunt mai calumea nu.

Otman 18-10-2013 22:25

Da e mai rasarit. Ca si tip de panel IPS > TN sau VA.
Iar Dell ca producator de monitoare, e nr. 1. Aste e parere personala, fiecare cu preferintele lui.

agarici cu pedale 19-10-2013 00:17

Dell daca nu ma insel are LG inside ca pannel :)

DeMons 19-10-2013 00:22

Quote:

Originally Posted by Otman (Post 319794)
Da e mai rasarit. Ca si tip de panel IPS > TN sau VA.
Iar Dell ca producator de monitoare, e nr. 1. Aste e parere personala, fiecare cu preferintele lui.

BenQ ?

Otman 19-10-2013 00:57

Ba DeMons du-te bantuie alte forum-uri, oricum nu intelege nici dracu ce vrei sa spui.
Avem nevoie de pauza sa ne revenim dupa comentariile tale.
Mai lasa-ne.....

DeMons 19-10-2013 01:58

Otman,serios.. nu ai auzit de BenQ ?:|
Erau niste exemple,dar am facut postul mult mai simplu pentru tine.

"Iar Dell ca producator de monitoare, e nr. 1"
Nu mai spune..

Monstru 19-10-2013 02:01

Gusturile nu se discuta, ciocu' amandoi.

Chipicao 19-10-2013 02:12

Dell o suge aiurea in ultima vreme, cel putin la monitoare.

Au fost printre primii care au bagat tare pe piata IPS-uri si de aici le-a crescut numele.
Dar adevarul e ca panourile IPS sunt in mare parte fabricate de LGD, si le gasesti in HP, Viewsonic, ASUS, inclusiv BenQ si multi altii.

La ora actuala BenQ are monitor IPS peste Dell.

Otman 19-10-2013 02:14

DeMons macar daca ai avea O.O sa nu editezi posturile dupa 1 ora.
Serios ai facut postu mai simplu pentru mine, ar trebui sa ma simt flatat.

Ce poate intelege un om normal la cap dintr-un post de genu:
"Benq? VA...IPS? photoshop, blabla......."
In fine, fi sanatos.

Scuze de off Monstru, da cateodata obosesc sa tot sar peste posturile lui DeMons.

@Chipicao asa o fi, nu cumpar in tot anu monitor si nici nu stau la curent cu tot ce apare.
Acu ~1 an cand mi-am cumparat monitorul DELL U2311H, am facut ceva cercetati si atunci DELL cam batea tot.

Chipicao 19-10-2013 02:33

Nu batea chiar tot, avea si ASUS un model IPS foarte misto pe care chiar eram gata sa-l cumpar, iar Samsung lansase PLS.
Acum depinde si de gama de pret si tipul panoului; e-IPS, fara suparare, nu e la nivelul H-IPS si nici macar AH-IPS.

Intr-adevar Dell cam domina piata, au multe modele si inca au renume. Dar mie mi-au lasat un gust amar.

agarici cu pedale 19-10-2013 02:51

sorry de off... .. LG IPS235V-BN ce tip de IPS panel are ? chiar nu gasesc informatia asta...

otoman - da , a dat edit, scrisese un rahat pe limba klingoniana :D

LE: e-ips , am gasit :) eram curios fiindca am dat 700 lei cand l-am luat si era la promo, iar delul cu acelasi panou era 9-10 mil ...

Keyon 19-10-2013 04:37

Ultimul model de la Dell este foarte reusit si nu sufera de defectele prezentate de predecesori.

Jocker 19-10-2013 07:00

Atat Dell, cat si BenQ sau LG au modele reusite, chiar si Samsumg, dar nu mai comparati monitoare cu diagonala sau rezolutie diferite, poti lua de exemplu BenQ BL2411PT si il compari cu Dell U2412M, nu cu P2414H, BenQ-ul este mai scump cu vreo 25€, la noi ba chiar cu peste 200 lei, deci este normal sa fie mai bun, nu neaparat din prisma calitatii imaginii ci si a conectivitatii sau perifericilor oferite. Dell-ul este destinat mai mult lucrului, pe cand BenQ-ul este pentru jocuri, iarasi o diferenta majora intre ele. Un secret ar mai fi ca nu exista monitor LED perfect, toate au probleme, culorile sunt departe de realitate, chiar daca sunt placute ochiului, contrastul si luminozitatea sunt limitate, uniformitatea culorii are de suferit, nici cu mama calibrarii nu poti sa le aduci in parametrii mai vechilor CRT care iti puteau arata realitatea unei imagini. Practic totul este un compromis, consuma, cantaresc si ocupa spatiul mult mai putin, dar asta se reflecta in ceea ce pot reda.

Arise 19-10-2013 11:28

Noroc cu voi, pregătisem banii de un Eizo, acu sunt în dilemă, ori Dell ori BenQ. Mi-a mai recomandat cineva Aoc. :)

dev 19-10-2013 11:33

Saraolu lasa sfaturile tataie. Niciun IPS nu e recomandat pentru jocuri iar diferenta dintre BL2411PT si P2414H se justifica doar daca ai fixuri cu 1200p. In rest P2414H e best buy la ora asta.

Pentru gheimari ezista TN-uri de 120+ Hz.

Pirat 19-10-2013 12:10

Hai sa trecem la placi video va rog. Aici parerea mea despre producatori.

http://i.qkme.me/3oqotj.jpg

Jocker 19-10-2013 13:00

Quote:

Originally Posted by dev (Post 319877)
Saraolu lasa sfaturile tataie. Niciun IPS nu e recomandat pentru jocuri iar diferenta dintre BL2411PT si P2414H se justifica doar daca ai fixuri cu 1200p. In rest P2414H e best buy la ora asta.

Pentru gheimari ezista TN-uri de 120+ Hz.

Cine naiba a spus ca P2414H nu este best buy, eu am spus doar ca nu trebuie comparat cu BL2411PT. Spre deosebire de tine eu cumpar componente IT, numai in ultima luna am cumparat 6 buc. de U2412M, deci macar alea stiu foarte bine cum merg. Dupa cum vezi nici nu le-am luat ca innecatul pe toate odata, mai intai am luat unul, am vazut ce poate, am mai comandat 4 buc., iar ultimul sistem tot cu asta este, oare de ce?

dev 19-10-2013 15:58

U2412M au probleme mari. Dacă din 6 bucăţi ai nimerit 6 perfecte înseamnă că ai un noroc ieşit din comun sau aia pentru care le-ai cumpărat sunt niţel orbi.

Sent from ... whatever

All times are GMT +3. The time now is 21:11.