![]() |
DA :))
|
Quote:
A fost best-buy la vremea ei,dar hai sa nu-i pupam totusi chiar asa rau,ca majoritatea implementarilor tepene erau spre 2000 lei! |
Fix modelul asta a costat usor peste 1400ron la lansare la pcgarage, si nu a fost oferta, a stat asa pana s-a terminat stocul. A fost cea mai ieftina placa custom.
|
http://www.guru3d.com/articles-pages...k-guide,1.html monstrul se intrece cu gluma, are steroizi la greu placa asta.
|
Quote:
Echivalentele în țară erau în jur de 1800lei, care ar fi cu 200lei peste prețul oficial al referinței. Deși s-ar putea să încurc prețurile pentru că eram după un an fără GPU și am crezut că nu văd bine când am văzut oferta pe siteul german. |
Baieti, noutati nu preturi, sa faca cineva split la thread daca nu se stapanesc. In decembrie era mare promotie la G1 970 la 1400 RON, era lejer 1700 ron placa inainte.
|
Jucarie in stoc
|
Then and Now: 6 Generations of GeForce Graphics Compared - Techspot
|
Pascal Titan X waterblock
Sa vedem potențialul acum, la oc! |
Banuiesc ca o sa atinga limita impusa de producator, doar o varianta custom cu alt etaj vrm si cel putin 2x8 pini pe alimentare sa poata depasi. Dupa cum stim nu or sa fie modele custom pe Titan, deci frecventa maxima s-ar putea tine datorita temperaturii mici data de waterblock, posibil un 2.200 mhz constant.
|
Eu nu am mai avut rabdare si am lansat comanda: http://www.altex.ro/placa-video-msi-...-980-gaming-4g
C-o fi bună alegerea, c-o fi rea, asta voi vedea. Cert este că după multă vreme revin în tabăra verde. |
Pretul e mai bun decat cel al altor placi la acelasi nivel de performanta, deci e o alegere foarte buna si va ramane asa inca cel putin 1 an.
|
Aşa m-am gândit şi eu; oricum voi stoarce tot ce pot din ea cu OC-ul, sigur va fi peste GTX 1060.
|
Singura slabiciune fata de 1060 o vad in software. nVidia nu mai acorda atentie lui Maxwell pt imbunatatiri in driver, iar noile jocuri dx 12 vor folosi Async Compute ce penalizeaza Maxwell prin inabilitatea acestuia de a schimba intre sarcini suficient de repede deci va trebui sa-l dezactivezi in acele jocuri. Alternativa de la nVidia implementata in Pascal e posibil sa fie folosita in acele jocuri, deci 1060 ar putea trece in fata dar nu extraordinar de mult. Dar asta va fi probabil pe undeva prin 2017.
|
Sincer, singurele lucruri care m-au facut să apăs butonul "Cumpără" cu incertitudine sunt suportul software marca nVIDIA şi DX12. Pot să zic că în ultimii 4 ani de zile am trăit în lux din acest punct de vedere, 7970-ul pe care-l am acum se descurcă încă admirabil, dacă n-ar fi venit Battlefield 1 nu făceam niciun upgrade.
AMD din punctul ăsta de vedere a fost şi este brici, am simţit constant îmbunătăţiri substanţiale ale performanţelor plăcii de la driver la driver. O să încerc să găsesc un sweetspot cu un driver mai vechi, dacă e cazul. |
:) la al meu ATI 5850 e exact invers... inca folosesc driver-ul din 2012 sau 2013 (nu mai stiu exact). E singurul stabil, insa nu pot sa joc Darksiders 1. Imi face driver-ul sa crape. Daca pun un driver mai nou care ar rezolva problema din acel joc atunci imi crapa 3DMark 11 dar si alte jocuri...
|
ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP! Extreme review - Guru3d
|
Nvidia Titan X (Pascal) 12GB Review - Kitguru
|
Quote:
|
EVGA GeForce GTX 1070 FTW Gaming ACX 3.0 Review - Hexus
|
All times are GMT +3. The time now is 00:32. |