![]() |
cumparat 460oc in prima saptamana cu 9.5mil si vandut luna trecuta cu 7 pt ca am vazut 470soc ,achizitionat, .............acuma 570 bate la usa (wtf).
ce sa mai zic de cine are 480. Rog Nvidia sa intocmeasca in avans un calendar pe 5 ani cu noile aparitii + preturile estimative sa stiu din timp cum ma orientez. si acum ma duc sa citesc si eu articolul lui matose cu 570-ul si sa mai strang niste bani ,he, he ,he .....sclav de media ce sunt. |
Felicitari, frumos articol :D
|
sunt convins ca nvidia pregateste un driver spectaculos pentru data lansarii hd 6950/6970. sunt constienti ca daca nu pot avea suprematia performanta/watt le trebuie neaparat macar suprematia in materie de performanta pura
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Deja sti in avans ca si-o ia iarasi de la AMD ? Cu drivere, fara drivere amd a rupt fasul celor verzi de anul trecut incoace...Si tare mie ca inca peste o saptamana nebunia asta se va linistii cand va fi lansarea placilor de la AMD! Dar sa-l asteptam pe Monstru, sa vedem ce va avea de spus cu al lui review... |
Quote:
Quote:
|
GTX 480 e mult mai scump ca 570 si ambele au performante egale ( +1 FPS 570 FTW? ), 570 e ca si 470 la lansare, 480 mai gasesti vad ca o varianta ieftina pe newegg cu Twin Frozr 2 doar putin mai scump ca 570...in rest e clar ca 480 ramane optiune de SLI/Tri SLI/Quad SLI pentru cine vrea/avea in plan asta de mai mult, in rest ca placa noua 570 cred ca e fara discutie optiunea nr. 1, eventual in cazul meu, un 580 sa-mi fie de folos in 3D Vision la unele jocuri dar fara, nu vad ce nu ar pwna 570 in acest moment.
Evident, avand 470 chiar n-are rost sa-mi schimb acum placa :D, dar mai vedem la Seria 600 cu noua technologie de fabricatie. |
Gainward GTX570 GLH, frecvente 800/4000 MHz, cele mai mari pana acum, cred ca bate GTX580 standard la rezolutii domestice.
|
TGT GTX570 Ultra Charged - 810/3960 ;)
|
Totusi astea nu stiu cand o sa ajunga la noi, ca nici GTX 460 Ultra Charged sau Beast n-au ajuns.
In schimb Paliturile, Gainwardurile mai ajung... Si GLH-ul pana la urma are 6 faze nu 4 ca si reference si alimentare 6+8pini. http://tpucdn.com/reviews/Palit/GeFo...ront_small.jpg |
Depinde doar de importator domnule....intamplator e acelasi :)
|
GLH-ul ala arata foarte bine. Racirea sigur mult mai buna, frecvente mari stock, sigur mai pot fi urcate, pcb ingrijit si sigur pret sub Gigabyte sau hotii de Asus.
|
Tati....most important...NU E DIN ALA ROSU!!!!!! Iha!!!!
|
Da nu e nici verde. :D
|
Desi are 6 faze VRM-ul e oricum mai "el cheapo" decat referinta :)
|
Parca 570 nu avea referinta, nu ?
|
Cine te-a mintit?
|
Referinta e PCB-ul facut de compania mama,inculpata nVidia.Deci referinta la 570 sunt placile trimise la review. :)
|
Quote:
|
Stiu ca isi dorea cineva la un moment dat sa vada un GTX 460 cu AC, penibil ziceam atunci, asta zic si acum :D.
|
All times are GMT +3. The time now is 20:44. |