![]() |
Nvidia oricum mai ciupeste si din piata ARM cu Tegra
|
Quote:
http://www.engadget.com/2013/01/07/q...and-600-chips/ |
Quote:
Poate or sa mai scada preturile (cel anuntat de matose e nebunie curata) dupa ce trece febra.... prost e cel ce da, nu cel ce cere ... daca vor fi bibani care sa muste momeala why not? |
Hai sa mai dam si vesti bune ca vad ca toata lumea s-a supart pe Nvidia ca Geforce Titan nu se ridica la nivelul de performanta anuntat de OBR (care a "tesat" Titanul cu o saptamana inainte de lansare)-314.07 vine cu spor de perf in mai multe jocuri:
http://www.geforce.com/whats-new/art...ivers-released |
Eu cred ca intelegi tu gresit problema....Titan e cam cu 40-50% mai performanta decat GTX 680. Constructia e faina si fanul e misto. Problema tuturor este pretul. Nu, nu este normal ca un single GPU pe care il vrei varf de gama noua sa coste atat. E prima oara cand se inatmpal asa ceva.
In rest, tot ce vrei e ok la placa asta... |
In acest caz sa le fie rusine celor de la nvidia ca dau dovada de un asemenea avarism.
|
De rusine, Jen Hsun nu o sa mai doarma bine noaptea.
|
Toti dau dovada de avarism, da-i dreac.
Nu numai nVIDIA. |
E ca-n politică, dom'le ... toţi ie o apă şi-un pământ. :D
|
Quote:
Quote:
Am inteles perfect :) |
Placa e super, dar pretul o strica, daca era vanduta la noi in tara raportata la dolar era un pret ok, dar cum la noi pretul va fi raportat la euro...............o sa fie scumpa !
PS: oare cate gtx-uri 690 s-au vandut la noi in Bucuresti ? |
Mazule, nu schimba 295-ul :))
|
Am testat noul driver 314.07, este o crestere de aprox. 23pct in bench valley 1.0.
|
Quote:
|
Merde, Rage_furry si Monstru mi-au luat-o inainte cu semnalarea pretului aberant :D
Let's see the history of the most powerful single GPU: 5870 - Pret de lansare 400 verzisori GTX 480 - Pret de lansare 500 verzisori GTX 580 - Pret de lansare 500 verzisori 7970 - Pret de lansare - 550 verzisori GTX Titan - Pret de lansare ...800 verzisori? Sa zicem ca performanta se plateste, dar plm din 2008 de la lansarea 5870 pretul pentru single-GPU a urcat si a tot urcat. In ritmul acesta, daca AMD lanseaza vreun rival la Titan, oare cat o sa coste? 400? 500? Cel mai probabil 850-900. Si uite asa in 5 ani de zile se dubleaza pretul pentru cea mai performanta placa single-GPU in conditiile in care costurile de fabricatie raman aproximativ la fel. Sau mai mici daca bagi un VRM de cea mai cashpe calitate :rolleyes: Vreau sange pe pereti! Vreau 7970 la 200 dolari. :D |
Inseamna ca ati uitat de 8800 ultra cu al sau pret de 800 de dolari :)) .
|
Se pare ca nvidia a lasat mana libera si pentru implementari custom,la asa pret macar o racire custom si modificare de voltaj sa poti face...
|
Preview:
http://www.guru3d.com/articles_pages...erence,11.html Pret: EUR 800 Ex VAT GBP 827 Inc. VAT USD 999 Inc. VAT |
o.0
What a monster! Pacat de pretul criminal... as said. |
Hmm, 12 bucati de cipuri de memorie pe spatele placii si neracite, placa nu are un backplate sa le acopere si sa le raceasca.
|
All times are GMT +3. The time now is 20:45. |