lab501 forum

lab501 forum (https://forum.lab501.ro//index.php)
-   Placi video (https://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=6)
-   -   Noutati despre placile video Nvidia (https://forum.lab501.ro//showthread.php?t=29)

KashunatoR 10-11-2013 16:42

Leco pune scorul nu alte bazaconii lol.

DeMons 10-11-2013 17:22

@Monstru.. Seria COD/COD Ghosts nu este o mizerie,engine-ul da,dar ce sa faci.. Nu e chear atat de rau. ;)
Jocul nu e pentru bench,e pentru fun. ;)

KashunatoR 10-11-2013 17:30

Quote:

Originally Posted by DeMons (Post 325933)
@Monstru.. Seria COD/COD Ghosts nu este o mizerie,engine-ul da,dar ce sa faci.. Nu e chear atat de rau. ;)
Jocul nu e pentru bench,e pentru fun. ;)

ba da, tot jocul este un jeg consolist...

DeMons 10-11-2013 17:36

Gresit kashunator.. la un joc nu conteaza doar grafica.. ci story/storline.. Daca joci un joc doar pentru grafica..atunci e clar. (Esti din ala.. anti console? Pai atunci nu mai are rost sa discutam,ca o tii cum vrei tu.)

KashunatoR 10-11-2013 17:40

da sunt din ala anticonsole si am jucat scursura asta de joc: grafica de *****, gameplay de *****, recul la arme de *****, scriptare de *****, cerinte de sistem de ***** ca sa pacaleasca clientii ca au facut imbunatatiri grafice, FOV fix (***** consolistic) si lista poate continua. de poveste nu stiu ce sa spun pentru ca nu am avut rabdare cu el pana la capat.
muistilor nu le pasa de gaming-ul pe pc, atunci sa le dau si eu la **** ca nu mai vad niciodata niciun pesos de la mine ;)

Keyon 10-11-2013 17:59

Quote:

Originally Posted by agarici cu pedale (Post 325930)
intra in metro LL , ala pune OC-ul in cap din ce am testat ultima data... singurul joc care nu imi ruleaza la 1260mhz, restul toate merg, M.LL vrea doar la 1250 merge perfect... heaven/valley ruleaza pana la 1265-1270 deci lasa loc de erori mici... acum depinde.

PS: unningine arata incorect, mie si pe un 650TI boost cand am testat imi arata 1400 frecventa asa ca...

monstru@ limita extrema rezonabila de a juca e undeva pe la 30-35fps-uri, exceptie jocurile fps, acolo sub 45 e trist rau de tot... oricum daca un joc nu imi merge cu minim 50fps-uri la full HD mai bine scad din detalii, m-am obisnuit cu ~60Fps-uri si e greu sa joci mai jos de 50 fiindca se simte cum dispare fluiditatea... need upgrade la 290 :D

40 average, 30 minim, cam asa e in general ideal si la FirstPS-uri cat mai sus posibil.

Monstru 10-11-2013 20:06

Agd -ziceam de min fps nu de mediw

DeMons - CoD a devenit o mizerie imediat dupa MW...iar Ghost e mizeria suprema...dreptul tau sa iti placa asta nu inseamna ca nu e un jeg...

Alejandro 10-11-2013 20:22

Quote:

Originally Posted by DeMons (Post 325937)
Gresit kashunator.. la un joc nu conteaza doar grafica.. ci story/storline.. Daca joci un joc doar pentru grafica..atunci e clar. (Esti din ala.. anti console? Pai atunci nu mai are rost sa discutam,ca o tii cum vrei tu.)

Caută pe yt ghosts vs mw2 final. Asta ca să îți dai seama că e reciclat. Plus maps ce sunt identice ca structură.

Sent from mobile

DeMons 10-11-2013 20:33

Quote:

Originally Posted by Monstru (Post 325976)
Agd -ziceam de min fps nu de mediw

DeMons - CoD a devenit o mizerie imediat dupa MW...iar Ghost e mizeria suprema...dreptul tau sa iti placa asta nu inseamna ca nu e un jeg...

Black Ops a fost ok. 2-ul la fel.
Ma rog.. Infinity Ward nu sunt de inlocuit, treyarch mai au de invatat...
EA Digital Illusions CE nu prea au ideii.. Au avut 2 spioni in studioul Infinity Ward... Defapt 2 Managerii.. Cei doi manageri au fost dati afara... iar EA in judecata.. BF3 are elemente luate din BO:1/mw..

Short story.

Care ar fi jegul? Ca engine-ul lor nu se compara cu Frosbite?
Cat timp gameplay e,story e,grafica medie e,art design este.. Si ce mai e pe acolo....

@kashunatoR Pai.. din console scot baietii banii. (Logica - E f***** logic sa te axezi pe o zona profitabila)

Un exemplu(22-10-2013 00:10 - e doar inceputul - profit $$$)
PlayStation 4

1. Call of Duty: Ghosts - 298,180
2. Battlefield 4 - 273,766

Xbox One

1. Call of Duty: Ghosts - 329,032
2. Battlefield 4 - 153,221

Ma rog.. fiecare joaca ce vrea,sa nu uitam asta. Si nu pacaleste lumea.. Vezi engine-ul din cod 1/2/3/4.. Nu e acel next-gen,dar e alta versiune,ce aduce alte elemente..
Alejandro bravo lor. DéjÃ* vu

Otman 10-11-2013 21:52

Demons daca n-ar fi asa multi din astia ca tine care sa cumpere acelasi rahat de joc, reciclat si impachetat ca nou in fiecare an poate ar depune si producatorii mai multe eforturi sa scoata ceva mai bun.
Dar daca lumea e multumita doar sa-i schimbe parfumu.... nu-s aia mai prosti ca voi sa se chinuie degeaba.

DeMons 10-11-2013 22:01

Quote:

Originally Posted by Otman (Post 325997)
Demons daca n-ar fi asa multi din astia ca tine care sa cumpere acelasi rahat de joc, reciclat si impachetat ca nou in fiecare an poate ar depune si producatorii mai multe eforturi sa scoata ceva mai bun.
Dar daca lumea e multumita doar sa-i schimbe parfumu.... nu-s aia mai prosti ca voi sa se chinuie degeaba.

Cine a spus ca-l cumpar?(povestea mai jos)

2013.. Nu suntem(traim) in trecut,jocuriile se fac mult mai usor.
Otoman,banuiesc ca e o strategie,un engine vechi dar finisat,ruleaza pe pc-uri putin mai vechi. = bani in plus. Parerea mea personala.
Si a adus ceva nou..modul cu alieni. La zonait s-a discutat despre ghosts,si nu au spus nu jocului.

Nu voi da niciodata 2-3 mill pe un joc.. 100 de roni da,as da. Dar de ce sa fiu eu ala care da precomanda,dupa dau o suma "mare" de bani(suntem in romania oameni buni) si sa devin "cobaiul"/testerul lor. Mai bine stau relax si astept ofertele.(Pana atunci/play with crack)
Cum e la humblebundle.. Jocuriile alea la vremea lor au costat mult,acuma le iei cu 3-4 dolari, 14-15 Roni. (Sau 1-2$)
Altex are iara preturi bune,chear mai bune ca Steam.

Enz0 10-11-2013 22:23

DeMons lasa jocurile si mai treci pe la scoala. Scrii execrabil si te umplii de rusine la fiecare post.
Te inteleg ca esti din zona mai rurala a timisorii dar chiar si asa putina gramatica nu ti-ar strica.

Boggy 10-11-2013 22:53

Nu mai poate, sta de 30 de ani in Timisoara, scoala s-a terminat demult. :))
Acum OnTopic, urmăresc cam tot ce e legat de noutatile placilor video si nu sunt chiar asa de dezamagit ca a trebuit sa iau SLI de GTX570. In 1080p n-am joc sa nu mearga perfect. Si am dat approx 1550 ron pe ambele acum vreo jumatate de an.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

DeMons 10-11-2013 22:53

Quote:

Originally Posted by Enz0 (Post 326008)
DeMons lasa jocurile si mai treci pe la scoala. Scrii execrabil si te umplii de rusine la fiecare post.
Te inteleg ca esti din zona mai rurala a timisorii dar chiar si asa putina gramatica nu ti-ar strica.

Enzo,e citabil.. asa ca taci.
La scoala trec in fiecare zii.. Profesorii ar trebui sa mai treaca. Poate in sem II nu mai vin de loc.. ca na,le trebuie mai multi bani!
Rusinor ar fi sa nu sti sa scrii de loc. Sau sa citesti.

Nu te mai baga aiurea in seama cu mine,ok?

@Boggy Familia mea sta de atata timp.(Am explicat in topicul anterior.Fara misto,ok? Ca sunt satul de oamenii care stiu sa faca doar misto.)
"Scrii execrabil si te umplii de rusine la fiecare post."
Nu sunt tu. Daca iti este rusine,treaba ta!

dev 10-11-2013 22:56

Saraolu vezi ca a zis demons ca ai dreptate. You win the internet special olympics.

war4peace 10-11-2013 23:05

Quote:

Originally Posted by Enz0 (Post 326008)

Um... mai ştiu pe unul care ar avea nevoie :)

Enz0 10-11-2013 23:27

Quote:

Originally Posted by DeMons (Post 326012)
Enzo,e citabil.. asa ca taci.
La scoala trec in fiecare zii... Profesorii ar trebui sa mai treaca. Poate in sem II nu mai vin de loc.. ca na,le trebuie mai multi bani!
Rusinor ar fi sa nu sti sa scrii de loc. Sau sa citesti.

Nu te mai baga aiurea in seama cu mine,ok?

@Boggy Familia mea sta de atata timp.(Am explicat in topicul anterior.Fara misto,ok? Ca sunt satul de oamenii care stiu sa faca doar misto.)
"Scrii execrabil si te umplii de rusine la fiecare post."
Nu sunt tu. Daca iti este rusine,treaba ta!

DeMons this is strike ONE.

Nu sunt grammar nazi dar nu am vazut niciodata atat de multe greseli gramaticale intr-un post.
1. Citabil = care poate fi citat. Poate ai vrut sa scrii lizibil, dar m-ar mira sa existe acest cuvant in vocabularul tau.
2.zi adica ziua din calendar se scrie cu un singur i
Dupa cum zice Dexonline: Doi i apar numai în structuri de genul Zi-i lui / Zi-i ei! . Şi, după cum se vede, numai cu cratimă.
3. Punctele de suspensie se pun minim 3 nicidecum cate doua
[yt]http://www.youtube.com/watch?v=793L0WODWss[/yt]
Puncte de suspensie sau puncte-puncte reprezintă un semn de punctuație care constă din trei sau mai multe puncte așezate în linie orizontală, folosit pentru a arăta o întrerupere în șirul gândirii, al acțiunii sau o omisiune dintr-un text reprodus.
4. Habar nu ai sa folosesti semnele de punctuatie. In loc de virgula ai pus punct in ultima propozitie si ai dat toata semnificatia acelei fraze peste cap (asta e doar un exemplu).
5. De loc nu are aceeasi semnificatie ca si deloc

Nice work, keep it that way.

@W4P
May I ask who, Mister?
Pe aici se folosesc ambele denumiri pentru oras, deci nu consider a fi gresit (daca la asta te refereai). Timisoarei = timisorii prin zona asta(desi ultima nu e scrisa gramatical corect)

On topic acum...

Sa compari COD cu BF e gresit. E ca si cum ai compara seria NFS cu jocuri gen Race07 sau RFactor. Au un cu tot alt public tinta.
Daca primul mentionat se adreseaza copchiilor cu pac pac (trigger happy), al doilea deja e pentru avansati si necesita mai mult skill.

ryo 10-11-2013 23:46

Si care sunt noutatile despre nvidia in discutia voastra?

DjLeco 10-11-2013 23:54

Quote:

Originally Posted by KashunatoR (Post 325931)
Leco pune scorul nu alte bazaconii lol.

Daca te uitai atent la sfirsuitul testului, score era 3177.

Put some glasses, man!

Monstru 11-11-2013 00:49

Copile,. daca ai 15 ani si TU nu stii ce e ala un joc e problam ta.

Quote:

Care ar fi jegul? Ca engine-ul lor nu se compara cu Frosbite?
Cat timp gameplay e,story e,grafica medie e,art design este.. Si ce mai e pe acolo....
Gameplay-ul e de *****, story-ul e de *****, grafica e de *****, art design-ul e de *****. Incearca sa nu te mai faci si tu de ***** insistand pe problema asta...

All times are GMT +3. The time now is 10:17.