![]() |
Quote:
@Rage fuury: Vezi ca din 2007-2008 se practica 3D Stacked Memory Chips, si a fost folosit de atunci de atatea companii precum IBM, Intel, Samsung, AMD si altii. Ai google fa-l uitil (el a dat un "cauta" pe google si primul lucru gasit l-a postat aici). Nu AMD a inventat asa ceva si nu doar ei produc aceste cipurii, da ma rog cand esti fanboy AMD... doar rosu vezi intre ochi. Aceste tehnologii se studiaza, se invata se descopera in diverse univeritati de profil din lume dupa ani buni de cercetari si teste. Nu inventeaza AMD, Intel, Nvidia peste noapte (ei doar se folosesc si dezvolta). Macar atat sa stii si tu daca tot vb aiureli. |
Si ma rog unde au anuntat nvidia ca au Pascal fizic si functional in proportie de 100%, si gata de productie in masa?
O bucata de lemn vopsit pe mine sincer nu ma impresioneaza... /jk |
Chiar CEO nvidia a zis ca este gata si functioneaza (nu a zis ca e 100% si gata de productie in masa, nu stiu de unde ai scos asta (dar daca sunt fortati cu siguranta ar reusi sa scoata ceva pe piata) dar cine site..), el a mai zis ca dupa 2-3 ani totul o sa fie Pascal in ceea ce nvidia produc. Au timp sa mai faca teste si probabil experimente pentru o mai buna functionare. Asta cu lemnul vopsit e de face palm. Tu crezi ca o asa mare companie venea cu minciuni la o prezentare despre produsele lor ?
|
MAjoritatea chestiilor din ziua de azi sunt vopsite cu marketing intensiv!!!
|
Nu te contrazic, ai perfecta dreptate Bugsy004, dar nu toti fac lucrul asta, sa fim seriosi :)
|
Rebrenduirea cum e? O spală și e ca nouă!!! scot un joc nou ca sa se vadă noile efecte... etc.
|
Hai sa nu ne indepartam de subiect ca o dam in altele. Aici era vorba de Pascal o noua arhitectura, deci exclus rebrenduirea si fake marketing (fake marketing fac tiganii in piata la Obor cand iti vinde tie telefoane smart ieftine :) si defapt sunt machete).
|
Quote:
... si evident ca habar nu ai nici cum merg lucrurile in sistemul universitar (american si de aiurea); Firmele mari finanteaza programele de cercetare din universitati, doar nu crezi ca universitatile se lafaie in fonduri (de la stat), incat sa-si permita sa se arunce in proiecte de cercetare costisitoare din care iese sau nu iese ceva... De pilda :http://news.stanford.edu/pr/2008/pr-...g-092408.html; Documenteaza-te inainte sa te arunci... |
Era vorba de 3D Stacked Memory Chips si referitor la ce ai zis tu (ca AMD face si drege, FALS), nu am zis eu ca AMD, intel, Nvidia nu au si ei la randul lor departamente de cercetari, am zis doar ca nu au inventat ei peste noapte asta. Iar intelegi gresit sau ce vrei tu si dupa aia faci flame.
|
Quote:
|
Eu l-am băgat la ignore pe R2Strike. DeMons măcar e amuzant.
|
Ma bucur, chiar sunt amuzant, rasul te face sa intineresti :)
|
Quote:
R2Strike, asa scrie in articolul acela: AMD dezvolta in colaborare cu HyniX memorii 3D-stacked cu latime mare de banda, memorii pe care NVidia si AMD le vor folosi la urmatoarea generatie de placi grafice pe 20nm, no offense dar presupun ca stii sa citesti, nu? |
Quote:
Quote:
Quote:
Daca nu e 100% functionala pot sa-i dea si cu aghiasma de Botosani ca tot nu au cum sa lanseze Pascal. Quote:
http://semiaccurate.com/2009/10/01/n...mi-boards-gtc/ http://www.overclock3d.net/news/gpu_...rmi_was_fake/1 Quote:
|
@rage: Da man am vazut, stai chill, eu am crezut ca ai vrut sa spui ca AMD a inventat 3D-stacked. Scuze eu am gresit, prea mult misto se face pe aici si nu mai sunt atent la detalii :) Pace.
@cipicao: Da frate eu in ultimii 4 ani n-am mai intrat pe forumuri, ce e asa de greu de crezut, viata nu reprezinta doar forum, sunt si alte lucruri de facut in viata in afara de PC :) Am intrat foarte putin, gen 2-3 zile in atatia ani :)) Asta nu inseamna activitate pe forum. Si pana la urma toti invatam din greseli, chiar daca lumea e rea. Asta e, invatam, invatam ... Sa ma impuste Monstrul daca nu am voie sa invat si eu ceva in treaba asta cu new`s IT. |
Quote:
|
Asta e Rage, incerc si eu sa recuperez, sa ma pun bine cu lumea pana ma prind unde gresesc in afirmatii. Am PC bun, ma joc mult, stiu multe, dar la capitolul forum sunt cam low skill si mi-o iau mereu :)
|
As fi sters ultimele posturi, dar discutia este totusi tehnica si mai de bun simt decat pana acum.
Ca sa terminam cu prostiile... Nvidia si AMD nu au nimic. Au desene, schite tehnice s.a.m.d. Pana TSMC nu da drumul la banda la procesul de X nm, nici Nvidia nici Amd nu au absolut nimic...ca sa fie clar. Si pentru fanboys, welcome to the real world. Nu exista nici un fel de concurenta reala intre Nvidia si Amd... sunt perfect sincronizati si lucreaza perfect mana in mana ca sa ia fiecare banul consumatorului mai des decat ar fi cazul. Bine ati venit in economia de piata... |
Acum gata cu prostiile. Stiri despre Nvidia pe threadul asta please.
|
A aprut un driver beta 337.50 BETA, interesant este ca "Performance - Introduces key DirectX optimizations which result in reduced game-loading times and significant performance increases across a wide variety of games." Adica vor sa zica ca optimizeaza o varietate mare de jocuri in functie si de sistemul fiecaruia. Niste teste de prformanta la tom`s hardware
|
All times are GMT +3. The time now is 07:59. |