lab501 forum

lab501 forum (https://forum.lab501.ro//index.php)
-   Placi video (https://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=6)
-   -   Noutati despre placile video Nvidia (https://forum.lab501.ro//showthread.php?t=29)

R2Strike 06-04-2014 16:24

Quote:

Originally Posted by Arise (Post 359681)
Tu ori faci pe prostănacul ori chiar ai o problemă de înțelegere și interpretare a mesajelor simple.
Link-ul din postul țau face referire la un articol de pe un blog ce a fost scris pe data de 25 martie. Azi suntem pe 6 aprilie. Deci de acum două săptămâni. Știm cu toții deja de Pascal de atunci, de pe 25 martie, mai puțin tu, care ai aflat "noutățile" abia ieri și te-ai grăbit să ne informezi și pe noi.

Stai jos, ai nota 4.

Sa stii ca nu sunt prost (multumesc de insulta). Daca ai stii sa extragi o ideie dintr-un text (ceea ce nu stii), ti-ai fi dat seama ca eu am vrut doar sa subliniez, faptul, ca nvidia deja are Pascal in prezent (fizic si functioneaza). Iar lucrul asta confirma faptul ca nvidia ar putea sa lanseze orice la orice ora in caz ca se simt amenintati de concurenta. Cu alte cuvinte nu pot fi depasiti din punct de vedere tehnologic. Asta era ideia, nu ca stim ca exista Pascal ca au anuntat nvidia. Da ma rog, fiecare intelege ce vrea.

@Rage fuury: Vezi ca din 2007-2008 se practica 3D Stacked Memory Chips, si a fost folosit de atunci de atatea companii precum IBM, Intel, Samsung, AMD si altii. Ai google fa-l uitil (el a dat un "cauta" pe google si primul lucru gasit l-a postat aici). Nu AMD a inventat asa ceva si nu doar ei produc aceste cipurii, da ma rog cand esti fanboy AMD... doar rosu vezi intre ochi. Aceste tehnologii se studiaza, se invata se descopera in diverse univeritati de profil din lume dupa ani buni de cercetari si teste. Nu inventeaza AMD, Intel, Nvidia peste noapte (ei doar se folosesc si dezvolta). Macar atat sa stii si tu daca tot vb aiureli.

Chipicao 06-04-2014 16:46

Si ma rog unde au anuntat nvidia ca au Pascal fizic si functional in proportie de 100%, si gata de productie in masa?

O bucata de lemn vopsit pe mine sincer nu ma impresioneaza... /jk

R2Strike 06-04-2014 17:02

Chiar CEO nvidia a zis ca este gata si functioneaza (nu a zis ca e 100% si gata de productie in masa, nu stiu de unde ai scos asta (dar daca sunt fortati cu siguranta ar reusi sa scoata ceva pe piata) dar cine site..), el a mai zis ca dupa 2-3 ani totul o sa fie Pascal in ceea ce nvidia produc. Au timp sa mai faca teste si probabil experimente pentru o mai buna functionare. Asta cu lemnul vopsit e de face palm. Tu crezi ca o asa mare companie venea cu minciuni la o prezentare despre produsele lor ?

Bugsy004 06-04-2014 17:03

MAjoritatea chestiilor din ziua de azi sunt vopsite cu marketing intensiv!!!

R2Strike 06-04-2014 17:05

Nu te contrazic, ai perfecta dreptate Bugsy004, dar nu toti fac lucrul asta, sa fim seriosi :)

Bugsy004 06-04-2014 17:11

Rebrenduirea cum e? O spală și e ca nouă!!! scot un joc nou ca sa se vadă noile efecte... etc.

R2Strike 06-04-2014 17:13

Hai sa nu ne indepartam de subiect ca o dam in altele. Aici era vorba de Pascal o noua arhitectura, deci exclus rebrenduirea si fake marketing (fake marketing fac tiganii in piata la Obor cand iti vinde tie telefoane smart ieftine :) si defapt sunt machete).

rage fuury 06-04-2014 17:21

Quote:

Originally Posted by R2Strike (Post 359720)
Aceste tehnologii se studiaza, se invata se descopera in diverse univeritati de profil din lume dupa ani buni de cercetari si teste. Nu inventeaza AMD, Intel, Nvidia peste noapte (ei doar se folosesc si dezvolta). Macar atat sa stii si tu daca tot vb aiureli.

Deci AMD, INTEL si NVidia nu au departamente de cercetare si nu inventeaza nimic? :confused: ... R2Strike, ti-am mai spus sa gandesti inainte de a scrie ceva (iar tu ai luat asta ca pe o insulta); E exact invers de cum crezi tu- cel mai mult investesc in cercetare, altfel ar zbura de pe piata instant...

... si evident ca habar nu ai nici cum merg lucrurile in sistemul universitar (american si de aiurea); Firmele mari finanteaza programele de cercetare din universitati, doar nu crezi ca universitatile se lafaie in fonduri (de la stat), incat sa-si permita sa se arunce in proiecte de cercetare costisitoare din care iese sau nu iese ceva... De pilda :http://news.stanford.edu/pr/2008/pr-...g-092408.html; Documenteaza-te inainte sa te arunci...

R2Strike 06-04-2014 17:31

Era vorba de 3D Stacked Memory Chips si referitor la ce ai zis tu (ca AMD face si drege, FALS), nu am zis eu ca AMD, intel, Nvidia nu au si ei la randul lor departamente de cercetari, am zis doar ca nu au inventat ei peste noapte asta. Iar intelegi gresit sau ce vrei tu si dupa aia faci flame.

R2Strike 06-04-2014 17:35

Quote:

Originally Posted by Firefox (Post 359687)
Nvidia GeForce 337.50 BETA Released On Monday - Guru3d

[yt]https://www.youtube.com/watch?v=QY-5ijpkkB8[/yt]

In legatura ca acest subiect vin si niste teste. http://wccftech.com/nvidia-geforce-3...s-performance/

Arise 06-04-2014 17:36

Eu l-am băgat la ignore pe R2Strike. DeMons măcar e amuzant.

R2Strike 06-04-2014 17:43

Ma bucur, chiar sunt amuzant, rasul te face sa intineresti :)

rage fuury 06-04-2014 17:43

Quote:

Originally Posted by Arise (Post 359741)
Eu l-am băgat la ignore pe R2Strike. DeMons măcar e amuzant.

Monstru a zis ca daca il luam doar la misto n-o sa invete niciodata nimic...
R2Strike, asa scrie in articolul acela: AMD dezvolta in colaborare cu HyniX memorii 3D-stacked cu latime mare de banda, memorii pe care NVidia si AMD le vor folosi la urmatoarea generatie de placi grafice pe 20nm, no offense dar presupun ca stii sa citesti, nu?

Chipicao 06-04-2014 17:47

Quote:

Originally Posted by R2Strike (Post 359730)
Chiar CEO nvidia a zis ca este gata si functioneaza (nu a zis ca e 100% si gata de productie in masa, nu stiu de unde ai scos asta

Eu nu pe Jen-Hsun il contrazic; ma refer la afirmatia ta legata de Pascal:
Quote:

Originally Posted by R2Strike (Post 359720)
lucrul asta confirma faptul ca nvidia ar putea sa lanseze orice la orice ora in caz ca se simt amenintati de concurenta.

Quote:

dar daca sunt fortati cu siguranta ar reusi sa scoata ceva pe piata

Ce sa scoata pe piata, un coi pictat?
Daca nu e 100% functionala pot sa-i dea si cu aghiasma de Botosani ca tot nu au cum sa lanseze Pascal.

Quote:

Asta cu lemnul vopsit e de face palm. Tu crezi ca o asa mare companie venea cu minciuni la o prezentare despre produsele lor ?

Tu n-ai glumit, chiar ai stat ascuns intr-o grota in ultimii 4 ani.

http://semiaccurate.com/2009/10/01/n...mi-boards-gtc/
http://www.overclock3d.net/news/gpu_...rmi_was_fake/1

Quote:

Originally Posted by R2Strike (Post 359748)
Da frate eu in ultimii 4 ani n-am mai intrat pe forumuri, ce e asa de greu de crezut

Iar incepi cu vrajeala asta ieftina? Chiar crezi ca nu se vede Join date la profilul tau? Sau ultimele posturi din 2012 si 2013?

R2Strike 06-04-2014 17:48

@rage: Da man am vazut, stai chill, eu am crezut ca ai vrut sa spui ca AMD a inventat 3D-stacked. Scuze eu am gresit, prea mult misto se face pe aici si nu mai sunt atent la detalii :) Pace.

@cipicao: Da frate eu in ultimii 4 ani n-am mai intrat pe forumuri, ce e asa de greu de crezut, viata nu reprezinta doar forum, sunt si alte lucruri de facut in viata in afara de PC :) Am intrat foarte putin, gen 2-3 zile in atatia ani :)) Asta nu inseamna activitate pe forum.

Si pana la urma toti invatam din greseli, chiar daca lumea e rea. Asta e, invatam, invatam ... Sa ma impuste Monstrul daca nu am voie sa invat si eu ceva in treaba asta cu new`s IT.

rage fuury 06-04-2014 18:04

Quote:

Originally Posted by R2Strike (Post 359748)
@rage: Da man am vazut, stai chill, eu am crezut ca ai vrut sa spui ca AMD a inventat 3D-stacked. Scuze eu am gresit, prea mult misto se face pe aici si nu mai sunt atent la detalii :) Pace.

@cipicao: Da frate eu in ultimii 4 ani n-am mai intrat pe forumuri, ce e asa de greu de crezut, viata nu reprezinta doar forum, sunt si alte lucruri de facut in viata in afara de PC :)

Si pana la urma toti invatam din greseli, chiar daca lumea e rea. Asta e, invatam, invatam ... Sa ma impuste Monstrul daca nu am voie sa invat si eu ceva in treaba asta cu new`s IT.

No' vezi ca se poate... asa da R2, +1 pentru atidune.

R2Strike 06-04-2014 18:09

Asta e Rage, incerc si eu sa recuperez, sa ma pun bine cu lumea pana ma prind unde gresesc in afirmatii. Am PC bun, ma joc mult, stiu multe, dar la capitolul forum sunt cam low skill si mi-o iau mereu :)

Monstru 06-04-2014 19:04

As fi sters ultimele posturi, dar discutia este totusi tehnica si mai de bun simt decat pana acum.

Ca sa terminam cu prostiile... Nvidia si AMD nu au nimic. Au desene, schite tehnice s.a.m.d. Pana TSMC nu da drumul la banda la procesul de X nm, nici Nvidia nici Amd nu au absolut nimic...ca sa fie clar.

Si pentru fanboys, welcome to the real world. Nu exista nici un fel de concurenta reala intre Nvidia si Amd... sunt perfect sincronizati si lucreaza perfect mana in mana ca sa ia fiecare banul consumatorului mai des decat ar fi cazul. Bine ati venit in economia de piata...

Monstru 06-04-2014 19:05

Acum gata cu prostiile. Stiri despre Nvidia pe threadul asta please.

R2Strike 07-04-2014 16:54

A aprut un driver beta 337.50 BETA, interesant este ca "Performance - Introduces key DirectX optimizations which result in reduced game-loading times and significant performance increases across a wide variety of games." Adica vor sa zica ca optimizeaza o varietate mare de jocuri in functie si de sistemul fiecaruia. Niste teste de prformanta la tom`s hardware

All times are GMT +3. The time now is 07:59.