![]() |
EK Waterblocks is ready to help GTX 1080s chill out
Deja apar si water-block-urile pentru 1080. |
|
Quote:
|
http://forum.lab501.ro/showpost.php?...ostcount=11227
"Unparalled driver support"... for a limited time only! ;) |
|
Totaly Fake! Cineva care stia chineza a tradus pe un alt forum titlul: " Care credeti ca sunt specificatiile pentru Big Pascal?" Si a rezultat tabelul de mai sus... Cu Big Pascal si GDDR5X (in loc de HBM2); Straniu e ca un site ca techreport musca la astfel de speculatii fara nici o baza in conditiile in care pana si indienii s-au abtinut. Lipsa de trafic??
Delete... |
1 Attachment(s)
Pentru Nvidia urmeaza zile senine: NVIDIA GeForce GTX 1070 3DMark FireStrike benchmarks
GTX 1070 bate tot la mustata, mai putin GTX 1080, sa vedem ce o sa se intample cu preturile la generatia veche, inclusiv la AMD. LE: GP102 va exista in mod sigur, iar prima varianta din stanga este cipul full (Titan new), ce vor scoate pe piata naiba stie deocamdata. LLE: Geforce 900 Preise fallen - Zotac GTX 970 für nur noch 259 Euro :) |
Ar fi prea tare, 1070 sa depaseasca (chiar si daca egaleaza sa zic) un Titan X si sa coste 379$ cat e speculat pretul. AMD atunci chiar trebuie sa scoate ceva tunuri grele.
|
Heh... heh heh heh.... heheheheehhe.....
|
@Monstru, ce ii asta? :D
Deja ai facut articolul :) |
Mihai, te bat - nu mai cotrobai ca nu e frumos :)
Nu, dar lucrez la el. |
Cat va costa 1070 pe meleagurile noastre ?
|
pretu din us $ transformat in euro plus tva :D
|
OFF-Topic:
Sa iti zic cum am "intrat" am primit pe email ca ai pus un nou articol (m-am abonat la newsletter :) ) am intrat sa citesc, citesc prima pagina (ar veni) si dau sa citesc continuarea, ajung pe lab501 si imi spune ca nu se afla pe site. On-topic: Nu sunt schimbari mari de design fata de 1080 la 1070, am cautat si pe net, m-as mira sa arate la fel si 1060 si 1050 |
Publicasem eu draft-ul din greseala :)
S-a vazut si in Austin - fizic placile sunt la fel. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dimineata pe racoare...
|
Da pagina te rog ...
:) |
Quote:
|
Mai e oleaca....