![]() |
Quote:
Specula, oricum vad ca nu e pe stoc, la pcgarage in 5 zile zic ei. Jupoaie si ei pe early adopters. |
Quote:
|
Lol... evoMag s-a dat pe rautati...
|
Quote:
Atunci cand o sa fie, o sa apara cu stick de -8989898% reducere. Lume Lume ....mari reduceri de vara pe system bo$$ |
|
|
|
puteam sa o cumpar azi - am fost in magazin in PL si era pe stoc (expusa) - 3599 zl (mai pui cateva procente si iti da pretu in ron) insa sincer dupa reclama negativa vis-a-vis de racire + pretul exagerat cu 100 EU (probabil) prefer sa astept :) versiunea cu "ti" in coada.
|
Eu sper la o implementare custom cu racirea rezolvata si pret sub 3000. Sper cam multe?
Cu toate ca parca 1070-ul imi acopera la fel de bine nevoile, mai ales ca nu prea o mai ard cu gaming-ul. |
2 Attachment(s)
Idem si la EVGA, RGB din plin, inca un motiv sa-i urasc si mai mult pe chinezi.
A aparut si PCB-ul lui GTX 1070, este identic cu cel al lui GTX 1080, dar etaj de alimentare castrat si mai mult (4+1), aceeasi limitare la overclock, in concluzie se repeta povestea lui GTX 1080, asteptati variantele custom. Va dati seama ca la noi pretul lui GTX 1080 este marit artificial ca sa mai vanda si placile video din generatiile anterioare, tipic romanesc. |
NVIDIA GeForce GTX 1080 list of non-reference designs - Videocardz
|
GeForce GTX 1080 Ti teased from ZOTAC's FireStorm OC software - Tweaktown
GeForce 368.25 WHQL GeForce GTX 1080 driver |
Quote:
:)) |
pe ce data se poasteaza review la 1070 ?
|
|
GTX1070 first review
|
mercii ,
ce inseamna founders edition si dc ar mai mai scumpa ce are in plus decat normala care e smecheria ? |
Tu trebuie mai intai sa mai mergi pe la scoala ca sa inveti sa scrii romaneste:)!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
All times are GMT +3. The time now is 02:00. |