![]() |
1 Attachment(s)
Baieti, timpul s-a scurs si momentul mult asteptat a sosit. Unde sunt testele?
|
Fata de tine, noi si nvidia inca traim in trecut. :)
|
Quote:
Edit: Oricum nu i-am zis cu rautate si nici intentie sa-l atac in vreun fel nu am avut. Scuze de neintelegere :D |
@FireMan incearca un 4850X2 stoc, prietenii stiu de ce :D. Depinde de fiecare cat este de entuziazmat la momentul respectiv sau cum stie sa gestioneze respectiva placa pe parcurs ( ma refer la ventilatoare/turatii/modare ).
|
Cica sa citesc si eu ce s-a mai scris de aseara pe forum . Hai 1 pagina , hai 2 dar 5 pagini e prea mult , ma plictisesc . Abia astep sa se termine o data cu FERMI asta, ca prea multa atentie i se acorda . Probabil asta a si urmarit Nvidia si a reusit mai bine decat se putea .
|
1 Attachment(s)
Quote:
LE: respectiva placa am vandut-o daca mai tin minte exact dupa vreo 2 /3 ani cu 3 milioane |
Esti pe un forum de entuziasti hardware. Ce te asteptai sa gasesti? :)
http://i44.tinypic.com/99mfyq.jpg |
dev - recunosc, nu tested Warhead in 4X. Dar cu driverii 10.3a preview, respectiv 197.17 (beta-ul pentru Fermi), eu obtin acelasi rezultat pentru ambele in 1920x1200 cu 2x AA,respectiv un spor de performanta de 50% pentru GTX 480 in 8X. Mumu la chinezi ;)
|
Ce fps minim ai la 8x? Daca ai sub 20 nu prea mai conteaza.
|
E lasa ca daca dadea ATI mai bine conta :)
|
:))) =))
Depinde cum privesti: daca un joc e doar o sursa de cifre sau conteaza si calitatea gameplay-ului. Parca am stabilit ca 480 e cel mai bun gpu. :) |
Unii au stabilit inca de anul trecut, altii inca mai dau slujbe la biserica cu speranta unei rasturnari de situatie in ultimul moment.
|
Pai asa si eu am vreo 3 placi de plastic care pe hartie bat tot. :)
Era culmea ca dupa atita timp sa nu fie. Daca era pe 28nm probabil ca rezolvau si problema consumului si a temperaturilor. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
NVIDIA D12U ce este? |
Quote:
|
Da, alea sunt device ID-urile, le aveam deja. Ideea este ca driverul pus la dispozitie de Nvidia, cel care chiar suporta GTX 480 si GTX 470, este 197.17.
|
Stiu ca le aveai, acum le avem si noi. :D Nu ca ne-ar ajuta cu ceva...
|
4 Attachment(s)
Don't hate me because I'm beautiful. Arata al naibii de bine:
Si da Dragos stiu ca pozele sunt imense dar mi-a fost lene sa le atasez. :) |
All times are GMT +3. The time now is 20:42. |