![]() |
Nvidia's RTX 3080 Ti is for gamers - Leaked Specs and Crypto-Limiter - Overclock3d
|
Quote:
:D ))))))))))))))))))))))) |
Asa cum a venit a si plecat - am ajutat un coleg de servici - 1985$ m-a costat si exact cu atat s-a dat
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...974a58d848.jpg |
Bot sau cumparare normala?
|
Cred ca am mai spus pe site-ul evga se foloseste un sistem de “coada de asteptate” practic m-am pus la coada si acum mi-a venit randul.
|
De cand te-ai pus la coada am uitat, dar macar a ajuns randul la tine, ceea ce e foarte fain.
|
Quote:
Merci. |
1 Attachment(s)
Am asteptat din 14 Octombrie :D
|
wow... huge gap...
M-am pus și eu acum la coadă, la EU... cred că de Crăciun îmi vine rândul pentru un 3060ti sau un 3070... |
|
Nu stiu daca e cineva interesat sau daca e digerabil pretul, da la Atexpc in Cluj sunt 3 placi RTX 3060 pe stoc la 4100 lei.
https://www.atexpc.ro/produs/136256-...0gaming-oc-12g |
Si eu ma "chinui" sa dau 2080Ti cu 1200$ :) ... lolz /// am uitat sa specific e cu 3+ani garantie (inca) are advance RMA pre-platit si este modelul FTW3 Hybrid:) si m-a costat 1500+ de noua :D
|
e prea ieftina de asta, incearca pe la 1500$
|
Quote:
Mai bine stau pe video integrat în CPU decât să plătesc atât pe un 3060. |
Perfect de acord cu @Bugsy004 .. chiar nu merita sa arunci cu banii pentru performanta de generatie trecuta, la preturi mai mari ca generatia trecuta.
Cred ca Nvidia ne-a blestemat pe toti cei care s-au plans de cat de proasta a fost generatia Ampere :) comparativ cu Pascal :) |
Quote:
|
Așa române, la vară la mare să comanzi și un gopro pentru scufundări, ai 2 săptămâni de filmare, apoi ai alte 6 să returnezi camera.
Ce naigba, ori suntem români ori nu mai suntem... Sent from my Pixel 4a using Tapatalk |
Omul isi rezolva o problema. E o metoda convenabila pentru el. Omul si nevoile lui sunt mai importante decat o firma. Firma este pentru a satisface necesitatile omului si nu invers.
|
Poate sa o cumpere, si cand nu ii mai trebuie sa o puna pe olx. Ce face el este o tiganie, se vede asta de pe luna.
|
Posibilitatea de retur în 60 de zile nu e un ajutor. E făcută sa îți permită sa returnezi un produs de care poate n-ai avut timp la momentul achiziției. Sau poate ți-ai dat seama ca nu funcționează cum te-ai așteptat.
Sa comanzi de la început cu intenția de a returna după 60 de zile de folosire e puțin de porc. But hey, e doar părerea mea. Eu vad ca folosești posibilitatea de retur ca un serviciu de închirieri gratuit pentru 2 luni. E legal? Da. E imoral? :) Ziceai ca ai sta cu o placa video integrata decât sa le dai banii, după care hop, te-ai răzgândit și totuși ai "împrumutat" o placa video 2 luni. Nu e ca și cum le iau apărarea magazinelor mari, dar nu sunt de acord cu practicile de genul asta. Sent from my SM-N986B using Tapatalk |
All times are GMT +3. The time now is 16:57. |