![]() |
Quote:
Afterburner si resize bar = minim 6% in plus pe average daca aveti noroc. |
Daca o tin blana din Afterburner are 10% numai din overclock, dar pe praful asta nu merita riscul, e +200MHz la memorii(desi merge 2000) si vreo 2070MHz constant pe nucleu, la un nivel de zgomot care nu sare peste media celorlalte coolere avand in vedere ca i-am pus powerlimit 95%.
Dar da, adunate dau bine si e performanta gratis: "At this time, there are 17 games: Assassin's Creed Valhalla, Battlefield V, Borderlands 3, Control, Cyberpunk 2077, Death Stranding, DIRT 5, F1 2020, Forza Horizon 4, Gears 5, Godfall, Hitman 2, Hitman 3, Horizon Zero Dawn, Metro Exodus, Red Dead Redemption 2, and Watch Dogs Legion. No doubt this list will get longer, pushed forward by NVIDIA's excellent engineering team and developer relations." In plus se mai pot face niste mici modificari in Nvidia Control Panel, gen Power Management,Texture filtering:Max Performance, Low Latency Mode:Ultra etc. |
GeForce 466.11 WHQL driver download - Guru3d
|
|
Cu noul driver imi crapa Borderlands 3.
|
NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti’s GA102-225 GPU pictured and specifications leaked - Videocardz
|
Daaa, ma minunez și felicit în același timp cât de " dobitoc " am fost ca nu am luat 3090 la lansare!!! Sa și le bage în cwr.
|
Să fim serioși, nici nu prea puteai lua una, că nu erau pe toate gardurile.
|
acum cu resizebar ,driver nou, bios update , call of duty 280 fps la 2k , asa da competitiv pe un ecran cu 240hz ;)
|
Quote:
|
La 2k nu văd cum, dar în fullhd se poate și peste 300hz pe 3080/3090 în dubioșenii.
Sent from my Pixel 4a using Tapatalk |
Quote:
|
poate ne arati si un filmulet cu setarile si gameplay la 280fps
|
Cu DLSS pe performance nu e practic upscale de la ceva gen 480p?
Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Quote:
@Boggy - nu așa funcționează DLSS. Look it up. |
Ba exact asa, la unele poti chiar alege la ce rezoluție sa randeze ca apoi sa faca upscale la rezolutia ecranului. Ca upscaling-ul e facut de AI in loc de un algoritm gen bicubic e alta treaba. Dar scena randata initial in Performance e ceva gen 480p. In Control poti sa pui sa-ti faca 4K din semnal 144p. :) Don't get me wrong, DLSS 2.0 scoate niste rezultate faine din semnalul initial de rahat, dar randarea initiala e la rezolutii de genul ala. Cand te duci spre "Quality" ai ceva gen 4k din 1440p initial.
Sent from my MI 8 using Tapatalk |
La modul grosier poți spune asta, dar sub nicio formă nu face upscaling de la 480p wtf dude.
DLSS 2.0 este o implementare TAA. Vezi aici. Da, există upscaling, dar valorile alea 144p/480p sunt aiurea. De exemplu eu chiar cred că omul are 280FPS în 2k, probabil upscaling de la 1080p/DLSS performance (care NU este 480p în pana penelor :D). Nu cred că NVIDIA îți dă exact la ce rezoluție randează intern oricum. Știu însă că un prieten are 3090 modată până-n pânzele albe și DLSS performance scoate tot ce se poate din 4k în Cyberpunk de exemplu (și este boost serios). |
Am cautat, Performance e upscaling de la 50% res, deci in cazul lui 720p. In anumite jocuri poti alege de la ce rezolutie sa faca upscaling.
Uite aici si de la 240p. |
4 Attachment(s)
Ultima poza e cu RT on, eu zic ca 280 e realist.
Am testat cateva minute din campanie in poze. COD Cold War, cred ca despre asta se vorbeste.. |
da cod war si pe unele harti prinde si 280, pe quality am average 220
nu stiu de ce nu credeti, poate am sa pun un filmulet. depinde de harta si conexiune |
All times are GMT +3. The time now is 20:17. |