![]() |
|
Am instalat 416.16 si SotTR s-a bulbucat (insensul ca are stutter urias, practic pe ecran apre 1/20 frame uri desi framecounterul zice 100+ fps ... deci aveti grija
|
Driverul trebuie instalat odata cu update-ul la Windows.
|
Update-ul din octombrie invata Windows-ul despre Raytracing (include si DXR - noul Direct X Raytracing), driverul nou este imperechetat cu update-ul (foloseste DXR).
|
Nu imi apare ca as avea ceva de updatat la windows, sau am rog nu aparea ieri xand am testat eu, au trecut niste ore mai verific azi.
|
...cum sa nu, exact RTX ne trebuie noua acum; Daca am nevoie de RTX o sa aprind lanterna :rolleyes:
|
Eu am bagat update-ul de win 10 octombrie + noul driver de la Nvidia cu suport pt. acest update (bagat pe gat de catre Microshit). Merge bine, nicio problema aici. Cat despre RTX... poate pe la anul pe vremea asta cand vor aparea altele mai scumpe si astea se vor ieftini pe piata SH. :D
|
Păi dacă vrei SH la anul, bagă tare propagandă pro nVidia să cumpere lumea ca să aibă ce să vĂ¢ndă la anul ;)
|
Stai calm ca nu e nevoie de propaganda, sunt destui care cumpara oricum... :D
|
|
First NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti and RTX 2080 DirectX Simple Ray Tracing Benchmarks
Daca reusesc astia sa implementeze raytrancing-ul in jocuri cum trebuie s-a terminat jucaria cu toate placile video vechi. |
Asa zicea si despre DX12/Vulkan... si inca fac DX11 o mare parte din jocuri. Eu nu cred ca o sa fie mare branza cu ray tracing-ul asta, consuma prea multe resurse, si prea putini creatori de jocuri vor implementa asa ceva in jocurile lor. Ei inca n-au invatat sa dezvolte jocuri cu DX12/Vulkan cum trebuie, si tu te astepti la raytracing prea curand ?! Eu vad tehnologia asta abia peste 3-4 ani de zile in jocuri, nu acum. Lucru care face gama RTX de la Nvidia si mai "pointless".
|
Quote:
1. producatorilor de jocuri li se cam falfaie de Nvidia si RTX pentru ca acestea reprezinta o cota de piata infima, "buzz word" - as of now 2. In momentul de fata, chiar daca se implementeaza raytracing in toate jocurile, placile vechi vor merge (fara hardware raytracing) cu "ray tracing" dezactivatg ceea ce le face exact la 8-10% in spatele celor cu RTX (care ruleaza fara Raytracing) probabil daca adaugam placi din seria RTX + raytracing performanta va scadea , concluzia fiind ca, in ziua de azi o placa "veche" cu raytracing off va rula mai bine decat o placa noua cu ray tracing on :) .. in ambele scenarii placile cu RTX sunt impactate negativ (in generatia curenta). 3. pentru ca ceea ce spui tu sa fie "corect" presupune ca: a. tehnologia ray tracing sa fie implementata peste tot b. placile video cu support ray tracing (hardware) sa fie suficient raspandite c. placile video cu support ray tracing (hardware) sa fie suficient de mature din punct de vedere tehnologic cand toate astea de mai sus vor fi adevarate, se va aplica inclusiv generatiei curente de RTX (care e de sacrificiu) Cu alte cuvinte ceea ce spui tu nu va include generatia curenta RTX, insa se va aplica cu siguranta generatiei viitoare. |
|
a testat cineva seria 20xx pe procesoare mai vechi ?
pe pcpartpicker.com apar ryzen 1500x sau 1800x cu 2080 nu e clar care e limita de procesor si combinat cu ce monitor. daca tot vine 100 lei pe luna un 2080 ... |
Nu stiu cat te ajuta dar eu am 2080 ti cu i5 8400 si totul e ok.
|
multumesc mult, andreea
http://cpu.userbenchmark.com/Compare...70K/3939vs1316 sincer nu imi dau seama , procesorul tau e mult mai rapid si are +2 core |
Cu siguranta esti limitat, eu eram limtat de un i5 4690k cu gtx1070 asta pentru ca vroiam multe fps-uri...
|
Deinde mult si de rezolutia la care joci. Am avut si i3 8100 cu Titan V o perioada si in 4k nu am avut niciun fel de problema. Dar parca as schimba pe viitor si procesorul ala. In plus chiar conteaza ca vei avea 100 fps in loc de 130?
|
Am un monitor care stie 165hz.
|
All times are GMT +3. The time now is 07:10. |