![]() |
Quote:
Se pare ca nu erau chiar false informatiile legate de procentul de doar 2% din GPu-urile obtinute pe primul waffer si cred ca este posibil ca nici al doilea sa nu fi fost prea eficient. In cazul acesta, desi sunt fan NVidia nu-mi ramane decat sa ma bucur de Asus 5870 care merge pe Enthusiast in Crysis si se OC destul de lejer cu Voltage Tweaking. Hai odata NVidia ca ni s-au lungit urechile :) |
Stiu ca poate par "de la sate" si offtopic,dar unde as putea sa cer niste opinii/recomandari despre o placa video?
O sa omit pt cateva clipe ca am pus intrebarea si am sa va explic situatia mea rapid,ca sa economisesc niste timp...cat ar dura sa imi raspundeti si sa ma redirectionati...:p Sunt nefericitul detinator :( al unei placi video Asus NVidia GeForce 7300GT silent,care s-a intors pt a treia oara din service in garantie,si ca primele doua ori imi "moare",ultima oara chiar suspicios de repede(dupa doua utilizari :mad: ).Am optat prima oara pt. racire pasiva ca am zis ca face zgomot mai putin,dar vad ca nu a fost o chestie prea de bun augur. Ma vad in situatia in care tre sa imi cumpar o placa noua...si am doar 500-600 ron in buzunar.care este cea mai buna achizitie inclusa in lovelele mele?!? Mai tre sa zic ca folosesc pci-e? scuze de deranj:o si multzam anticipat pt raspunsuri... Tschuss!! |
Nu-i bai, se rezolva cu un sfat, sper sa nu supar pe nimeni! Daca as avea banii aia ptr. upgrade, as alege ce gasesc mai ieftin, dintre GTX260 sau HD5770.
|
Vezi si ce sursa ai. Daca e vreun noname, eu m-as limita la un 5750, maxim 5770.
|
Scuze de absentza...
De un sapphire/asus gts250,ddr3,512mmb,256biti ce parere aveti?Imi recomanda cineva sa bag doar cu nvidia ca ati are probleme cu phisyx.Dupa ceva discutii si cautari,am ramas la asta..e ok sau nu? Am inteles ca cu sursa pot sa ma tarai o luna..pana mai mulg ceva bani..:DNu vreau sa imi iau o placa video "anume" doar pt. ca am o sursa mai slaba..o upgradez si pe aia,dar mai tarliu nitzel. in fine,ms din nou al vostru,stimat,eu. |
Mai bine ne spui toate componentele pe care le ai in pc. Daca sursa este no-name o sa iti crape,probabil o sa mai arda si niste chestioare din pc:D. Phisyx nu o sa te ajute cu nimic.
Despre seria 300 de la nvidia nu se mai aude nimic? |
Quote:
Si chiar, ce se mai aude despre seria 300? :D |
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
intrebare
Quote:
pai nu avea toata seria gT200 suport hardware Physix? Care este treaba cu placa asta? Este doar dedicata ptr Physix ca nu ma prind deloc... |
Are chip dedicat pt physX ... hence the name " CO-OP" ...Chipul ce va asigura partea de fizica este un GTS 250 :)
|
1 Attachment(s)
O chestie aproape inutila dupa parerea mea, sau cel putin prost implementata. G92 este prea puternic pentru a se ocupa strict de PhysX, cel putin la ora actuala. Cand vom avea nevoie de asa ceva, GT200 va fi depasit demult.
|
Plini de r***t, in special nvidia cu toate redenumirile si combinatiile lor bolnave :mad:
|
E o chestie de marketing care este foarte utila celor care folosesc PhysX si atat :)
|
Nvidia face ce a facut AMD tot anul 2009 ca sa contracareze Intel pe piata de procesoare: marketing, cat mai mult marketing. Trebuie sa vanda si ei ceva si sa ramana in mintea consumatorilor pana scot Fermi
|
oare aceasta placa o merge cu un Ati 5870 pereche?
|
De ce nu mai gasim nicaieri pe stoc GTX285??
|
Se golesc stocurile, se pregatesc....hehehe...
|
Eu cred ca s-au golit pentru ca putini ar mai fi cumparat, acum cu noile 58xx pe piata.... Ma gandesc ca importatorii nu si-ar fi permis sa ramana cu ele pe stoc. Totusi pe mine chiar ma intereseaza sa cumpar un GTX285 pentru la serviciu si nu am de unde!!!
|
De ce sa cumperi GTX 285? Ca la acelasi pret exista HD5850 si calca pe cap GTX-ul. :P
|
All times are GMT +3. The time now is 22:29. |