![]() |
Este adevarat. Daca ar fi pentru mine, nici nu as sta pe ganduri.... Placa imi trebuie, insa, pentru o statie grafica de la serviciu. Nu avem bani pentru Quadro, asa ca un 285 ar fi bun. Eventual un 260 sau 275 cu 1,7GB. O varianta ar fi fost sa-l cumpar de pe forumuri, numai ca sefu' vrea neaparat factura.
|
|
Sunt decat zvonuri astea... MSI a dat comunicat oficial ca Big Bang Fuzion (LUCID Hydra) s-a amanat pana in Q1 2010 pentru a dat timp celor de la LUCID pentru a scoate un driver compatibil Windows 7 si care sa functioneze atat cu placi avand acelasi producator cat si diferite ;)
|
Da, si versiunea A3 pentru Fermi s-a amanat pentru 2010.. aproape Q2(daca totul merge 100% bine), in caz ca ceva merge prost... atunci vom aveam Fermi prin Mai.
Watch vr-zone. |
NVidia GeForce 9800 GT !
Salutare !
Am si eu o intrebare...mi-ar merge o placa video NVidia GeForce 9800 GT de 512 cu frecventa de 256 pe PC, dupa configuratia de mai jos ? (Sau daca stie cineva o placa video mai stabila [De preferat NVidia] decat 9800 GT pt. configuratia mea) ---------------------------------------------------------------------------- -Placa de baza Albatron (model 2006) -Slot PCI-Express pt. placa video -1 GB rram -> Kingmax-frecventa de 800 MHz -Procesor Intel(R) Pentium(R) D (Dual Core) 2.66 MHz |
eu zic ca ai gresit thread-ul unde sa postezi o astfel de intrebare....
|
|
Quote:
Pacat... si sincere felicitari pentru Ati! |
Sincer am mare boala pe Nvidia pentru cum au stat la cutie de cand au lansat GTX295 pana acum, si ma enerveaza amanarea astuia pana in Ianuarie. Totusi, ce abereaza ala in articolul ala e numai bun de hranit fanboii care conspecteaza review-uri. Gigaflos that, terraflops this, cifrele alea fara practica sunt zero barat. HD4850 avea o putere de calcul teoretica mai mare decat GTX280 sau GTX295, daca nu ma insel (1Tflop), si totusi asta nu s-a vazut deloc nici in jocuri si nici in aplicatii de tipul GPGPU.
Nu ma intelegeti gresit, Cypress este un nucleu superb, iar HD5970 este o bestie infioratoare, si va fi foarte greu de scos ceva pe masura monstrului care se lanseaza maine. Totusi, astea isi dovedesc puterea in practica, nu pe hartie, si este corect sa ii dam aceeasi sansa si produsului verzui atunci cand va fi disponibil, nu sa comparam mere cu icre pe hartie :) |
Nvidia nu doarme. Au mai aparut niste gunoaie, scuze placi video:
http://www.pcgarage.ro/cauta/gt240 |
Se pare ca varianta pe DDR3 nu bate nici macar HD4670 :D Abia varianta pe DDR5.
|
Pai la cit costa aia cu DDR5 gasesti 4770 sau 4850 care sunt din alt film.
|
Nvidia se tine de glume. De halloween.
|
Zotac GT240 (techtreeIndia)
GeForce GT 240: Low Power, High Performance, Sub-$100 (@Tom'sHardware) MSI GeForce GT 240 review (@Guru3d) in afara de consum/temperatura e neimpresionant |
40nm hallelujah ! Nvidia in loc sa lanseze seria 300 lanseaza porcarii gen gt220,gt240. Mai bine ieftineau 9600gt/9800gt si avea mai mutl succes.
|
Cat sa le mai ieftineasca? Cat de ieftin crezi ca e de produs o placa video pe 256 de biti. Daca le mai ieftinesc le vand in pierdere.
|
GF100/Fermi
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._2290687_n.jpg
http://www.facebook.com/photo.php?pi...d=177230903252 Intrebarea e, monitorul pe care ruleaza Unigine la ce e conectat? :D |
Neon biker,poate sa fie si pe 448 bit nu are niciun rost,256bit are si 5870,e cumva egala cu 9600gt sau cum?
|
Eu vorbesc de costul de productie, nu de performanta. Un bus de 256 de biti presupune un PCB mai complex, cu mai multe straturi, deci mai scump. Nu poti sa ieftinesti un produs la infinit. La un moment dat ori il inlocuiesti cu altceva mai ieftin de produs, ori il scoti de pe piata. GT240 cu GDDR5 este exact acest inlocuitor pentru 9600GT. Din pacate pretul cerut e deocamdata aberant.
|
Probabil gt240 e doar experiment al celor de la nvidia ca sa vada daca merge treaba bine pe 40nm :D.
|
All times are GMT +3. The time now is 17:02. |