![]() |
Nu uitati ca GTX560 este derivat din GF110, gpu ce poseda o arhitectura mai eficienta decat cea a lui GF100.
|
o aveti deja in teste? :D
|
Palit GTX 580 la 2244lei, cica in stoc suficient.
http://www.pcgarage.ro/placi-video/p...-ddr5-384-bit/ Cu discountul 10% la Mastercard/Maestro o scoateti in 2000 lei. Insa grabiti-va ca ziceau pe mygarage ca poate saptamana asta se termina malaiul de discount. Desi poate-i o pacaleala, asa au zis si cu GTX 580 ca n-o sa mai aiba stocuri pana anul viitor. |
http://forum.lab501.ro/showpost.php?...postcount=3189
Dar mai interesant mi se pare: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=445 atat dpdv al frecventelor cat si a pretului/calitatii. |
|
Imi place ca nu o lungit-o, ii la fel de mica. Dar wtf tot aceleasi gauri de prindere?
|
Daca GTX560 va fi undeva peste GTX470 si va avea doua alimentari PCI-E sunt curios cum o sa arate GTS 550 undeva la performanta lui GTX 460 cu o singura alimentare(daca va avea doar una cea ce nu prea e posibil) :D
|
Mic, simplu si eficient.
|
Undeva la nivelul lui HD6850 va fi.Ce credeati ca nu are concurenta?
|
Si te bazezi pe..... ce surse? Sau e doar instinctul tau "de fata mare care nu te inseala" ?
Daca nu ai surse atunci ne poti dezvalui metoda ta de calcul care ti-a dat acest rezultat nu? Performanta noilor tranzistori de pe GTX 560 raportata la eficienta scalarilor de pe 6950..., eficienta in Tesselation... bla bla bla. De ce postati doar sa vada lumea ca traiti? |
Auzi, da tu ce ai de esti asa nervos? A exprimat omul o parere, bravo lui. Buna, rea, o sa vedem.
Logic ar fi ca GTX 560 sa se apropie de HD 6950, ala e locul gol de pe piata :) |
Nu sunt nervos Tudor, dar vad ca e deja trendy sa afirme lumea una si alta fara sa aiba macar o baza solida la afirmatia respectiva. In categoria asta de useri putem da foarte usor 2-3 exemple de pe forum, in general fanboi pana la moarte.
Eu cred ca Basescu e mai destept decat Geoana. Acum imi vor sari vreo 3 in cap ... si unu se va gasii sa ma intrebe pe ce ma bazez cand spun chestia asta... ca ala e doar un marinar prost ci celalalt a fost un prostanac...va degenera si se va isca o cearta. Inteleg, suntem pasionati de IT, hw, software samd...dar trebuie sa fim mai deschisi la minte si cand facem niste afirmatii sa avem un fundament la spusele noastre. Asta e si scopul dezbaterilor nu? Daca fundamentul tau e gresit il pot combate cu fundamentul meu (sau al altcuiva daca e imbratisat de mai multe persoane) Doar asa putem ajunge departe si putem invata ceva, altfel e doar o discutie enervanta intre catze. |
Quote:
Cum sa fie GTX 560 scoasa pe piata sa faca concurent la 6850, cand 6850 a fost scoasa sa faca concurenta la GTX 460... Si chiar 6850 e 3-5% mai slaba decat GTX 460 1024MB in unele situatii, overall fiind sa zicem egala. Acuma s-ar putea ca florinx sa fi vrut sa spuna 6950 dar a scris gresit 6850, atunci discutiile noastre sunt fara rost... |
De fapt in teorie,6850 a fost scoasa pentru a concura gtx 460 768MB,iar 6870 pentru gtx 460 1GB.Ca a iesit mai bine,si respectivele concureaza cu varianta 460 1 GB si cu 470,asta e alta problema.GTX560 va inlocui GTX470,va fi un GTX460 cu toate unitatile deblocate si frecvente marite.Nimic fabulos :)
|
Fabulos nu, dar va face o concurenta eficienta...
|
xdan spuneau unii ``fanboy`` ca daca nVidia scoate gts550 cu doar o alimentare 6pini cu performante de gtx460 atunci clar nVidia va zdrobi ATi.Insa daca nu ma intel nVidiosilor ATi are deja o placa cu 6pini si performante de gtx460.Sau ma insel?Nu prea cred.nVida a piedut teren in ultimul timp.Enzo esti cam pe langa si nici nu citesti toate posturile dinainte.Lasa-te de postat fara rost.
|
:D Da sa traiti. Ma inclin cu respect...
Chiar nu stiu de ce m-am apucat sa postez despre hardware. Promit ca nu mai fac asa ceva. =)) PS: Ai avut vise umede? Hai pe offtopic sa nu poluam acest thread :p Sa revenim la subiect. GTX560 va fi la nivelul lui 6870(chiar peste el cu oc) daca e sa pui in balanta performantele unui GTX 460 1gb OC'ed si mai adaugi cateva imbunatatiri. Pentru 6850 banuiesc ca vor scadea pretul la GTX460 1gb si uite asa avem un chart echilibrat. Florin acum am postat bine? :p |
Nu stiu enzo.EU ma gandeam ca gtx560 va fi peste hd5870 aproape de hd6950 sau de ce nu peste acesta.Pentru hd6850 vor scoate banuiesc gts550.
|
5870~6950
cand apare asta "micu"? |
Mascotzel daca te uitai bine pe review-ul celor de la lab501 iti dadeai seama ca este mare diferenta intre ele.
|
All times are GMT +3. The time now is 16:34. |