![]() |
Cum la noi nu se vinde este neinteresant pentru multi, dar este util deoarece exista calculat procentual sporul de performanta.
The TITAN X vs. the GTX 1080 – 25 Games tested at 4K, 2K, and 1440P |
5 Attachment(s)
Quote:
Totusi de ce mi-era frica nu am scapat, placa are ceva coil whine, era de asteptat fiind resigilata, cred ca a returnat-o cineva din acest motiv, dar nu mi se pare asa deranjant, se aude intr-adevar cand sunt multe fps-uri si daca am volumul sunetului oprit sau dat la minim, dar zgomotul produs este acoperit in full load de sunetul ventilatoarelor(placa video, sursa) si daca dau si volumul sunetului in jocuri la normal, atunci nu se mai aude nimic. In plus eu am monitor 4k, de asta am vrut sa fac upgrade de la GTX970 la 1070, chiar daca nu prea face fata nici aceasta in 4k, totusi e mult mai buna fata de 970, jocurile imi vor merge la FPS-uri relativ scazute in 4k, astfel coil whine-ul e si mai redus. Nu stiu ce sa fac, sa o returnez si sa iau alta noua dar mai scumpa ? dar nici la aceea nu sunt sigur daca nu va avea coil whine sau sa o pastrez asa ? pe de alta parte nu stiu daca zgomotul s-ar accentua in timp, e posibil sa si scada in intensitate. Placa sta in idle la 40 de grade cu ventilatoarele oprite, iar in jocuri ajunge la 70 de grade eu neavand o carcasa bine ventilata, sunt ok temperaturile ? |
zgomotul ramane la fel de obicei
|
De curiozitate... există vreo diferenţă tehnică între EVGA GeForce GTX 1080 CLASSIFIED GAMING ACX 3.0 (08G-P4-6386-KR) şi EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0 (08G-P4-6286-KR)? La ei pe site sunt identice în afară de power draw şi preţ.
LE: ah, nevermind, diferenţa e la power phase (14+3 versus 10+2). |
Cum ar zice romanul " take with bread" - Nvidia Titan X Pascal + EK-FC Titan X Pascal Nickel Review
|
Nu merge link-ul...
http://lab501.ro/placi-video/review-...-pascal-nickel |
Daca tot am vazut extrema la varful ierarhiei hai sa citim soparla pentru cealalta extrema:
NVIDIA GeForce GTX 1050 specifications leaked In sfarsit se va putea face o comparatie clock per clock corecta, Pascal vs. Maxwell sau GTX 1050 vs. GTX 950, probabil vom vedea ceva foarte apropiat de 0 diferenta. |
TECHPOWERUP: NVIDIA Readies GeForce GTX 1050 Based on New GP107 Silicon
https://www.techpowerup.com/img/16-09-04/15b.jpg Quote:
|
|
Buna treaba!
|
Salut,
Vreau sa cumpar un GTX 1060, bugetul ar fi cam 1400 maxim. E ok modelul asta? : http://www.cel.ro/placi-video/placa-...t-pMiA2MjAu-l/ mersi |
Gainward sunt super la garantie - dar nu sunt la fel de tari la design ca Asus (mai ales vizual).
|
cristi_io aceeasi stire este un post mai sus.
bregelion in locul as incerca acel GainWard, altii au incercat cu Gigabyte si MSI Armor si nu au fost multumiti, eventual faci si un feedback la achizitie. |
Quote:
Nu ma prea intereseaza oricum sta placa inchisa in 'sicriu' sub birou. Ce ma intereseaza insa e sa aiba temperaturi scazute cand nu ma joc. Momentan am un Asus Strix GTX 960 si se comporta bine. De ce zici ca sunt 'super la garantie'? Cu ce difera fata de alti producatori? ****Update Am cumparat placa Gainward GeForce GTX 1060 6GB de la cel.ro E decenta, 2 coolere destul de silentioase. Le-am dat din MSI afterburner la 100% si zgomotul e scazut, nu decoleaza. :D Rulez Windows 8.1 Pro x64 Acum sta la 37 grade (Firefox deschis si atat) Average TDP 6% O s-o testez si in niste jocuri : Guild wars 2, Dark souls 3, Project cars, Grim Dawn si revin cu impresii. |
Am incercat sa fac overclock la Gigabyte GTX1070, am crescut cu 125 core clock si powerlimit la 110, maxim e pana la 111 vad , memoria am lasat-o default, am vrut sa vad daca merge asa si ajunge la 2050MHz frecventa maxima in jocuri.
Cand am crescut la 200 core clock, placa ajungea la 2125MHz dar am vazut ca dadea artefacte , nu era stabila si am oprit testul. Intrebare pentru cei care mai au GTX1070, eu nu am inteles bine, aceasta frecventa ar trebui atinsa asa default fara sa-i faci nimic la placa, sau trebuie sa-i cresti frecventele din soft ? Asa default fara sa-i fac nimic placa urca maxim pana la 1936MHz din ce vad in GPUZ dar pe ecran cand rulez Valley benchmark imi arata 1960MHz, care spune adevarul ? La voi cei care mai aveti 1070, urca la peste 2000MHz asa defaut sau tot dupa ce-i faceti overclock ? |
La Pascal este mai complicat overclock-ul, frecventa aia pe care o maresti este un fel de target, ca sa o mentina trebuie sa-i maresti Power limit si tensiunea sa o duci in 100%, altfel se joaca cu tensiunea si frecventa astfel incat sa o mentina aproape de target, practic pierzi vreo 50 MHz dupa ce placa se incinge. Simultan trebuie sa o racesti bine.
Cred ca tipul asta explica cel mai bine ce trebuie facut. [yt]https://www.youtube.com/watch?v=SKWbKCKsWVQ[/yt] |
2 Attachment(s)
@Jocker, MSI-ul tau cat urca in boost asa default fara nici un fel de modificari, cat iti arata GPUZ ?
La mine GPUZ imi arata 1936MHz frecventa maxima in timp ce ma joc, in mod normal ar fi trebuit sa am in jur de 2000 sau 2050 ? sau asta se atinge prin modificari de frecventa, power limit, etc ? Tot am citit inainte sa cumpar placa ca mai toate GTX1070 ajung la 2000-2050MHz fara modificari, a mea ajunge deabia la 1936MHz, as vrea sa stiu daca am prins un exemplar slab sa stiu daca o returnez sau nu. Acum vad ca a ajuns la 1923MHz, deci mai putin. |
1 - asta nu este motv de returnare, producatorul iti garanteaza ceea ce scrie pe cutie, nu ce ai auzit
2 - nu iti face griji, depinde de joc si de cat de cald e in sistemul tau. Da, ating 2000 1070-urile....in anumite jocuri...daca nu ruleaza la 85 oC :) |
Maxim am vazut ca atinge 74 de grade intr-o carcasa prost ventilata, vechea GTX970 ajungea la 79-80 de grade, deci sta ceva mai bine 1070.
Monstru, in primul tau review la GTX1070 founder edition, scriai acolo ca ai atins 2100MHz, asta ai atins asa cu placa default sau dupa ce i-ai facut overclock ? PS. placa mai are si putin coil whine, nu tare dar se aude in anumite jocuri daca stau cu carcasa deschisa mai ales, asta ar fi totusi motiv de returnare, dar nu ma deranjeaza deocamdata acest aspect cat mai mult ca nu stiu daca gpu-ul e ok sau am prins un exemplar slab, el urcand in boost default pana la 1936MHz fara alte modificari, nici pe departe sa ajunga la 2000MHz. |
Deja cred că whine-ul e un fel de feature la plăcile din seria 10X0, văd că toată lumea îl are... :rolleyes:
|
All times are GMT +3. The time now is 22:19. |