![]() |
Quote:
Doar sa nu fie in situati trista sa fi cumparat casa in perioada 2007-2008 ca atunci se explica rata vs venituri. Quote:
Electrocasnice de nevoie dupa ce a bubuit oala sub presiune. Sistemul cu Ryzen l-am luat dupa 5 ani in care nu am luat nimic. Suntem 2 saraci ... |
Quote:
Sa fie altii cobai ca eu merg mai babeste :)) |
Te-am aprobat 100%.
Înainte produsele erau construite să dureze, acum să le schimbi mai des, deh... economia de piață, problema mai nasoală e partea de reciclare, care la noi nu există. În Germania plătești sticla de plastic pe care o cumperi cu apă, suc etc. iar sistemul de reciclare e bine pus la punct. Chiar am fost uimit că a apărut pe bon sticla de plastic, la început nu am știut ce însemnă, deh român... |
Te-am inteles, am dat eu quote aiurea.
|
Quote:
Dacă ai luat o sticlă de suc cu 70 cenți la care plătești 25 cenți Pfand, ești nebun să arunci sticla goală când știi că indiferent de unde cumperi, daca are logo-ul "pfand aka reciclabil" aduce bani inapoi. Eu săptămânal din sticlele de la apa pentru mine la lucru, pentru acasă, sucuri șamd adun cca 6-8 Euro. Implementarea e ușoară, trebuie doar sa se vrea. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk |
In 2003 iti dadea 50 eurocenti, vad ca acuma a mai scazut.
|
Quote:
Ii poți considera câștig atunci când ai cules ambalajul de pe jos, aruncat de altcineva. Am un amic, merge la concerte cu remorca după mașină. Aduna doze după concert. Minim 300 euro face de fiecare dată... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk |
Pai nu am asta am zis si eu , cand duci petul la magazin iti dadea 50 eurocenti. Stiu ca eu platesc la casa pt pet.
|
Quote:
Să revenim la subiect. Vroiam să iau un gtx 1060 6gb înainte de Crăciun dar mi-am luat mumu de la curier. Müie Hermes cu ocazia asta. Refuz la recepție colet mi-a trecut și a returnat coletul către Otto. Fusese 228eur cu reducerea mea. Am discutat cu Otto și-au cerut scuze și mi-au dat un cupon de 20eur reducere pentru următoarea comanda când intra placa in stoc. Au intrat cu preturile astronomice din ianuarie, mi-aș stromeleagu'n Hermes și coliba lor... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk |
|
|
Sa speram ca nu se adevereste: RUMOR: NVIDIA’s GTX 2080 Flagship Graphics Cards Will Be Priced Significantly Upwards Of $699 MSRP, Up To $1500
|
|
|
EVGA Removes Guest RMA Option - Register Your Card for RMA - TPU
|
GeForce Partner Program Impacts Consumer Choice
https://m.hardocp.com/article/2018/0...onsumer_choice |
Cititi printre randuri... Nimeni nu obliga partenerii sa nu aibe doua brand-uri diferite pentru AMD si Nvidia (cum are Asus Crosshair pentru AMD si Rampage pentru Intel) de exemplu.
|
Nu știu dacă e chiar așa stipulat în contract, însă acolo spune că brandul de gaming trebuie să fie complet nvidia. Din câte văd crosshair și rampage nu suferă de o astfel de limitare. Din ce scrie acolo, nvidia au mers un pas mai departe. Chiar sunt curios cum o vor drege integratorii.
|
Inno3D Leak Confirms NVIDIA P102-100 ‘Pascal GP102’ Crypto Mining Cards – 3200 Cores, 5 GB G5X Memory, Up To 47 MH/s in Ethereum
Cand o sa auzim si despre gaming? |
Pai nu avem GP102 pentru gaming? :D
|
All times are GMT +3. The time now is 23:50. |