![]() |
Quote:
|
Quote:
|
|
Vedem joi review-ul lui Monstru si ne edificam atunci cum sta treaba si cu 770. Din tabelul de pe videocardz, e mai rapida un pic ca un 680, dar o sa vedem.
|
Nu cred ca fac articol de OC la 780, nu la referinta, are o mizerie de VRM.
Nu e placa de OC, pacat de GPU-urile grozave, care scaleaza foarte bine cu voltajul. |
Eh, poate faci la altceva ;)
|
Quote:
Povestea de anul trecut se repeta, GPU-uri bune, design al placilor mai putin bun (inclusiv VRM) :( |
Probabil au VRM prost din punct de vedere al unui overclocker hotarat sa stabilieasca recorduri mondiale. Cred ca pentru un OC daily-use e suficient.
|
Depinde la ce nivel vrei sa ajunge, cu alte cuvinte ce inseamna pentru tine "daily use".
|
Quote:
|
E foarte putin probabil daca nu te joci cu voltajele.
|
Pai planuiesc sa ma joc ;)
|
Racirea te tine in loc, mai ales ca depastete 80 grade.GPU boost s**t.
|
aceeasi chestie era si la 680 si s-a rezolvat cu custom bios. in plus, din ce am inteles poti sa cresti la 780 temperature target pana la 94 de grade.
|
Chiar si daca ar fi asa(ceea ce nu cred) tu tii gpu-ul la 90 de grade daily?nu-l vad prea bine pe termen lung.Ai putea sa maresti turatia ventilatoarelor dar asta ar insemna zgomot mult mai mare.Per-total nu prea merita.La un asemenea gpu parca merita un etaj de alimentare ceva mai serios si o racire ceva mai buna nu crezi?eu personal nu as da 2900ish lei pe o referinta.
|
Quote:
ai dreptate, nu as tine gpu-ul la 90 de grade. l-as tine la 80 cu profil custom de ventilator. imediat va aparea un bios care sa te lase sa duci vent-ul la 100%. cum de obicei ma joc cu castile pe cap, nu mi se pare o mare problema zgomotul, care oricum la 680 era suportabil, cel putin mult mai bine decat in cazul 480 si ce am mai avut eu. |
Quote:
|
Exact ca la poker...daca tot te duci pe 780 macar du-te all in poker style.
|
eu nu sunt pe principiul asta. sunt o persoana careia nu-i place sa mestereasca. in plus incerc sa am cat mai multa performanta cu o suma totusi decenta. banii pe care ii dai pe waterblock sunt aruncati pe fereastra in momentul revanzarii. sa nu mai spunem sunt sanse sa pierzi si garantia cand desfaci coolerul.
la racirea pe aer suporti doar un pic de zgomot si atat, iar dupa ce am avut GTX 480 SLI cu placile lipite nu ma mai sperie nimic :D. este plug&play exact asa cum imi place mie. |
Nu-ti place sa mesteresti dar vrei sa faci oc?un paradox nu crezi?ia o varianta custom buna, nu iti trebuie WB.
|
All times are GMT +3. The time now is 21:55. |