lab501 forum

lab501 forum (https://forum.lab501.ro//index.php)
-   Placi video (https://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=6)
-   -   Noutati despre placile video Nvidia (https://forum.lab501.ro//showthread.php?t=29)

poparamiro 24-02-2014 22:45

kretzule, te-ai ales cu o masca de fata (infrumusetare and shit...)==)))

Cu siguranta nu e motiv de ban

Tre sa ma bag si eu ca musca in kkat, nu ma pot abtine, sa injur pe AMD:

Am dat iarna asta bench cu 20 de placi Nvidia, no problem at all, cand am pus si io una AMD cu catalistul din dotare, nu a mai mers nici click-ul dreapta de mouse =))

ionutzu71 24-02-2014 23:04

Ce lume de nebuni... =)). Totusi daca se fac pariuri pun si eu cu Vip-ul !

Firefox 24-02-2014 23:26

NVIDIA GeForce Power Efficiency: From The 6600GT "NV43" To The GTX 750 Ti "Maxwell"
http://www.phoronix.com/scan.php?pag..._maxwell&num=1

Jocker 25-02-2014 08:53

popamiro iti multumesc pentru favoare, chiar nu ma asteptam, probabil ti-am smuls un zambet, tu poti citi complet, ei nu. Vad ca mai sunt doi spirituali pe aici, daca tot nu mi-ai dat ban imi permit sa le raspund si lor, civilizat de data asta (umor englezesc :D).

Quote:

Originally Posted by Iubitel (Post 352625)
Eu pun banii pe kretzu,are toate sansele sa il tunda pe eminescu(jocker) :D

Vezi ca te-ai ratacit, inapoi la Publicitate.

Quote:

Originally Posted by ionutzu71 (Post 352638)
Ce lume de nebuni... =)). Totusi daca se fac pariuri pun si eu cu Vip-ul !

Tu erai baiat cuminte (sau cu minte), ai grija ca cine se aseamana se aduna, iar VIP se mai potriveste si pentru Very Idiots People, deci este cu doua taisuri, niciodata nu stii din care categorie faci parte.

Acum si on topic: se pare ca Maxwell-ul din 750 Ti si 750 nu este chiar Maxwell, s-ar putea sa nu aibe Unified Virtual Memory.

rage fuury 25-02-2014 10:01

Quote:

Originally Posted by ionutzu71 (Post 352614)
Epic! =)) Unul dintre cele mai citite thread-uri din acest forum redus la o serie de contradictii intre 2 useri (se stiu ei care sunt) si care apartin unor tabere diferite, pe urma redus la o... ejaculare/pardon, masturbare. ... . :o

Nu crede ca ai inteles nimic...Mai mediteaza- poate o sa ai o strafulgerere, s-au mai vazut si minuni.

Firefox 25-02-2014 10:10

Mobility Geforce GTX 870M Chip Exposed – 6GB and Different Codename, Are we looking at Maxwell?
http://wccftech.com/mobility-geforce...ename-maxwell/

kretzu77 25-02-2014 10:51

Quote:

Originally Posted by Jocker (Post 352613)
Daca o voi face cumva in mod cert ma ****** pe fata ta. Hai la revedere, ne auzim dupa ban.

Daca vrei o poza cu fata mea sa ma anunti.
Fac orice pentru oamenii cu nevoi speciale.
Numai sa-mi trimiti dovada gradului de handicap.

Quote:

Originally Posted by poparamiro (Post 352632)
kretzule, te-ai ales cu o masca de fata (infrumusetare and shit...)==)))

Greu ca cineva sa poata ejacula pe fata cuiva cand a ejaculat in palma toata viata.
Trebuie antrenament.
E ca la scuipatul la distanta. Daca nu te antrenezi te uzi pe piept.

Si cu asta am incheiat. Mi se face greata cand il vad pe asta ca pupa nVidia mai rau ca enoriasii sfintele moaste. Sunt un pic fan nVidia si tot mi se face greata cand ii vad posturile.

Arise 25-02-2014 10:59

@kretzu77 & @Jocker vă dați seama că fără să vreți dar totuși de comun acord ați căzut amândoi în penibil? :)

kretzu77 25-02-2014 11:14

Spre deosebire de el eu stiam ca se va ajunge la penibil de la inceput. :)
Ma refer la penibilul vulgar.
Ca penibilul cu care ridica in slavi verzii este atins de mult.

Iubitel 25-02-2014 11:19

Stai linistit,jocker de cativa ani inoata in penibil,incepand de la tradus barfele chinezilor si prezentandu-le ca adevaruri absolute,continuand prin a tine lectii de bench lui poparamiro si terminand prin a se contrazice cu oameni care au produsul inainte de lansare.Omul e limitat,nu poti sa il condamni...

Sent from my GT-I8750 using Tapatalk

ionutzu71 25-02-2014 13:59

Quote:

Originally Posted by rage fuury (Post 352682)
Nu crede ca ai inteles nimic...Mai mediteaza- poate o sa ai o strafulgerere, s-au mai vazut si minuni.

Nu cred nimic, sincer sa fiu, nu dau doi bani pe multe dintre discutiile de aici, de pe acest thread, ca mai apar uneori si ceva noutati demne de luat in seama este alta poveste. Bafta !

M@nu 25-02-2014 15:34

@Monstru: Split cu titlu revigorant? :)

PS: Ne e dor si 9 de ceva aer de primavara..

agarici cu pedale 25-02-2014 15:37

Quote:

Acum si on topic: se pare ca Maxwell-ul din 750 Ti si 750 nu este chiar Maxwell, s-ar putea sa nu aibe Unified Virtual Memory.
Ma mir ca ai observat asta, finaly :) Citisem undeva dar nu mai retin unde ca nu are... sa vedem daca implementeaza in Maxwell 1st gen sau in 2nd gen :) Oricum 2nd gen o sa fie miezul.
1gen-ul este un fel de rearanjare pe o suprafata mai mai mare de siliciu... nimic impresionant momentan in afara de TDP mai mic care se traduce oarecum si intr-un consum putin mai mic.

rage fuury 25-02-2014 17:32

Quote:

Originally Posted by ionutzu71 (Post 352778)
Nu cred nimic, sincer sa fiu, nu dau doi bani pe multe dintre discutiile de aici, de pe acest thread, ca mai apar uneori si ceva noutati demne de luat in seama este alta poveste. Bafta !

Cand cineva practica de luni de zile un cult desantat la adresa NVidia si arunca cu noroi in absolut orice ar face AMD (culminand cu circul facut pe threadul celalalt la ideea ca Mantle chiar ar putea fi o tehnologie de succes) incepi sa-ti pui serios problema daca nu cumva e platit sa faca asta (si sunt convins ca nu sunt singurul care ia in calcul aceasta posibilitate). Acuma depinde de fiecare cum reactioneaza in fata unui astfel de comportanent- unora le este indiferent (asa cum se pare ca iti este tie) insa altora nu (si nu fiindca ar face parte din tabara opusa, ci pentru ca pur si simplu nu suporta trollingul!). Ce poti sa faci in cazul in care nu-ti e indiferent trollingul? Pai ai la dispozitie 1)atacul la persoana, riscand sa fii banat (pe threadul lab501 nu exista instrumente prin care se poate combate trollingul, insa atacul la persoana e nepermis) sau 2) poti sa incerci sa combati cu argumente chiar si cele mai absurde incercari de manipulare, metoda din pacate mare consumatoare de timp (si spatiu pe forum) si care poate creea unora mai neavizati senzatia de disputa personala intre doua persoane pe motiv de apartenenta la tabere diferite...

Imi pare rau ca ti-am raspuns dur intr-o prima faza, insa si tu ai judecat superficial si nedrept lucrurile in ceea ce ma priveste, sper ca acum m-am facut mai bine inteles...

Cheers Ionutz...

ionutzu71 25-02-2014 21:30

Ai dreptate am privit superficial acest "duel" . Scuze si spor !

Bogd4n 25-02-2014 21:32

Threadu asta pute.
Va faceti de cap acum ca e plecat Monstru in Spania? :))

Sent from Acer S500

Firefox 25-02-2014 23:39

Palit GTX 750 Ti StormX Dual 2GB Review
http://www.kitguru.net/components/gr...-review/all/1/

Jocker 26-02-2014 21:14

Posibila moarte a lui Mantle din fasa, se pare ca in sfarsit Microsoft si Nvidia au miscat ceva in domeniul asta, din fericire a avut si Mantle rolul sau. Pe 20 martie la GDC vom afla mai multe.

robE 26-02-2014 21:16

Da...si probabil va fi windows 9 only:rolleyes:

agarici cu pedale 26-02-2014 22:48

Orgasm pe joker :)) kretule FUGI BA !!!!!

on: Asta inseamana spor cu lingurita nesimtit din soft pana face cineva primul pas... din pacate AMD e calul de bataie ... daca nu faceau ei pasul nimic nu se intampla.

All times are GMT +3. The time now is 08:06.