![]() |
kretzule, te-ai ales cu o masca de fata (infrumusetare and shit...)==)))
Cu siguranta nu e motiv de ban Tre sa ma bag si eu ca musca in kkat, nu ma pot abtine, sa injur pe AMD: Am dat iarna asta bench cu 20 de placi Nvidia, no problem at all, cand am pus si io una AMD cu catalistul din dotare, nu a mai mers nici click-ul dreapta de mouse =)) |
Ce lume de nebuni... =)). Totusi daca se fac pariuri pun si eu cu Vip-ul !
|
NVIDIA GeForce Power Efficiency: From The 6600GT "NV43" To The GTX 750 Ti "Maxwell"
http://www.phoronix.com/scan.php?pag..._maxwell&num=1 |
popamiro iti multumesc pentru favoare, chiar nu ma asteptam, probabil ti-am smuls un zambet, tu poti citi complet, ei nu. Vad ca mai sunt doi spirituali pe aici, daca tot nu mi-ai dat ban imi permit sa le raspund si lor, civilizat de data asta (umor englezesc :D).
Quote:
Quote:
Acum si on topic: se pare ca Maxwell-ul din 750 Ti si 750 nu este chiar Maxwell, s-ar putea sa nu aibe Unified Virtual Memory. |
Quote:
|
Mobility Geforce GTX 870M Chip Exposed – 6GB and Different Codename, Are we looking at Maxwell?
http://wccftech.com/mobility-geforce...ename-maxwell/ |
Quote:
Fac orice pentru oamenii cu nevoi speciale. Numai sa-mi trimiti dovada gradului de handicap. Quote:
Trebuie antrenament. E ca la scuipatul la distanta. Daca nu te antrenezi te uzi pe piept. Si cu asta am incheiat. Mi se face greata cand il vad pe asta ca pupa nVidia mai rau ca enoriasii sfintele moaste. Sunt un pic fan nVidia si tot mi se face greata cand ii vad posturile. |
@kretzu77 & @Jocker vă dați seama că fără să vreți dar totuși de comun acord ați căzut amândoi în penibil? :)
|
Spre deosebire de el eu stiam ca se va ajunge la penibil de la inceput. :)
Ma refer la penibilul vulgar. Ca penibilul cu care ridica in slavi verzii este atins de mult. |
Stai linistit,jocker de cativa ani inoata in penibil,incepand de la tradus barfele chinezilor si prezentandu-le ca adevaruri absolute,continuand prin a tine lectii de bench lui poparamiro si terminand prin a se contrazice cu oameni care au produsul inainte de lansare.Omul e limitat,nu poti sa il condamni...
Sent from my GT-I8750 using Tapatalk |
Quote:
|
@Monstru: Split cu titlu revigorant? :)
PS: Ne e dor si 9 de ceva aer de primavara.. |
Quote:
1gen-ul este un fel de rearanjare pe o suprafata mai mai mare de siliciu... nimic impresionant momentan in afara de TDP mai mic care se traduce oarecum si intr-un consum putin mai mic. |
Quote:
Imi pare rau ca ti-am raspuns dur intr-o prima faza, insa si tu ai judecat superficial si nedrept lucrurile in ceea ce ma priveste, sper ca acum m-am facut mai bine inteles... Cheers Ionutz... |
Ai dreptate am privit superficial acest "duel" . Scuze si spor !
|
Threadu asta pute.
Va faceti de cap acum ca e plecat Monstru in Spania? :)) Sent from Acer S500 |
Palit GTX 750 Ti StormX Dual 2GB Review
http://www.kitguru.net/components/gr...-review/all/1/ |
Posibila moarte a lui Mantle din fasa, se pare ca in sfarsit Microsoft si Nvidia au miscat ceva in domeniul asta, din fericire a avut si Mantle rolul sau. Pe 20 martie la GDC vom afla mai multe.
|
Da...si probabil va fi windows 9 only:rolleyes:
|
Orgasm pe joker :)) kretule FUGI BA !!!!!
on: Asta inseamana spor cu lingurita nesimtit din soft pana face cineva primul pas... din pacate AMD e calul de bataie ... daca nu faceau ei pasul nimic nu se intampla. |
All times are GMT +3. The time now is 08:06. |