![]() |
Inno3D GeForce GTX 960 iChill X3 Air Boss Ultra Review - Kitguru
|
Quote:
Arise - nu e ok sa continui discutia cand omul nu mai poate raspunde... Cut it out pls... |
Quote:
|
Macar e permanent ban-ul? :D
|
Daca Titan X are spor de performanta de 40% fata de Titan simplu si intre 25-30% fata de GTX 980 este in regula, este peste tot ce am vazut in ultimii ani, iar pretul va fi piperat bine, fara 1500 euro nu cred ca scapa cine o cumpara.
|
N-am mai vazut o asezare de pret la verzi de ani de zile, why now ? :))
|
Pentru ca GTX970 si 3.5GB, maybe?
|
Sporul de performanta e foarte ok, cat despre pret nu ma astept la un "Craciun de Paste!" chiar daca au pus plastic, tot fara backplate e si materialele par mai modeste...
Insa marea mea emotie e lansarea AMD 300, sper sa nu avem un Buldozer si in departamentul vga. |
Quote:
Imi permit sa nu fiu de acord, maestre... Ca sa ceara peste o mie de coco trebuia ca placa sa fie cel putin cu 50% mai rapida decat 980 si este doar cu 30%... 390x se va apropia, daca nu cumva va si egala titan x. La performante egale nimeni nu plateste dublu doar ca sa aiba nvidia. Eu nu o sa fiu multumit cu un 980ti cu doar 15% mai bun decat 980 si la fel ca mine sunt multi. Nu suntem multumiti, stam cu ce avem si nu scoatem banu', nu stiu cu ce ii va ajuta politica asta. |
KashunatoR, nici eu nu cred ca preturile vor scadea! Nici Titan nu s-a ieftinit cand 290X costa jumatate si se apropia extrem de mult de Titan...
Eu nu imi amintesc sa fi citit vreun anunt nvidia in care preturile scadeau... |
Quote:
In momentul in care vii cu o placa care e "za shit" in acel moment ( a se intelege ca e cea mai puternica) poti sa ceri cati bani vrei, nu e vorba de bang/buck, ci e vorba de cine e cel mai tare din parcare. gandeste-te la cateva exemple la masini si o sa iti dai seama ca am dreptate :) |
Da
|
Quote:
|
A se vedea ce v-am spus eu mai sus sa nu mai faceti...
Quote:
|
Mai e o chestie. Cei de la KitGuru spun aici si aici ca arhitectura Maxwell nu are unitati de procesare specializate pentru calcule cu dubla precizie.
Nu stiu ce surse au ei, dar daca e adevarat, atunci Titan X nu mai e o struto-camila precum Titanii anteriori, nu mai poti sa zici ca e un "Quadro pentru saraci". E doar o placa high-end la pret exorbitant. |
Da, și eu am citit că lipsește partea de DP. La Titanii anteriori înțelegeam prețul. Oricum era mai bine decat un Quadro și mai băgai și un gaming. Este doar vina amd pentru ce se întâmplă. Începând cu 6xx nVidia a vândut plăci mainstream pe post de high end. Amd încă nu are nici o reacție așa că verzii își permit...
Sent from Z1C while Tapatalking... |
|
Inno3D Announces iChill GeForce GTX 980 and GTX 970 - TPU
ASUS GeForce GTX 980 Matrix Platinum - Tom's Hardware |
4 Attachment(s)
Pentru cei care nu ma au pe Facebook..
Mai intai inviti fata in camera...evident nu ai alt loc de stat jos decat patul... Apoi incepe sa se dezbrace... apoi e doritoare si te asteapta. Si evident, poza de dupa... |
Quote:
Ha ha ha Monstru... iti sugerez sa incerci un SLI; In trei e mai interesant (zic francezii..)! :) ... Marti avem impresii? |
All times are GMT +3. The time now is 15:43. |