![]() |
Daca era mai tare apareau deja cu ea...nu o mai lalaiau atata ...Scuza ca nu o mai scot pe 22 si doar pe 24 nu e ca vreau s-o scoata cu Crysis 2 deodata , ci nu-s multumiti nici ei de drivere...
|
Chestia cu Crysis 2 e doar abureala
|
6 Attachment(s)
Cineva îi suflă-n pânze lui 590!:)
Spre comparatie- cateva grafice marca LAB501! |
Alea-s cele mai patetic de false grafice pe care le-am vazut in viata mea. 580 bate 6990, oh da. Parca le-a desenat shogun dupa ce a vazut frecventele default. :)
|
|
4 Attachment(s)
GTX590-pregatit pentru razboi!:)
|
Spatele ala arata de zici ca nu-i gata ...nu l-au putut acoperi cu totul?...ori sa-l fi lasat tot neacoperit
|
Este in rochie neagra, de seara, cu spatele gol sa atraga privirea mai spre interior. Sper ca dupa ce ajunge la lumina reflectopoarelor si o dezbraca testerii de toate secretele sa ramana in continuare interesanta si sa nu fie doar inca o placa despre care sa zici e buna, dar asteptam ceva mai mult.
|
oare e radioactiva?
ma scuzati pentru umorul negru - promit ca fac tot posibilul sa nu se mai intample |
La cat expira NDA-ul?
|
nu stiu daca e radioactiva dar acra e pentru multi
|
vine, vine, e cu 2% mai performanta decat 6990 si cu 20% mai scumpa :)
|
2 Attachment(s)
POV/TGT GTX 590 Charged Edition!+POV/TGT GeForce GTX590 Ultra Charged!!!:)
|
say what you like, this is one sexy bad-ass videocard :D
|
1 Attachment(s)
ZOTAC si cazul "Valiza"!:)
|
De aiia vin cu valize ? sa compenseze pretul cumva?:D Mai bine puneau un joc fain alaturi
|
4 Attachment(s)
Hai shogune,de cand astepti tu ziua asta?!:)
|
yoy! 151 FPS-uri in BF:BC2? Cu ce setari oare?
|
La ce groaznica calitate e ...sunt putine si alea 151:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Setarile nu sunt rele, dar as vrea sa o vad contra 8xAA. Vedem pe Guru3d despre BF:BC2, iar aici ne delectam cu stresul la care o supun baietii.
|
Quote:
|
:D Asa e! Asta de abia astept. Ar fi tare sa dea si un tricou moca cu placa, pe care sa scrie nVidia GeForce GTX 590 si aiba forma de e-peen. Si drept "chiftele" sa fie cele doua chipuri.
|
Deci la ce ora expira NDA-ul?
|
http://www.youtube.com/watch?v=HTdEqSQrZsM badass !!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Saracie mare daca nu au gasit aia in fabrica la Asus un monitor mai mare.
|
7 Attachment(s)
GTX590-f.f.silentioasa!Se pare ca frecventele vor fi diferite in functie de integrator!(si preturile:))Asteptam review-ul LAB501!!!:)
|
ora 15:00 si vine si review-ul mult asteptat !
|
nu stiu ce performanta are placa dar uite un pret si suna destul de bine pentru urechea mea. http://www.pcgarage.ro/placi-video/a...r5-2x-384-bit/
|
Oho. E foarte bun pretul. Daca ramane la acelasi pret cu 6990 e ok. Chiar daca e un pic mai slaba. Are macar avantajul ca e mult mai silentioasa.
|
emag gtx 590 gainward bine oricum la emag sunt preturi mari ma astept sa mai creasca pretul
|
Stati linistiti ca sare de 30-31 cand apare fizic in magazine.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ora 15:00
|
Asus GTX590 in stoc la emag, ridicare din showroom dupa ora 18:D
|
sa vezi acum ce sar romanii si noi ne miram ca or sa fie exclusiviste !!
|
Frumoasa figura facuta cu placile in stoc chiar din ziua lansarii :)
|
Disponibilitate din prima zi?
6990 nu stiu sa fi avut din prima zi... Bine e clar ca oricum is numai cateva bucati. |
All times are GMT +3. The time now is 18:54. |