![]() |
1 Attachment(s)
Specificatiile "reactorului nuclear" incep sa apara.
Interesanta arhitectura, si mai mult ca sigur foarte puternica. Transistor count of over 3 billion Built on the 40 nm TSMC process 512 shader processors (which NVIDIA may refer to as "CUDA cores") 32 cores per core cluster 384-bit GDDR5 memory interface 1 MB L1 cache memory, 768 KB L2 unified cache memory Up to 6 GB of total memory, 1.5 GB can be expected for the consumer graphics variant Half Speed IEEE 754 Double Precision floating point Native support for execution of C (CUDA), C++, Fortran, support for DirectCompute 11, DirectX 11, OpenGL 3.1, and OpenCL 1.1 |
Hai frate... iar abereaza astia cu GDDR5 pe 512 biti? Poate varianta cu doua GPU-uri sa...
|
Se pare ca busul va fi de 384 bit, oricum specificatiile nu sunt confirmate.
Specs-urile din screen e clar ca sunt scoase din "burta", acum am vazut ce e acolo. |
Daca e adevarat atunci gtx 380 ar fi ..... ceva de nedescris, daca un nehalem nu face fata la 3 x 5870 imi dau seama ca nu poate face nici macar la 2x gtx 380.
Eu totusi sper sa fie specificatiile adevarate :P |
Valeu ce vor astia sa scoata. http://www.brightsideofnews.com/news...6gb-gddr5.aspx asta da GPU facut de la 0 :D.
|
Jesus Christ, sa dea Domnul sa aiba aia dreptate. Pacat ca uneori am senzatia ca BSN vine de la Bullshit News :)
|
Si o sa coste cat un Logan =)) Nu cred pana nu o vad lansata :p.
|
1 Attachment(s)
This is Sparta, this is Fermi :)
Adicatelea GT300... |
|
Asa, gresisem threadul :)
Vai ce mandru mai e Jen Tsun..... |
Alte poze interesante aici.
|
E mult mai scurt decat HD5870 si mult mai bun cred. ECC :D.
|
G300 o sa fie maturatorul de ...... ATI :D
|
Mie mi se pare mai degraba ca vor sa distraga atentia dinspre lansarea seriei 5800 ;).
|
Pai era previzibil ca asa va fi. La ATI, informatiile au curs garla inca de acu o luna, si cu o saptamana inainte de lansare toata lumea stia exact cum vor fi placile.
Iar la Nvidia nimic... De-acum incolo o sa tot "scape" Nvidia informatii despre GT300. De acord cu DiaboRO, incearca sa distraga atentia de la ATI. |
Da, si cu G80 au distras atentia de la ATI =))
|
Mie imi palce extrem de mult cum a lucrat nvidia pentru GT300. Este plin de chestii usefull oare oi putea sa fac un Quadro mod pe asa ceva :D.
|
Mi se pare totusi ciudata lansarea intai a seriei Tesla bazate pe G300 si apoi a seriei pentru desktop :)
|
Dau si ei basini. Carevasazica e CUDA processing unit, sau cum au zis, e cea mai tare chestie pe computing bla bla, adicatelea....e si placa video da aia conteaza mai putin. Acelasi push pe cuda-fuda ca si pana acum.
|
Pai mai mult pentru aia a fost gandit GT300 pentru CUDA. Oricum GT300 vor fi extrem de bune si la gaming nu mai zic de grafica :D.
|
All times are GMT +3. The time now is 20:02. |