lab501 forum

lab501 forum (https://forum.lab501.ro//index.php)
-   Placi video (https://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=6)
-   -   Noutati despre placile video Nvidia (https://forum.lab501.ro//showthread.php?t=29)

Otorongo 29-10-2022 21:12

Daca eu iti zic ca se simte la minim fps
Diferenta se simte si in windows.

Boggy 30-10-2022 17:44

A picat si optiunea cu Inno3D Frostbite (waterblock). E jăg. VRM de tot rahatul si powerlimit la 100% indiferent de adaptor, cu toate ca sta la 45C mereu. Fkin' idiots.


www.youtube.com/watch?v=IvHUL1QI_Ec

andreea 30-10-2022 18:19

Strix, tuf, FE, suprim x in ordinea asta. Cu toate ca suprim x e cea mai cea pe parte de vrm are power limit-ul setat la 520w max.

Boggy 30-10-2022 18:25

Pe mine ma limiteaza faptul ca trebuie s-o trec pe apa. Ar fi aberant sa am 2x480mm groase de 60mm sa racesc doar un 5950X tinut la max 180W.

Waterblock-ul de la Alphacool e rezonabil ca pret, dar dupa cam pierd garantia in functie de producator. Astept poate scoate Gigabyte un Waterforce simplu fara pompa/radiator. Sau Zotac un Arctic Storm. Dar chiar nu ma asteptam ca Inno3D Frostbite ala sa fie atat de petarda la 2300eur.

Plus ca generatia asta imi mentin parerea ca variantele cu waterblock ar trebui sa fie mai ieftine din cauza costului scazut de productie. Nu se compara complexitatea coolerului stock de 1.5-2kg de pe modelele pe aer cu scrijelirea unui tipar intr-un block de cupru cu CNC-ul.

Ares 30-10-2022 19:37

Quote:

Originally Posted by Otorongo (Post 764029)
Diferenta se simte si in windows.

Cum se simte diferenta de cadre pe secunda in Windows?????:o

andreea 30-10-2022 19:40

La fel ca si in DOS :D

db00m 30-10-2022 21:20

@Boggy Nu e aberant, e fenomenal :)
Eu tin 5900x asa dar cu 2*360 :)

EK full water voi pune, prin decembrie apare, pana atunci dau in tigaie cu tot ce se poate. Dupa e papa garantia.

Otorongo 30-10-2022 23:49

Quote:

Originally Posted by Ares (Post 764056)
Cum se simte diferenta de cadre pe secunda in Windows?????:o

Windows ul funcționează mai smooth
Orice deschid e may snappy
Se simte ca totul e mai rapid

db00m 31-10-2022 00:04

Asta vad si eu pe platformele Intel..

Bugsy004 31-10-2022 08:43

Același lucru mi-a spus un coleg care avea laptop cu 5800U, iar acum a trecut la un intel i7 12700H, parcă totul e mai rapid, fără freez-uri aleatoare.

db00m 31-10-2022 13:03

1 Attachment(s)
Doar SCAN OC in msi afterburner.

dangrig 31-10-2022 14:32

650W ))))
Misto aeroterma :D

meseriasugt 31-10-2022 14:32

Sugeeee...:D!

andreea 31-10-2022 14:35

Ce-i acolo e extrem.. Fara volt mod nu vei putea trage mai mult din placa chiar si pe LN2. La a mea nu pot atinge consumurile alea nici cu voltaj marit si pl la maxim. Si oricum, nu prea sunt diferente care sa justifice consumul ala.

db00m 31-10-2022 19:38

Am postat de amorul artei.
In DyingLight2 am mai vazut 613W.
Dupa 2 sapt am terminat cu benchs. M-am pus pe jocuri.
A trecut si entuziasmul. Placa se incalzeste, chiar si cu 80% power limit eu ajung la 80 cu hotspot in conditiile in care e open case.

LE: de curiozitate verificati cele 3 (sau 4 daca nu aveti sigiliu) suruburi care strang GPU de pe backplate. Eu nu am facut-o decat azi, unul a mers 2 ture (fie a venit asa fie sufar precum la 3090 si se desfac).

andreea 31-10-2022 23:14

Te-ai uitat cumva la adaptorul de 16 pini cu care vine placa? Al meu vad ca are cabluri marcate cu 300V si 105 grade.

AlexBodhi 31-10-2022 23:15

Quote:

Originally Posted by db00m (Post 764109)
Am postat de amorul artei.
In DyingLight2 am mai vazut 613W.
Dupa 2 sapt am terminat cu benchs. M-am pus pe jocuri.
A trecut si entuziasmul. Placa se incalzeste, chiar si cu 80% power limit eu ajung la 80 cu hotspot in conditiile in care e open case.

LE: de curiozitate verificati cele 3 (sau 4 daca nu aveti sigiliu) suruburi care strang GPU de pe backplate. Eu nu am facut-o decat azi, unul a mers 2 ture (fie a venit asa fie sufar precum la 3090 si se desfac).

Am c?teva placi desfăcute, nu-mi aduc aminte din ultimii 5 ani că vreuna din ele sa fi avut șuruburile str?nse complet

Otorongo 31-10-2022 23:45

Cica sunt ?nchise la NM
Dacă le str?ngem noi cica nu e bine
Ia verificați care are cheie nanometrica

db00m 01-11-2022 00:00

Quote:

Originally Posted by andreea (Post 764118)
Te-ai uitat cumva la adaptorul de 16 pini cu care vine placa? Al meu vad ca are cabluri marcate cu 300V si 105 grade.

E imbracat complet, nu vad absolut nimic.
Idem pe cablurile de la RM1000i, au doar type4 pe mufe si atat.
Ce pot zice e ca nu s-au incalzit, am tot masurat cu termo lidl laser.
Tind sa cred ca fie nu au infipt bine unii conectorul (am patit si eu dar la final check am vazut asta) fie defecte, dono. Am dat in tigaie zilnic cu orele, toate ok.

andreea 01-11-2022 00:51

Dezlipește ?nvelișul ăla de l?ngă mufa de 16 pini (e f ușor și de puz exact la fel la loc) și se trage f ușor ?nvelișul ăla de pe cabluri. In 3 minute e la loc totul. Deși cred că problema e de la felul ?n care introduci mufa mai degrabă..


All times are GMT +3. The time now is 21:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.