![]() |
Custom GeForce RTX 3080 Ti from Colorful, Lenovo and ZOTAC have been pictured - Videocardz
|
Doamne, urate sunt
|
Alea de la evga imi pare cele mai urate... au logoul pe fan-uri arata zici ca au ciuma.
|
Am luat niște vopsea la tub pentru jucăriile copiilor (în mare parte, soldăței de plastic). Dacă aveți nevoie pentru aceste plăci atunci vă recomand :D
|
Eu nu înțeleg de unde obsesia asta de cum arată placa video, zici că le luați ca să faceți dragoste, să vă iubiți cu ele, nu să le dați în freză... :)
|
Daaaaaaaaaaa ...
|
Unboxing of MANLI GeForce RTX 3080 Ti leaks out - Videocardz
|
Quote:
Sau ar mai fi ceva, trebuie sa fie frumoasa ca s-o vezi pe Google...ca in rest :D! |
Quote:
|
daca e real, e grav - MSRP-ul placilor noi.
https://pbs.twimg.com/media/E2uwG2fW...jpg&name=large sursa: https://twitter.com/JikissGamer/stat...5Es1_&ref_url= |
Eu zic sa asteptam si sa vedem ce va fi oficial - cerere si oferta :D
|
Quote:
|
placa video nu sta cu cracii in sus, o punem falnica pe picioare
|
|
|
Quote:
NVM... era bun prețul de RTX3080 la 5000, deși cam ciudat de mic. |
Au fost mai multe ieri. Probabil au fost cateva persoane ce s-au speriat de anuntul Nvidia. : )) Au mai scazut si unele 3070 sub 5000
|
Ce preturi. 3080ti ultimu’ rafinament inainte de urmatoarea serie. La toamna nu cred ca mai exista shortage de chipuri , china deja a regularizat bitcoin si urmeaza cel putin o parte din europeni. Cand bagi in Europa regularizare , urmeaza normare la nivel de ue. Tot ue vrea 20% din productia de chipuri iar americanii deschid noi fabrici.
Ma ma uit o data la rx 5500xt 4gb meu. Cand vad cum arata piata nvidia, o sa il tin cu 2 ventilatoare 200mm in continuare, pana scot o placa consumer in pretul care trebuie. |
Si ce legatura are bitcoinul cu TSMC sau ceilalti care vor mai produce cipuri ? Minerii deja nu cred ca mai cumpara asa multe placi acum.
Shortage-ul va mai dura cel putin 1 an, deoarece se tot creeaza backlog de comenzi din partea tuturor, asta e problema, devine un loop de cerere in crestere continua si oferta care nu face fata. Si pana deschid americanii noi fabrici mai dureaza, nu e ca si cum ai deschide un supermarket la colt de strada. |
Plus ca prioritare sunt industriile aeronautice, auto, medicale etc
|
All times are GMT +3. The time now is 20:49. |