![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=reapU...9M&feature=sub lool ce o ia sliu de nvidia de la 5970......
|
Oare sa fie chiar adevarat?
|
Nu as crede ca ii adevarata chestia asta.
|
Potoliti-va copii, 2 x GTX 480 bat la 2 x HD5870 ca la fasole, iar un HD 5970 nu are nici o sansa fata de doua HD5870 :)
|
Multumim pentru clarificare. :D
|
Sincer...daca era chiar invers mi se parea sa fie adevarat. Tudor...te tot bazai...pe cand vedem testul cu multiplacile GTX? MS:)
|
Am testat 1,2,3,4 GTX 480. Am testat 4 si 3 HD 5870. Acum testez 2 HD 5870 si o sa mai testez 1 HD 5870. Am re-testat fiecare placa si in single-card deoarece folosesc cei mai noi driveri pentru ambele tabere. Mai imi ia aproximativ o zi ca sa termin de testat si apoi mai imi trebuie o zi intreaga pentru a face grafice, poze, tabele, etc, si pentru a scrie articolul. Incerc sa il termin cat mai repede, ca nu mai pot nici eu si mai am si alte lucruri de facut :)
|
Am inteles..ms ...dar mai am inca o intrebare... dintre doua GTX480 si doua 5970 care crezi ca ar fi mai buna solutie?( si m-as referi la joace in special la 1920/1200la maxim evident, si mai putin la rezultate in teste )
|
Doua HD 5970 sunt mai performante decat doua GTX 480 in marea majoritate a cazurilor.
|
Sper sa te auda D-nu:D ca maine o sa am si a doua placa 5970:D
( asta numa din vina nvidiei ca n-au scos ceva mai bun )...ca eu de fel sunt mai nvidios:) am sperat la mai mult de la fermi-ul asta:( ... Unde nu mai pun ca ies pe bucata de 5970 de la Gigabyte , placi noi , cu garantie , cu toate costurile de transport pana la mine acasa, cu tot deci...la 2157 roni pe bucata...:) Auzi Tudor...nu zic ca te plictiseti...dar nu ai ceva ajutoare pe-acolo? eventual ...sa lucrezi pe doua sisteme ...in paralel... |
Quote:
|
Quote:
Pai chiar lucrez pe doua sisteme in paralel, pe unul stau cu voi pe net, pe altul testez :) |
Deci si noi "te ajutam " pe-al doilea :D
|
Normal, anticipatia voastra sporeste si placerea mea de a testa, altfel m-as da cu capul de pereti pe aici dupa 7-8 zile de testat acelasi lucru :)
|
http://www.youtube.com/watch?v=c1Dsg...ayer_embedded#! hmm super :) antec 1200 tine 4 way sli de gtx 480 p un SR2 interesant
|
Tine un rahat.... e manarita demonstratia :)
|
e na......ati avut-o in testu cu gtx 480 sli?
|
Aham :)
|
ok domnule ms de sfat cica sursa asta a optiunt certificare de 3x gtx 480 CIK... The TPQ-1200 is now the first PSU to officially receive NVIDIA GeForce GTX 480 3-Way SLI Certification
|
oricum conform guru3d 3 way SLI gtx 480 e limitat de orice procesor. 2 placi in SLI se justifica, a doua placa adaugand 80% performanta. la asta lucram acum :)
|
All times are GMT +3. The time now is 03:42. |