![]() |
De vineri pana duminica ar fi indicat sa cascati ochii pe pagina de Facebook Nvidia Romania. Nu stiu exact ora...dar na...mai dati un refresh odata la cateva ore. Ar trebui sa fie link de stream (cred...nu stiu sigur).
Paper sau nu, Nvidia arata ceva acum. AMD....peste cateva saptamani. O sa fiu acolo in ambele cazuri... |
Pff - eu sunt mai anti-social n-am facebook ... exista si in alta parte ? va aparea ceva pe site ?
|
La noi pe site nu o sa apara nimic.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
"Găzduim un eveniment special exclusiv pe Twitch, sâmbătă noapte. Sigur nu veți vrea să îl ratați!"
|
First GTX 1080 benchmarks
http://videocardz.com/59558/nvidia-g...ark-benchmarks
Daca ignoram 3D Mark 2011 care nu mai are relevanta (rezolutie 720p) si ne concentram pe Firestrike Extreme rezulta ca GTX1080(stock?) e cu cca 20-25% peste 980Ti ...Ori cam la nivelul unui 980Ti Custom cu overclock din fabrica (gen Gigabyte 980Ti Xtreme) Not sure if this is good or bad... :confused: Mai avem de aflat : 1. pretul ( si aici partea proasta e ca, din ce se aude, AMD lanseaza in Iunie pentru desktop doar placi mid-range (Radeon 480/480X) lucru care va permite celor de la NVidia sa fie din nou...NGreedia) 2. potentialul de overclocking (oricum se vorbeste deja de un boost de 1.8GHz (!) pentru GTX1080p-stock, ramane de vazut daca e adevarat...) |
Vezi ca ai incurcat unitatea de masura, iar boost-ul va fi sub 1.6 GHz, 1.86 GHz este overclock pe aer.
|
Corectat. Frecventa cu care vine GTX1080 nu e confirmata inca (1.8Ghz e cifra vehiculata pe unele forumuri)...Poate aflam mai multe maine?
Oricum, cert e ca vine cu 8Gb GDDRX5 iar rezultatele obtinute in 3d Marci nu par a fi fake-uri. |
|
|
Da, twitch. Totusi, nu stiu daca la 4 ora Romaniei sau mai pe la 9, uitati-va si pe Fb...
|
par sa fie si la 9 seara si la 2 dimineata
|
Proba ca acel benchmark leak nu e fake:
http://www.3dmark.com/fs/8370501 In alta ordine de idei- FB, really? Exista sinucideri mai intreresante, asa ca spun pas...No FB for me (never-ever) Cineva o sa posteze pe lab501 informatiile ce prezinta interes de la evenimentul respectiv, sunt convins... |
La ora 20.00 o sa inceapa: http://orderof10.com/humanityshallbeenlightened
Watch NVIDIA’s GeForce GTX 1080/1070 annoucement here |
Stream-ul e stream...eu va spun sa va uitati pe pagina de FB Nvidia Romania pe la 4 dimineata (cred) pentru altceva :)
|
|
WhyCry (from Videocardz):
"Countdown was a teaser to later announcement, which will be live at 6PM PST with Huang on stage. Orderof10 page now has Austin Quest where you can win t-shirts by following trails and join the event physically." Ce naiba, suntem adolescenti in goana dupa tricouri cool??? Show us the GTX1080 NVidia! |
Eu nu pricep: va ard banii in buzunare sa cumparati placa respectiva?? Din cate stiu eu, sunt numarati pe degete cei care fac achizitia la lansare, asa ca, aveti rabdare sa iasa review-uri, ca sa puteti saliva.
|
All times are GMT +3. The time now is 20:13. |