lab501 forum

lab501 forum (https://forum.lab501.ro//index.php)
-   Placi video (https://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=6)
-   -   Noutati despre placile video Nvidia (https://forum.lab501.ro//showthread.php?t=29)

DjLeco 23-10-2013 02:21

La mine s-a instalat perfect, din prima, fara nici o eroare.

war4peace 23-10-2013 03:59

Offtopic: hahaha Internet Explorer!

AlexD 23-10-2013 07:28

Nu stiu ce sa ii mai fac sa se instaleze...

badboy21 23-10-2013 09:19

Mai sunt posesori de placi video din seria 500? Pt. ca de la driverele 314.20 incoace au fost doar probleme de performanta. Le-am incercat pe toate dar vreau sa stiu daca s-au mai rezolvat.

DeDeRa 23-10-2013 09:22

Ce cauta driver asa nou pe seria 500? :-)

DjLeco 23-10-2013 11:40

Quote:

Originally Posted by war4peace (Post 320980)
Offtopic: hahaha Internet Explorer!

Daca mie nu imi place mizeria de firefox ori crome sau opera, care este problema?

La mine functioneaza PERFECT internet explorer-ul, pe ambele sisteme de operare, atit win Xp cit si Win 7 poate si din cauza faptului ca am SO-uri originale, updatate la zi? :p

http://s19.postimg.org/sa48cf4zz/DSCN8343.jpg

Fiecare cu ce ii place!

De ce sa pun ceva USELESS mie?

Ca sa fiu in "pas cu moda"?

Bullshit.

Monstru 23-10-2013 11:52

Hai lasa vrajeala cu so-urile originale ca si eu am so-uri originale (la cutie nu OEM shit) si nu de aia nu imi place IE (chiar daca merge de mers).

DjLeco 23-10-2013 11:53

Eu m-am obisnuit cu el si nu vreau sa trec pe altceva, atit timp cit sint foarte multumit de prestatia lor adica a explorelelor.

Chestia cu originale, nu era ca o lauda, ci un pic de ironie la adresa "razboiului", nu ai observat emoticonul de dupa?

Si ale mele tot la cutie estem.

Doar ca este cumparat din magazin Romanesc.

Ma intereseaza mai putin ca este oem, oep, afi, mol (mall plazza), etc, cit timp nu am nici un fel de probleme cu SO-ul sau explorerele.

De ce sa pun "altceva" daca la mine se misca asa?

http://www.youtube.com/watch?v=tA3Dd...ature=youtu.be

A, stai ca acum o sa rida ca inca mai folosesc Xp-ul...

Pai ce sa folosesc, jegul de win 8, sau 8.1?

Xp pentru 24/7 si win 7 pentru gaming exclusiv (DX11 si 3D Nvidia) nu-mi trebuie nimic mai mult.

kretzu77 23-10-2013 12:12

A dreac ce e pielea pe voi.
Voi aveti SO la cutie si al meu a venit pe un dvd (de fapt pe doua: x64 si x86).
Cu cat dati kilu'?

PSS 23-10-2013 13:46

nu trebuia sa apara tab cu Shadow play in 331.58 ? :mad:

darco_2 23-10-2013 14:36

Quote:

Originally Posted by DjLeco (Post 321041)
Xp pentru 24/7 si win 7 pentru gaming exclusiv (DX11 si 3D Nvidia) nu-mi trebuie nimic mai mult.

Esti al naibii de sensibil daca folosesti Win 7 pentru gaming si nu poti trai cu el 24/7. :p

Monstru 23-10-2013 14:57

Are softuri pe bani care nu ii merg bine pe 7 etc etc...

agarici cu pedale 23-10-2013 16:12

Quote:

Originally Posted by DjLeco (Post 321041)
Eu m-am obisnuit cu el si nu vreau sa trec pe altceva, atit timp cit sint foarte multumit de prestatia lor adica a explorelelor.

Chestia cu originale, nu era ca o lauda, ci un pic de ironie la adresa "razboiului", nu ai observat emoticonul de dupa?

Si ale mele tot la cutie estem.

Doar ca este cumparat din magazin Romanesc.

Ma intereseaza mai putin ca este oem, oep, afi, mol (mall plazza), etc, cit timp nu am nici un fel de probleme cu SO-ul sau explorerele.

De ce sa pun "altceva" daca la mine se misca asa?

http://www.youtube.com/watch?v=tA3Dd...ature=youtu.be

A, stai ca acum o sa rida ca inca mai folosesc Xp-ul...

Pai ce sa folosesc, jegul de win 8, sau 8.1?

Xp pentru 24/7 si win 7 pentru gaming exclusiv (DX11 si 3D Nvidia) nu-mi trebuie nimic mai mult.

La W7 meu piratat updatat la zi loading time-ul pe pc-ul de la specs e cel putin egal cu al tau ... daca aveam SSD mergea mai repede dar am un F3 vechi cu 15K ore uptime si am net de 100MB RDS pus pe wireless , azi ma trec pe cablu fiindca am jumatate de banda pe wireles si ma cam enerveaza... si da IE-ul functioneaza perfect dar nu imi mai place, l-am folosit multa vreme inainte dar vremea lui a trecut la fel si cu xp-ul... prea multe complicatii si batai de cap si nu, nu o fac ca sa fiu in pas cu moda, se muleaza perfect.
Nu inteleg de ce ti se pare ca fuge IE-ul fiindca nu vad nici o diferenta... fiecare foloseste ce vrea... sincronizarea de la chrome + andoid e epica.

PS: Epic moment, ultima data cand am intrebat un utilizator de IE (toata viata a folosit IE) de ce nu isi baga Chrome mi-a raspuns asa "Pe IE nu imi inregistreaza nimeni ceea ce fac/caut pe cand in Chrome sau altele sunt monitorizat tot timpu" ...

cristi_io 23-10-2013 17:21

Quote:

Originally Posted by agarici cu pedale (Post 321131)
PS: Epic moment, ultima data cand am intrebat un utilizator de IE (toata viata a folosit IE) de ce nu isi baga Chrome mi-a raspuns asa "Pe IE nu imi inregistreaza nimeni ceea ce fac/caut pe cand in Chrome sau altele sunt monitorizat tot timpu" ...

:))) Da, trebuia sa ii zici sa impacheteze calculatorul si sa il dea/vanda, ca nu e de capul lui asa ceva. Iti dai seama ce fel de oameni folosesc PC-urile?
De ce nu isi cumpara tablete (sfat pe care l-am dat cuiva), daca un PC e complicat, multe bataie de cap, driveri, update-uri?
O tableta e simplu de folosit, ai internet, editare simpla de documente, mess (yahoo, gtalk).

LE: scuze de offtopic, dar se pare ca discutam diverse in asteptarea review-ului de maine a lui Monstru :)

Rob├┐ 23-10-2013 18:36

Mie mi se pare mai funny ca la configuratia aia hardware are windows-ul pe "adjust to best performance". :D

Sent from my P5_Quad using Tapatalk

DjLeco 23-10-2013 21:26

@ agariciu:

Nu inteleg unde ai vazut tu loading time la specs?

Ala este un printscreen chior...

Ce am pus in filmulet, este cum incarca diverse site-uri, explorerul, ca sa arat ca MERGE si inca BINE, si nu este fresh install, ba chiar ca acolo sint pe Win Xp...

Si eu am tot net de la RDS tot de 100 mega.

Si daca ai sa te uiti atent, vei observa ca si torentele erau deschise...

Printscreenul cu specs, l-am pus ca sa vada omul cum ca la mine a luat ultima versiune de drivere la placa video, la el fiind probleme, deci i-am aratat ca driverele nu au nimic, de unde trebuie sa inteleaga ca problema este de la PC nu de la driverele nvidia downloadate...

Decit sa va bagati aiurea ca musca, mai bine ii dati un ajutor omului sa-si instaleze deriverele noi pe PC, dar stiu, voi esteti PREA TARI pentru asa ceva, e pierdere de timp pt voi (unii dintre voi).

@ rob:

Nu este nici un adjust pe best performance, este setat sa arate cit mai clasic a win Xp, daca nu sti, nu te baga.

Sotia nu este familiarizata cu Win 7, iar eu am multe aplicatii ce le folosesc pe Win Xp si nu sint suportate de win 7, PUNCT.

Win Xp este comun amindoura, iar win 7 exclusiv EU, gaming si atit.

Oare sint obligat de unii sau de altii sa folosesc ce vor ei, ca asa le place lor?

Nu inteleg, vedeti-va fratilor d'ale voastre...


Oamenii mai folosesc computerele si la altceva nu numai benchmark-uri si superpiuri...

Jocker 23-10-2013 21:43

DjLeco incearca cand instalezi un program facut pentru 32 biti in Windows 7 64 biti sa ii dai Properties, iar la Compatibility sa bifezi ce vezi in imagine, daca faci asta la executabilul de instalare si executi instalarea cu Run as Administrator s-ar putea sa iti mearga in proportie de 90 % orice, eu am scapat de multe probleme asa.
La munca sunt cam in aceeasi situatie cu tine, m-am apucat sa iau totul la bani marunti si merge, este drept ca la unele drivere a trebui sa construiesc un .inf pentru Windows 7, in special la imprimante, scanere, etc., dar programele au mers instalate cum ti-am spus mai sus. Iarasi prima rulare a programului dupa instalare fa-o tot cu Run as Administrator, unele programe vor sa scrie ceva in directorul Windows si nu au acces daca nu faci astfel, in special .dll-uri.

DjLeco 23-10-2013 21:46

@Jocker,

Am incercat demult cu admin rights sau cu compatibilitate de Xp sub win 7, nu functioneaza.

Easy cd creator 6 nu este suportat DEFAULT nici de vista nici de win 7+ ca mai am citeva softuri care asemeni NU functioneaza pe altceva inafara de win 98 si win Xp.

Nu ma intereseaza NERO sau alte versiuni de la Roxio, asemeni cum nu ma intereseaza nici alte softuri ce echivaleaza cu ce am eu.

Sint softuri platite si ca atare le folosesc, pentru ca asa vreau eu, cred ca esti total de acord cu mine.

Poate vreau sa ma joc Max Payne 1, sau alte joace ce nu functioneaza pe win 7.


Si mai este ideea ca pe win 7, nu am nici un fel de soft instalat decit WIN si JOACE, iar SO-ul se misca exceptional de bine si rapid, cind win-ul este CLEAN.

Mai am inca citeva programele vechi din care fac bani, si nu functioneaza pe win 7, dar am mai spus asta mai sus.

Win Xp este al casei, win 7 este NUMAI al meu, si numai eu il folosesc, GAMING EXCLUSIVE, poate cineva sa inteleaga chestia asta odata?

Este atit de greu?

Daca vreau pot pune si Win Vista si Win 8, ca tot cu licenta le am, insa nu vreau.

Daca tot am dat bani pe softuri si pe sistemele de operare, de ce se baga unii si altii cu "parerile lor" cum ca Xp e depasit sau mai stiu ce...

Am platit softurile, si ca atare le folosesc cum vrea matzul meu, fara sa dau socoteala niciunuia.

Fiecare foloseste ce vrea pe PC-ul lui...

De ce tre sa apara X si Y sa isi dea cu parerea ca , ha ha ha , ete ala foloseste internet explorer, sau ca ala are win 7 setat pe performance mode, ori ca alalalt inca foloseste win Xp.

Fiecare sa-si vada de jegul personal de sub presul lui, mai ales ca marea majoritate au peste 99% din calculatoare, PIRATERIE...

Nu mai poate nimeni frate pe forumul asta sa puna un printscreen, ca tre sa apara DA(e)STEPTII cu "parerile lor"...

AlexD 23-10-2013 22:28

@Leco mersi de print screen. Nu a mers nici batut.. Am apelat la Nvidia staff si m-au ajutat ei. E incredibil ce bine imi merg jocurile cu el, am un spor de aproape 10 fps/joc.

DjLeco 23-10-2013 22:32

Si, care a fost "buba" pina la urma, si care a fost rezolvarea bubei?

Impartaseste-o, poate vor mai avea si altii problema ta...

AlexD 23-10-2013 22:33

Mi-au dat ei alt driver, a fost multa lume cu aceiasi problema si urmeaza update pe site si GF XP.

Bugsy004 25-10-2013 15:27

Salut, ma intereseaza sa conectez 3 sau 4 monitoare la PC in configuratie extended, vreau sa pot vizualiza diferite app pe cate un monitor, ce placa video sau adaptor suporta asa ceva?
Stiu ca Haswell suporta 3 monitoare, dar nu as vrea sa schimb PC-urile.
Multumesc anticipat.

Jocker 26-10-2013 06:32

Zvonuri legate de 780 Ti, cica s-ar putea ca acesta sa bata Titan-ul pana la urma la un pret de 600$. Daca specificatiile de aici sunt adevarate, personal asa cred deocamdata, Titan-ul poate fi batut doar la rezolutii domestice, iar lipsi niste memorii marca 770 ca sa o faca mai bine, in concluzie Nvidia va apela la o solutie de compromis, aceeasi plasare cu pipeta intre celelalte placi video si specularea pretului la maximul posibil. Atata timp cat nu ai o diferenta de macar 10% performanta intre placile video nici nu merita sa faci o clasare a acestora, mai degraba alte aspecte pot face diferenta intre ele, in functie de preferintele fiecaruia.

AlexD 26-10-2013 09:09

1 Attachment(s)
Ce era in GPU-Z postat de robE e cel mai probabil un fals. Vedem sigur ce si cum in maxim 2 saptamani.

Jocker 26-10-2013 09:12

Probabil este un fals deoarece GPUZ 0.7.3 nici vorba sa suporte 780 Ti, cel putin versiunea oficiala, este vorba doar de specificatiile aparute acolo.

AlexD 26-10-2013 09:20

Eu am inteles asa. Scot 780 Ti la acelasi pret cu 780 si posibil sa il ieftineasca pe cel din urma la 549-600 $. Oricum sigur aflam ceva inainte de 19 Noiembrie.

LE: Ca tot suntem la Nvidia pe topic, merita un GTX 680 1200 lei varianta Super OC de la Gigabyte? Ieri pe evoMag era 900 lei !! :O

Jocker 26-10-2013 09:40

La acelasi nivel de performanta si pret gasesti Gigabyte Radeon R9 280X 3GB GDDR5 384-bit WindForce 3X OC, nu vad de ce ai lua asa ceva, poate doar daca vrei Nvidia neaparat si nu te deranjeaza zgomotul.

AlexD 26-10-2013 09:47

M-am uitat si la 280X dar totusi tot pe Nvidia merg pentru Shadowplay, G-Sync,jocurile din noul pachet si asistenta oferita de ei. AMD le-au dat o palma frumusica pret/performanta. Decat GTX 680 mai bine strang din "buci" si iau un 770 nu ?

VladM 26-10-2013 10:34

Nu. 770 e o aberatie.

Sent from my S500 using Tapatalk

robE 26-10-2013 10:53

Probabil e fals si cu atat mai bine pentru ca era dezamagitor :) mai ales daca ar fi sa ne luam dupa:

Geforce GTX 780TI will end up faster than TITAN[fudzilla]

Jocker 26-10-2013 11:21

Quote:

Originally Posted by AlexD (Post 321973)
M-am uitat si la 280X dar totusi tot pe Nvidia merg pentru Shadowplay, G-Sync,jocurile din noul pachet si asistenta oferita de ei. AMD le-au dat o palma frumusica pret/performanta. Decat GTX 680 mai bine strang din "buci" si iau un 770 nu ?

Daca te gandesti cat costa Gigabyte GeForce GTX 680 2048MB DDR5 SOC de nou (1477 lei) si cat costa Gigabyte GeForce GTX 770 2GB GDDR5 WindForce 3X (1672 lei) sa zicem ca ai putea ingurgita diferenta, 770-ul este mai rapid un pic, dar avand in vedere ca dai 1200 lei pe 680 nu prea mai merita. Personal nu-mi place la 680 SOC zgomotul si faptul ca este tripluslot, iar la 770 consumul, dar la 770 mi-au placut freventele, atat la memorii cat si GPU, este un fel de Speedy Gonzales pentru rezolutie de 1920x1080 sau 1920x1200 cu 2-4 AA.

AlexD 26-10-2013 11:35

Asta imi place si mie la 770, consumul nu ma deranjeaza atat timp cat ea sta rece si linistita. SOC e un monstru de placa la figurat, cred ca mai astept pana sa iau o pv, poate poate mai scade Nvidia din preturi.. Eu ma gandeam la un buget de 2300 lei + GTX 660 ce il am, pentru placa video si monitor G-sync.

VladM 26-10-2013 11:45

La 2300 de lei peste vreo o luna iti iei 780. Adica atunci ca o sa apara custom 290X si o sa se vanda ca paine calda Nvidia va scadea preturile la 780 inevitabil.

AlexD 26-10-2013 12:19

2300 lei cu tot cu monitor G-sync, ma indoiesc ca o sa gasesc 780 la 2300 lei si monitor in 600 lei.

Keyon 26-10-2013 12:34

G-sync...mai bine fara.

KashunatoR 26-10-2013 13:21

Quote:

Originally Posted by Keyon (Post 322009)
G-sync...mai bine fara.


mai bine te abtineai si faceai un pic de research.
se pare ca g-sync va imbunatati substantial gaming-ul pe pc;
http://www.pcper.com/reviews/Graphic...h-Refresh-Rate

Keyon 26-10-2013 13:43

Pentru marea majoritate a consumatorilor nu reprezinta un punct de interes.
Sunt dezavantaje:
-pret
-disponibilitate
-panel
Cu alte cuvinte consumatorii tinta sunt entuziastii, gamerii.
Cel putin asa vad eu lucrurile.

KashunatoR 26-10-2013 14:04

Quote:

Originally Posted by Keyon (Post 322024)
Pentru marea majoritate a consumatorilor nu reprezinta un punct de interes.
Sunt dezavantaje:
-pret
-disponibilitate
-panel
Cu alte cuvinte consumatorii tinta sunt entuziastii, gamerii.
Cel putin asa vad eu lucrurile.

in primul rand asta e un forum de entuziasti si de gameri
-pret: orice tehnologie noua are pret premium
-disponibilitate: nu exista pentru ca monitorul respectiv tocmai a fost anuntat. sigur vor mai fi si altele care vor suporta aceasta tehnologie
-panel: nu exista panel-uri perfecte ci doar specializate. degeaba imi spui tu de culori frumoase daca au response time ridicat si input lag la fel.

GreuHip 26-10-2013 14:10

Nu stiu prea multe despre acest domeniu, insa am aflat ca exista software ce face cam acelasi lucru. Daca e adevarat, atunci G-sync trebuie sa fie mult mai bun ca sa merite.

KashunatoR 26-10-2013 14:14

Quote:

Originally Posted by GreuHip (Post 322030)
Nu stiu prea multe despre acest domeniu, insa am aflat ca exista software ce face cam acelasi lucru. Daca e adevarat, atunci G-sync trebuie sa fie mult mai bun ca sa merite.

nu exista. citeste articolul pcper.


All times are GMT +3. The time now is 15:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.