![]() |
Doamne, am fost sa platesc factura la net si cand ma intorg deja s-a ajuns la ati v nvidia... WTF people ? Nu inteleg de ce toata lumea trebuie sa tina sau sa ridice in slavi o firma de parca ai reprezenta-o sau ai avea un castig pentru fiecare placa vanduta ...WTF din nou... ganditi-va logic cum zice si monstru mai intai la buzunarele voastre apoi la ce fac altii... mie unu imi pare rau de situatia asta dar n-avem ce face...
Degeaba se plange lumea ca e GK104... cine stie, poate au failat cu GK110 cum a fost si cu seria 4xx, sau e doar marketing sau si mai simplu vand produsul mai ieftin ca high end pana apare gk110, asta e platim mai mult... daca stam sa ne gandim pe alta parta, daca lansau ditamai bomba de GK110 (care nu se stie daca l-au facut inca) ,ATI erau falimentari deja fiindca trebuiau sa vand produsele scumpe la preturi poate chiar sub productie... de aici vine iar si intrebarea de baraj: cine avea de pierdut ? Corect tot noi... lasa ca e bine asa... |
Toata lumea se agita cu performantze /pret , cu lansari verzi dupa 3-4 luni si roshii tre' sa scada pretu....voi credeti ca ei nu sau gandit la treaba asta?; scoatem acum 7970 la 500 de euro , mulgem ce se poate mulge vreo 2 -3 luni, si dupaia scadem pretu la 450 , pret la care banuiesc ca treebuia sa fie cu adevarat placa, si toata lumea o sa fie fericita si uimita ca whoaaaaaw.....uita ba ce au scazut astia pretul. Ei oricum nu o sa piarda nimik, astea sunt chesti de marketing si lumea pune botu'.
|
O sa scoata probabil GK110 de Craciun,mai au timp sa optimizeze performanta/proces/consum/etc.Probabil puteau scoate a doua gtx480,dar la ce bun sa o scoti,ca nu poti cere 1000$ pe un single-gpu,au profit muuuult mai bun cu gk104 ;)
|
Cery - Nu cred ca ai inteles. Nu o sa scada nimeni nici un pret, aia e buba :)
Iubitel - stai linistit ca pana in 300W mai aveau loc cacalau sa bage daca vroiau. Nu, chiar nu au vrut. Si e logic si de ce, daca stai sa te gandesti... |
M-as bucura daca, dupa lansarea kepler, vor scadea preturile la versiunile anterioare, AMD & nVidia, astfel incat sa-si poata permite si romanul ceva mai bun la un pret accesibil.
|
Quote:
|
Da, personal si pe mine. Dar ala e un alt punct de vedere si un alt mod de analiza. Primul mod de analiza este legat de ce scote Gheorghe din cutie si infige in carcasa :)
|
Nvidia este peste pretul ATI-ului... atata timp cat vor ramane preturile la fel si diferenta de performanta e infima intre cele 2 crezi ca vor scadea preturile ca asa vor userii ? mai bine te duci si bati cu lingurita in geam la basescu sa mareasca salariile pana o strambi ;)
LE: monstrule, ai apucat sa faci un test W8 vs W7 chiar daca e in stagiu de beta, chiar sunt curios cum se comporta... stiu ca e cam irelevant dar deh sunt curios |
Quote:
Quote:
|
Unele comentarii sunt de-a dreptul penibile si curate de "fanboy". Chestia ca x sau y e mai tare nu este decat un meltenism pur. Eu cand imi cumpar o componenta mai intai ma uit in buzunar si in functie de ce gasesc acolo imi iau lucrul cel mai bun dupa criteriile mele.Am avut si Nvidia si Ati si nu ma intereseaza ce este atat timp cat ofera cea mai buna performanta in segmentul respectiv de pret la momentul dat. Daca spui ca astepti lansarea unei componente peste 4 luni, atunci daca mai astepti inca 4 luni primesti ceva mai bun, nu?! Asa niciodata nu am mai schimba nimic .Pentru ca suntem o societate de consum si depindem de evolutia tuturor lucrurilor din jurul nostru. Unii se astepta sa existe produse pe piata la preturi identice sa aiba performante cu 20-30% mai mari, ceea ce in conditiile actuale este imposibil.
|
Quote:
Userii....da-i draq,oricum nimeni nu se gandeste la ei.Banutu tata,banutu e baza :D |
So it begins:
http://www.pcgarage.ro/cauta/7870?c=32&m=&i= Ce preturi au placile cu 7870, nu ne ramane decat sa vedem preturile lui 7850, cu toata ca nu am sperante prea mari ca preturile vor fi decente. Acum high hopes nu am nici cu nvidia, mai ales ca se vorbeste doar de high-end-ul 680, si nimic din ce ar interesa pe multi, adica GPU-urile din midrange (probabil 660, 670). E posibil ca nvidia sa lanseze odata cu 680 si placile midrange? ar fi bine, macar am avea de unde alege (daca ne tin buzunarele :( ) |
Au inima mea ce scoruri...
Nvidia lanseaza acum 680. Restul, probabil conform unui program normal, odata la cateva saptamani-o luna mai trebuie sa vina mainstream, dual-gpu, etc. |
NDA-ul expira pe 22 martie, asa ca nu mai sunt decat 3 zile. Mai aveti un slide by Nvidia. Am pus si printscreenurile mari cu rezultatele in SLI ale lui GTX680, alea de pe Vr-Zone au disparut.
|
Ca urmasa lui 8800GT sau GTX 460 e absolut superba. Daca 7970 era ceea ce trebuia sa fie poate vedeam si un kepler intreg.
|
2 Attachment(s)
Pana la urma frecventa e de: 706Gpu..1502 Memory..1411 Shader?..si un Haven 3 numai ca procesorul e un I3-2100 la 3.10.. rezolutia de 1600x900 si sistemul de operare windows 7 32bit..:)
|
Quote:
Deci, inseamna ca nvidia pastreaza monstrul cel mare pentru seria 8k.. :D |
dev nu cred ca se poate numi urmasa a lui 8800GT sau GTX 460, este totusi de doua ori mai rapida decat un GTX 560 Ti la acelasi consum. Probabil si pretul va fi tot dublu.
Au aparut si imagini cu varianta Gigabyte. |
E un cip revolutionar fara discutie si de asta merita comparatia cu alte cipuri legendare.
Din punctul meu de vedere comparatia ar trebui facuta cu Pitcairn fiindca acolo trebuia sa loveasca GK104 dar fiindca Tahiti a iesit sub asteptari avem situatia de acum. |
@dev se vede de la o posta ca esti fanboy inrait nvidia..mie personal gtx470/480 mi se par cele mai reusite(la momentu respectiv) placi scoase in ultima vreme. Si spun asta ca dupa 2 ani un gtx 470 @800 scoate 6000 de pcte in 3dmark 11. Adica in jocurile actuale ce folosesc dx11 sunt inca puternice. Gtx 5xx au fost frectie la picior de lemn, niste cipuri mai reci dar cu vrm jalnic. La momentul actual un sli de 470 te costa in jur de 1000-1100 si e cam tot ce ai nevoie in momentul asta, fara sa arunci 20 si ceva de milioane pe o placa nou.Fiind insa putin cu buba la cap ,recunosc ca voi schimba cu un gtx680 daca imi voi permite cand va aparea, daca vor fi diferente notabile, dar sunt constient ca sunt niste bani putin aruncati pe fereastra...
|
All times are GMT +3. The time now is 19:51. |