![]() |
337.81 Beta Driver Download
Quote:
|
Da 337.81 Beta are treaba doar SLI-ul la 4k, nu, adica n-are nici o treaba cu performantele la 1080p ?
|
"The final release notes are still pending though. We will update this post later."
|
Retailer-ii asteapta lansarea lui Titan Z, se pare ca frecventele raman la 705/876 MHz, in concluzie va lua o bataie crunta de la R9 295X2.
|
Quote:
Quote:
|
Eu cred ca vor scoate un driver final pana apare Wolf... si WD :)
|
Galaxy GeForce GTX 770 HOF ICE Edition to feature white water block - Videocardz
|
Eu am citit pe forum la OC3D ca placa video GTX Titan Z este abandoanata si nu o sa mai vada lumia zilei, nu stiu sigur, erau discutii referitoare la asta. Poate n-am inteles eu bine, dar dupa atatea amanari, lumea crede ca o sa fie abandonat proiectul si nu o sa mai vada lumia zilei aceasta placa. :) Eu sper sa o lase draq, la 3000$ este mai degeaba decat cuvantul "degeaba" in sine.
|
Pai daca Titan s-a dat OK, (la un pret exagerat) mai ales pt editorii video, au zis ca mere treaba...
Poate iau si ei o teapa, ramine sa vedem... |
Din categoria sa vezi si sa nu crezi: era scump Titan Z la 3000$? Atunci cumparati-l la 4000$ si-l vedeti intre 10-22.07 :eek:.
|
Sa-mi bag pixu, 4000$ ? Ce mama masii e asta frate, deja e prea de tot, sper ca nvidia sa dea faliment si sa dispara de pe suprafata pamantului !!! (glumesc) :) =))
|
Mai multe stiri mai mai putina palavrageala usseles R2Strike pe threadurile aste te rog. Deja devine meh...
|
Scuze !
|
Multe rezultate cu Titan Z aici la rezolutii multiple, din pacate lipseste din teste R9 295X2, dar se vede foarte bine cum abia se lupta cu un Crossfire de R9 290 (atentie: fara X), practic orice configuratie SLI sau Crossfire peste aceasta apare ca o solutie mai buna, in concluzie placa va fi un mare fail din punct de vedere al performantei.
|
Se pare ca au fost false zvonurile ca nvidia v-a renunta la Titan Z. Placa o sa apara in cele din urma si pretul tot 3000$ ramane, fiind dedicata doar celor care isi permit 5000$ pe un monitor 4K, adica doar pentru cei entuziasti. Noi astia muritori de rand, o sa ramanem cu "degetul in gura" :) (fack nvidia marketing). Sursa
|
Atentie la ce cumparati: GTX 780 Ti sau Titan Black, se pare ca frecventa reala de functionare este mai mare la 780 Ti decat la Titan Black cu toate ca frecventele declarate sunt invers, detalii aici.
|
Mai bine iti cumperi placa asta GTX 780 de la asus cu ventilatoare la 0 dB :D http://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=64566
|
|
Ce chestie treaba asta cu TitanZ, pare ca va fi ceva asemenator cu Bulldozerul de la AMD...
Zarva mare si............... |
Quote:
Oricum, cred ca toata lumea e constienta ca NVidia n-ar fi NVidia daca ar lasa fie si 1$ din pret, desi au de unde. Pacat de placa: cu un pret relativ rezonabil si un waterblock ar putea, teoretic, invinge concurenta. |
All times are GMT +3. The time now is 11:12. |