![]() |
2 Attachment(s)
A iesit GTX 870 la rampa, cu 15-20% mai buna ca GTX 770 si cu 4 GB de memorie.
|
LOL@GTX870.... eu scot P10560 cu GTX670-ul meu stoc si procesorul la 4.2ghz :|
uadafac |
Sunt atatea leak-uri pe net, in prostie, inca nu a fost anuntat absolut nimic oficial. Speram ca la gamescom ar trebui sa fie anuntat ceva. Va dati seama ca ar fi o sinucidere ca 870 si 880 sa fie cat un 780, respectiv un 780ti.
|
Eu nu le-as vede ca pe o sinucidere(nu vor fi pentru ca GTX 750 Ti a demonstrat potential enorm ca performanta per watt chiar si pe 28nm) daca consuma mai putin si vor fi mai ieftine ca actualele. 880 Ti va venii pe 20 nm deci ala este urmasul lui GTX 780 Ti.
|
Eu cred ca primul 20nm si semi-full maxwell o sa fie Titan 2, iar 980 gtx o sa fie omologul lui GK110, chipul full unlocked.
|
Sa sara asa repede la 980 GTX? Nu as crede totusi asta.
|
Peste un an si ceva. Cred ca vor urma strategia de pana acum, cum s-a intamplat cu 680 si 780.
Totusi pentru mine, unul, nu ma intereseaza altceva (consum proces de fab.) decat daca-i putin mai puternica ca 780ti, o voi folosi in 1080p. Multi se plang in urma unor leak-uri ca are 256-bit, bla bla. Din cate stiu nvidia a spus ca shaderele de maxwell sunt mai rapide ca alea kepler, cu nu stiu cat la %, si ca are un cache L2(parca) mult mai mare. Evident ca le vor nerfui pe 880 doar ca sa nu-si foloseasca toate armele. Dar ar fi mare pacat daca vor sa mai mulga de 780Ti. (adica sa scoata un 880 mai incet decat un 780Ti). Eu unul oricum voi cumpara ceva, cu cat apare mai repede pe piata cu atat variantele true custom vor aparea mai repede. Si daca se va overclocka ca un 750 Ti, numai de bine sa auzim. |
De anul asta si AMD va scadea bus-ul, asta nu este un criteriu, Nvidia a facut asta mai devreme pentru ca i-a permis GPU-ul. Oricum tendinta este clara, sporuri de performanta din ce in ce mai mici din partea ambelor tabere, se pare ca au ajuns la fundul sacului amandoua.
|
MSI GeForce GTX 780 Ti Gaming 3G Review - Hexus
|
Nvidia GM200 GPU (GTX Titan II) Spotted - Guru3d
|
|
PNY GTX 780 & GTX 780 Ti Customized OC Review - Hardwarecanucks
|
NVIDIA Tesla K80 “GK210-DUO” Graphics Card Heading Out To The Professional Market – Features Over 2 TFlops of Double Precision Compute - Wccftech
|
O veste proasta si una buna:
- piata germana invadata de GPU-uri contrafacute de GTX 660, cum noi suntem cosul de gunoi al Europei este posibil sa ajunga pe piata noastra. - posibila aparitie a lui GTX 980 si 970 in septembrie si sa scapam de rebrand-ul din seria 800, totusi nu inteleg de ce nu le spun 880 si 870 si pun Maxwell pe ele. |
Pai din ce vad eu acolo este GTX 980M si GTX 970M deci varianta pentru laptopuri. GTX 880M exista deja deci nu ar avea cum sa mai redenumeasca inca odata un produs nou.
|
870m și 880m sunt tot cu Kepler. Iar 860m este în două variante, cu Kepler care este un card separat MXM3 sau cu Maxwell care vine soldered pe placa de bază. :)
|
NVIDIA Cuts GeForce GTX TITAN-Z Price by 37 Percent, But For OEMs Only - TPU
|
About Maxwell, GM204
|
Patent trolling ?!
"NVIDIA today announced that it has filed complaints against Samsung and Qualcomm at the International Trade Commission and in the U.S. District Court in Delaware, alleging that the companies are both infringing NVIDIA GPU patents covering technology including programmable shading, unified shaders and multithreaded parallel processing."
http://www.techpowerup.com/204899/nv...ringement.html ...jalnic L.E: more here-http://www.anandtech.com/show/8492/nvidia-files-patent-infringement-complaints-against-qualcomm-samsung |
Here we go again....
|
All times are GMT +3. The time now is 03:18. |