![]() |
Eu daca as avea placa asta as pune Accelero ala pe ea + backplate pentru ca sunt sigur ca vor aparea variante aftermarket.
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai ai fost carcotas. Cum vroiai sa puna 12GB de memorie pe o sinugra parte?
Samsung abia a nuntat anul asta ca incepe productia de chip-uri de 1024MB pe 20nm. Pana le vedem in placi cred ca mai dureaza. Asa ca 12GB inseamna 24 de chip-uri 512. N-ai cum se le pui pe toate in fata. |
Zotac GeForce GTX980 AMP Omega Edition Review - Bjorn3D
|
Un backplate ar fi fost util... pentru o placă de 1000 de verzișori, deși cred că 6GB ar fi fost îndeajuns.
|
|
Quote:
V-am zis ca s-au zgarcit de la racire de la prima poza, da voi BATMAN (leco mai mult) :)) iar din ce am citit in review racirea nu e prea grozava si si-a atins limitele, iar lipsa backplate-ului e trista rau, posibil problematica pe timp indelungat. |
AGP, lasa-l pe Leco in pace, n-a zis nimic de placa sa o ridice in slavi sau ca e naspa.
Daca verzii gresesc, si nu pun BP pe spate si placa crapa, vor avea multe placi FAIL, si vor revizui. Pe banii lor, nu pe ai nostrii, eu unul nu cumpar nimic peste 1200-1400 lei, inafara de procesor, FARA garantie. Isi taie singuri craca de sub picioare, sa fie sanatosi, RMA. Cindva vor trebi sa acorde atentia cuvenita unei placi de asemenea anvergura si pret, pentru racirea corecta si VRM-uri pe masura. Acum sa vedem daca VRM-ul este slab si placile vor crapa, cind vor folosi biosuri modate pentru full power unlocked. Sint curios daca BP-ul si WB-ul de la Titan, se potrivesc la placa asta. O TitanX este demna de o racire pe apa si BP si la cit costa, vorba unor colegi de aici, inca 100 euroi nu mai conteaza... |
KFA2 GTX980 HOF Hall Of Fame Edition Review - Overclock3d
|
1 Attachment(s)
Asus GeForce GTX 970 DirectCU Mini 4096MB (@kitguru)
|
|
[yt]https://www.youtube.com/watch?v=PFGhQQUcWhs[/yt]
|
PhysX Flex 0.25 - Sample Demo
|
|
NVIDIA GeForce GTX 980 Ti to be released ‘after summer’
Sa fiu sincer ma cam indoiesc ca va avea 3072 CUDA Cores si va costa doar 600$, diferenta de performanta fata GTX 980 ar fi prea mare pentru doar 50$ in plus, practic omoara 980-ul. EGVA vinde si separat HYBRID Water Cooler (All in One) for GTX 980 pentru 100$, compatibil cu toate placile 980 standard. |
Nu doar 980-ul... omoara si titan x-ul. Practic singura diferenta ar fi memoria mai multa pe titan. In single card diferenta ar fi ~0 in cam orice joc.
|
Quote:
|
Cred ca GTX 980 Ti este placa lansata pentru sarbatori in realitate, trebuie sa mai apara altceva pana atunci, probabil cu totii asteptam GTX 960 Ti. Cei de la WCCFTech au dat pret de 700$ cu ?, probabil mai aproape de realitate.
Nvidia CUDA 7 REL Update Disables Double Precision on the Geforce GTX Titan Z |
Nu va temeti, o sa poata sa spuna oricand dupa lansare "Oops, am gresit specificatiile (din nou)" :) Sau sa nu spuna, din nou :))
|
All times are GMT +3. The time now is 12:38. |