![]() |
Deci cu ultima mizerie de drivere 368.81 au dat buleala maxima. Am in Overwatch drop-uri la 6-7 frame-uri de la 60 constant.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
De ce instalati ultimii driveri? Sunteti copii mici? Sau aveti impresia ca imbunatatirea lui 1080 in VR va aduce voua ceva in plus pentru GTX 970???
Pe bune... Nu inteleg... Nvidia face si drege....ai o placa veche? Stai pe fundul tau cu driverul care merge ok. Nimeni nu scoate driveri noi pentru tine.Merge cu driverul mai vechi ok? Atunci e problema ta... Nu vreau sa fiu rau, dar daca driverul tau merge deja super ce vrei de la un driver nou? |
Otman - pacat ca nu costa 1200...
|
@Monstru Pacat va fi si cu 1060 pe la 1700 la noi la lansare :(
Nu ca-mi pasa mie prea tare, am zis demult ca in tura asta cumpar 480, dar oricum...avem niste preturi de toata jena. |
Hai zi-mi ca iti pare rau daca e 1400 :)
|
1060 nu are cum fi la noi 1400.
Daca RX480 cu MSRP de 239$ a fost la lansare chiar 1500 cateva ore si dupaia 1400..........1060 are MSRP de 300$, plus faptul ca e Nvidia si se vinde bine......se poate merge lejer mai sus cu adaosul in cazul asta. Absolut deloc nu-mi pare rau daca 1060 iese la 1400. Asta inseamna ca si 480 o sa coboare mai aproape de pretul real. |
Ar fi bine sa iasa la 14mil 1060,iar 480 sa ajunga la sub 12mil.Eu astept rx470,nu am nevoie de mai mult ,dar daca nu apare la sub 9mil,mai astept cateva luni.
|
Preturile oricum se vor aseza dupa o perioada de timp, la inceptu asa a fost mereu, si va fi mereu.
Interesant e cand cipurile mobile vor apare, cu tot avansul asat tehnologic de constructie de 16nm, consum mic, va fi un avans mare. Monstru ai informatii cand vor iesi chipurile mobile? |
MSI GeForce GTX 1080 GAMING Z 8G review - Guru3d
|
Chip-urile mobile vor fi.... Hmm.... Cam aceleasi de pe desktop :)
|
Asta e bine... dar diferenta de performanta e enorma de la generatia veche de mobile vs acum daca cipurile vor fii full si tractate mai jos, sigur va avea si un impact mare la pret.
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu ma ghidez de multe ori dupa principiul "daca merge, nu-l strica" in utilizarea zilnica. Pe platforma da, trebuie sa testez cu driverii noi. Pe PC-ul de daily use chiar nu imi bat capul cu asa ceva :)
|
Asta cam asa este , doar in momentul in care un joc/aplicatie nu ruleaza fara ultimul driver merita deranjul "updatarii" driverului video card-ului .
|
Problema e totuşi şi de la modul agresiv în care GeForce Experience te pune să faci update la drivers. Eu rezist eroic, deşi îmi stă pe creier semnul ăla de exclamare de la iconiţa GeForce Experience.
După cum am dat şi feedback la workshop-ul nVidia, ar trebui să existe o opţiune de "ignore this update" în cazul în care versiunea nouă de driver nu te ajută, adică dacă nu ai instalat niciunul din jocurile care sunt afectate, de exemplu. |
Am facut azi teste cu mai multe drivere in mai multe programe si jocuri, singura diferenta sesizabila (la piticul meu de 750TI/960M) e la versiunea pe care a postat-o monstru, merge cel mai bine de departe, are +10 fps-uri avantaj in max fps cam fata de orice driver iar nimimul fps nu difera mult, overall e mai bun, ultimul e o mizerie totala.
Iti zic sincer ca pe pc-ul daily unde am avut AMD, niciodata nu am sesizat probleme, nici macar cu driver update pe auto, exceptie driverul 2 sau 3 care a iesit la lansarea lui win 10, nvidia nu am mai avut de la Fermi because THIS si-mi calc pe bataturi singur cand o sa-mi iau 1060 pt ca are potential mai bun in OC. Pe GPU-ul mobil care e un pitic mic si rahitic se simte orice miscare in fie in jos fie in sus fiindca pe mobile trebuie sa optimizezi putin fps-ul pe la 45~ ca sa fie feeling la gameplay bun. Abia astept review-ul, bine ca nu ai folosit ultimul driver :) @war4peace - da jos experience-ul, daca vrei shadowplay and others atunci da piticu o sa bata in geamcu polonicu de fiecare data cand vezi semnul :)) |
Quote:
Quote:
|
Cand apare review-ul ?
|
All times are GMT +3. The time now is 21:05. |