![]() |
4060ti este si pcie x8 - taiere de costuri peste tot.
Nu pot sa cred ca o placa video din 2022, cu pret de 550 - 600 EUR, are o memorie de 128 bit, ca o placa FX5200 din 2003. E o bataie de joc! |
Astazi apar placile in magazin si se lanseaza si concurenta. Din pacate noi suntem plecati de ceva timp din tara, drept urmare nu am avut cum sa le testam, dar dupa 15 Iunie veti afla si parerea noastra :)
|
@Monstru: Se intampla sa mai fiti si pe 2 Iunie in incinta la Computex? I'm in the area. :)
Pardon my off-topic, but I don't know what more can be added to the colossal failure of a launch for the RTX 4060 Ti 8GB. |
Putina rabdare - poate se indura cadar sa ne explice de ce 4060ti este o placa exceptionala la un pret bun.
|
carcozep - da :)
|
Quote:
|
A iesit deja cadar si a aruncat cu pietre si-n AMD si-n nvidia - ba a mai bagat si de la el.
|
doar un japonez a cumparat 4060 ti.
poporul japonez a votat cu portofelul forza Japonia! |
Acolo e alta planeta.
|
Quote:
Consideri ca e scumpa? Cumperi alta. Consideri ca-si bate joc Nvidia de tine? Cumperi de la AMD. Sau de la Intel. Ah, sunt multi neinformati sau nepasatori si care cumpara oricum? Ghinion, asta e societatea, in final platim toti pentru "greselile" unora, dar trebuie sa incercam sa ne protejam cat mai mult. |
Nvidia ditches the RTX 4070 as it turns to cheaper options - digitaltrends să vezi dezastru la 4060 (anyone ti or non-ti)
|
S-o suga linistiti, mult si bine.
|
1 Attachment(s)
De amor doar :)
|
Quote:
|
ASUS Announces ROG Matrix GeForce RTX 4090 GPU With 360mm AIO Cooler And Liquid Metal - Thinkcomputers
|
|
Leadtek traieste inca
https://www.techpowerup.com/309551/l...-computex-2023 |
Tocmai ce am achizitionat un gigabyte rtx 4070ti eagle oc si am remarcat cu foarte mare bucurie ca placa era mai scurta ca si 3080ti founder edition desi pe site aparea ca ar avea 301mm fara de cei 285mm ai lui 3080tiFE, se pare ca incep sa-si revina partenerii nvidia cu radiatoarele gigantice ce indoaie sloturile pcie sau cum se plang multi utilizatori ca li s-au rupt efectiv placile video din cauza greutatii radiatorului. Placa rev1 avea 301 mm iar ceea ce am primit eu are doar 261mm fiind rev 2 . Din ce am vazut si msi va scoate modele cu racire decenta ca marime.
|
|
Performanta de RX 7600 la pret cu 10-20 procente mai mare. Lumea o sa spuna ca merita pt ca DLSS (desi la 1080p/1440p faci pipi pe el ) si frame generation...
Generatia asta este un ***** total pe middle si entry. |
All times are GMT +3. The time now is 11:25. |